Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот tmanolov » 29 фев 2024 15:20

Soulen написа:Някой гледа ли първите 2 епизода на Шогун? Това ми е най-любимата книга и съм я препрочитал поне 3 пъти. Снощи се пробвах по дисни+, но по някаква причина насичаше, не знам от нета ли от програмата ли и не успях. Общо взето очакванията са ми толкова високи, че нямам идея дали въобще може продукцията да ги достигне.

Страшен е Клавел, всичко съм му чел - уникален разказ за Далечния Изток. Бих гледал и сериала, ама нямам тази простотия - всъщност по кво го дават? А тук има статийка

https://webcafe.bg/seriali/domo-arigato ... erial.html
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 29 фев 2024 15:30

tmanolov написа:
Soulen написа:Някой гледа ли първите 2 епизода на Шогун? Това ми е най-любимата книга и съм я препрочитал поне 3 пъти. Снощи се пробвах по дисни+, но по някаква причина насичаше, не знам от нета ли от програмата ли и не успях. Общо взето очакванията са ми толкова високи, че нямам идея дали въобще може продукцията да ги достигне.

Страшен е Клавел, всичко съм му чел - уникален разказ за Далечния Изток. Бих гледал и сериала, ама нямам тази простотия - всъщност по кво го дават? А тук има статийка

В САЩ го дават по Хулу, което е ограничено само за тяхна територия. При нас са го пуснали по Дисни+, това е като Нетфликс и ХБО, само че по-добро и от двете като количество филми и сериали.

Може да си го свалиш от Замунда, стара изпитана тактика :)

Клавел е бог, дам, макар че още не съм чел Търговска къща и Цар плъх, но и дотам ще стигна. Сега съм се захванал с една фентъзи поредица, която не успях да завърша като ученик.

Главния герой в Тай-Пан е може би най-великия персонаж в литературата за мен. Макар, че и Йоши Торанага си го бива, само че не четем историята от негова гледна точка, а от гледната точка на англичанина.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 фев 2024 16:03

Soulen написа:
tmanolov написа:

В САЩ го дават по Хулу, което е ограничено само за тяхна територия. При нас са го пуснали по Дисни+, това е като Нетфликс и ХБО, само че по-добро и от двете като количество филми и сериали.

Може да си го свалиш от Замунда, стара изпитана тактика :)

Клавел е бог, дам, макар че още не съм чел Търговска къща и Цар плъх, но и дотам ще стигна. Сега съм се захванал с една фентъзи поредица, която не успях да завърша като ученик.

Главния герой в Тай-Пан е може би най-великия персонаж в литературата за мен. Макар, че и Йоши Торанага си го бива, само че не четем историята от негова гледна точка, а от гледната точка на англичанина.

Замунда по една или друга причина не ползвам - дали ще го пуснат по ХБО или трябва да си пускам това дисни+? Честно казано изборът на актьор за Блакторн ми е малко спорен, особено на фона на този от предишния сериал преди 30 години, ма явно трявба да е и малко по-така и да не представяме европейците в прекалено хубава светлина :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 фев 2024 22:41

Книгата определено е по хубава и от този, но пак става за гледане, поне първите два епизода.
Актьора не ми харесва!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 01 мар 2024 00:35

Thsmith написа:Книгата определено е по хубава и от този, но пак става за гледане, поне първите два епизода.
Актьора не ми харесва!

Трудно може сериала да бие съвършенството, което е книгата така или иначе.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 мар 2024 21:07

JustChelsea написа:
Thsmith написа:
JustChelsea написа:Казах ти, понеделник отиваме в Гърция, 100 000 лева. Обикаляме, или се махай.

Ок, и не ми пиши лично съобщение, а директно в темата. Очаквам да видя парите, ще ги оставим при лихвар и тръгваме. Чакам потвърждение в темата, че парите са налични за да уточним "касата".

Кажи на приятелчето си да спре да трие. Може и да видиш нещо, пъзльо.
И кой си ти, че да ми казваш къде да пиша? Ще правим ли нещо по темата или ще сереш, както правиш винаги??????

Ами аз обикновено казвам на някой да каже на такива като теб какво да правят, тЪ нормално и тук да го правя. И понеже за хиляден път ти казвам, че предпочитам да се излагаш публично, а не да досаждаш на лични, пускам го в спама.

Всичко зависи от теб. Приготвяш парите и тръгваме. Ако са 10 000 лв, мога да тръгна същия ден. Ако са 100, трябва ми един.

Пак повтарям за да няма нищо неясно дори за човек с твоя умствен капацитет.

- Приготвяш парите
- Оставят се при лихвар "каса" за съхранение
- Тръгваме към Солун, аз се провиквам от Бялата кула на Английски, че гърците никога не са били роби никому, после ти взимам парите и ти скачаш в моренцето с дрехи до корабчетата :lol:
Зарязвам те там и се прибирам да ти се подигравам и да пирувам с твоите пари.

Имаме ли сделка и кога ще си готов с набирането на средства? :lol:

---

п.с Дори последния глупак би разбрал, че дори за 1/2 вината от тези 100 хил, бих хванал някой тиквеник като теб да отиде дори в Саудитска Арабия и да извика някоя дивотия за да прибере малко пари, а аз да взема лъвския пай. Да не говорим за нещо, което би предизвикало само одобрителни кимвания и нищо друго, но какво да се прави. С най-голямо удоволствие бих прибрал и последния възможен грош от теб. :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 мар 2024 23:00

pomiqrat написа:
ivan56 написа:
pomiqrat написа:Ходи да си гледаш многодетното семейство и супермодел :cry:

Нещо съм пропуснал :?
Тоя е мечтата на всеки психиатър.

https://forum.gong.bg/gong/viewtopic.ph ... tart=33090

Нереален филмар от малък. :mrgreen: :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 мар 2024 23:34

JustChelsea написа:
Thsmith написа:
JustChelsea написа:
Thsmith написа:Давай парите и да тръгваме куфарчо, не се мотай.
И естествено, че някой трябва да пази парите. Няма някой да се разкарва за голата ти дума, която не струва и 5 цента.

Кзах ти, БАНКАТА. Като не ти изнася, се омитай, парцалив

Добре, да ти дам сметка на която да ги преведеш като е банката.
То е ясно, че си глупав, но сметка на твое име не е гаранция без подробен договор, нотариално заверен. Недей да ми мишкуваш, а казвай дали ще вадиш парите или ще се покажеш като страхлив плъх, макар и не чак толкова глупав за да ги загубиш. Избирай си едно от двете. И престани с личните. Дори не ги виждам вече от твоя спам.

---
п.с. Как се освобождават "задържани" лични съобщения? Случвало ли се е на някой?

Отново госпожицата се обяснява, че няма пари и се посира мнощно.
Само се оправдава и се чуди какви безсмислени изречения да пише :idea: :idea: :idea:
4 часа само овърта като магистрална ******.

Куфарчо, разбирам колко ти е трудно да мислиш и възприемаш, ще се опитам да бъда максимално ясен.
Ти трябва да осигуриш пари, аз някак ще се оправя.
Щом осигуриш парите, трябва да ги занесеш някъде при "каса" и да подпишеш най-малко декларация при нотариус за това, че разбираш действията си и това не е измама. Може да го направим при Рашкова срещу Булгартабаг в Понеделник. Спокойно, аз ще платя нотариуса. :lol:
Достатъчно ясно ли се изразявам? Би трябвало дори глупав човек да може да го разбере и да е в състояние да вземе решение дали ще ми даде тези пари или не.
Без да увърташ и да показваш колко ти е менталното ниво с редица нови и нови постове. Просто да продължим към действието. :lol:

ReBorn1982 написа:Е изтрий малко стари съобщения и би трябвало това да освободи място за нови ....

Изтрити са, но продължават да седят "задържани" нищо, че имам 2% свободни. Не ми пречи, че не съм видял какви глупости ми е писал, то няма смисъл да се излага само на лично, трябва да е публично. Просто ме дразни това (3), което седи на лични съобщения и не се скрива.

Папката е 98% пълна (118 от 120 съобщения)

Имате 3 задържани лични съобщения, заради пълна папка.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 мар 2024 12:55

Изтрий също изпратени
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 мар 2024 03:08

Куфарчо, какво реши накрая? Или ще излезеш не чак толкова глупав и няма да ми позволиш да "захлебя" малко и от теб? :lol:

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”