Soulen написа:rhaegar написа:Коче, ще ни окошарят ве? :lol:
Отворих да прелистя темата от служебния комп и скролнах със скоростта на светлината до долу :lol:
на мен половината ми ги трие антиспама :lol:
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Soulen написа:rhaegar написа:Коче, ще ни окошарят ве? :lol:
Отворих да прелистя темата от служебния комп и скролнах със скоростта на светлината до долу :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

pomiqrat написа:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:pomiqrat написа:
Тази коя е? Топ курве, за разлика от некви малолетни и гльоджави
Имам колежка, дето е почти 1:1 с тая... И да, 'фалЪ сЪ. :lol:pomiqrat написа:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта