JustChelsea написа:Thsmith написа:JustChelsea написа:Казах ти, понеделник отиваме в Гърция, 100 000 лева. Обикаляме, или се махай.
Ок, и не ми пиши лично съобщение, а директно в темата. Очаквам да видя парите, ще ги оставим при лихвар и тръгваме. Чакам потвърждение в темата, че парите са налични за да уточним "касата".
Кажи на приятелчето си да спре да трие. Може и да видиш нещо, пъзльо.
И кой си ти, че да ми казваш къде да пиша? Ще правим ли нещо по темата или ще сереш, както правиш винаги??????
Ами аз обикновено казвам на някой да каже на такива като теб какво да правят, тЪ нормално и тук да го правя. И понеже за хиляден път ти казвам, че предпочитам да се излагаш публично, а не да досаждаш на лични, пускам го в спама.
Всичко зависи от теб. Приготвяш парите и тръгваме. Ако са 10 000 лв, мога да тръгна същия ден. Ако са 100, трябва ми един.
Пак повтарям за да няма нищо неясно дори за човек с твоя умствен капацитет.
- Приготвяш парите
- Оставят се при лихвар "каса" за съхранение
- Тръгваме към Солун, аз се провиквам от Бялата кула на Английски, че гърците никога не са били роби никому, после ти взимам парите и ти скачаш в моренцето с дрехи до корабчетата :lol:
Зарязвам те там и се прибирам да ти се подигравам и да пирувам с твоите пари.
Имаме ли сделка и кога ще си готов с набирането на средства? :lol:
---
п.с Дори последния глупак би разбрал, че дори за 1/2 вината от тези 100 хил, бих хванал някой тиквеник като теб да отиде дори в Саудитска Арабия и да извика някоя дивотия за да прибере малко пари, а аз да взема лъвския пай. Да не говорим за нещо, което би предизвикало само одобрителни кимвания и нищо друго, но какво да се прави. С най-голямо удоволствие бих прибрал и последния възможен грош от теб. :lol: