Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот bubka » 13 фев 2024 11:49

1914.1902 написа:
ReBorn1982 написа:https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/17057432

Това кyрве продължава да се гаври с всички, но в държавата на сглобките е така. Накрая ще убие или осакати някого, безразсъдното шофиране обикновено винаги завършва така рано или късно, а """"държавата"""" постфактум ще тръгне да "бори" проблема .... естествено, на принципа всяко чудо за 3 дни .....

То само тя ли се гаври (Бахаров, Диони, Миони, Елена Петрова и т.н.)?.....

Това, дето прави силиконката е наистина дебилно, но иначе имам малко по-особено мнение относно масовия хейт по останалите изброени. На тези хора просто "лайфстайла" им е такъв и той ги завлича към такива неща. В голяма степен съм убеден, че поне едно 25-30% от "обикновените" хора, които ги хейтят по социалните мрежи, ако попаднат в подобна среда, подобен начин на живот и те в даден момент ще правят такива неща.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 фев 2024 13:52

delqnski47 написа:
Thsmith написа:

Първия път може да е било случайно, но предвид това каква реклама си направи, колко стана известна, вече ще е напълно умишлено и ще има още много такива, които ще го направят. Шума и вдигна цената толкова много, че не е истина. В момента е в позиция да преследва Николета по популярност, стига да си изиграе правилно картите. Така става, когато медиите правят известни подобни кретенщини.

Да, в едно скапано консуматорско общество тва мигновено вдига цената. Щот тая в крайна сметка е ку@рва и дотам. Работата която върши не засяга нея или клиентите й. Ако беше ''певица'' като оная другата с ''нурофена'' дето след тва си изтри поста (осъзна колко е проста), вече щеше да е друго.

Не съм много съгласен. Естествено, зависи от таргета, НО като цяло и Диона ще е напред от цялата работа. Стана много по известна и това ще генерира пари. Всички "работи, които са зависими от популярността са на плюс от такива скандали.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 фев 2024 13:59

Thsmith написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа:

Първия път може да е било случайно, но предвид това каква реклама си направи, колко стана известна, вече ще е напълно умишлено и ще има още много такива, които ще го направят. Шума и вдигна цената толкова много, че не е истина. В момента е в позиция да преследва Николета по популярност, стига да си изиграе правилно картите. Така става, когато медиите правят известни подобни кретенщини.

Да, в едно скапано консуматорско общество тва мигновено вдига цената. Щот тая в крайна сметка е ку@рва и дотам. Работата която върши не засяга нея или клиентите й. Ако беше ''певица'' като оная другата с ''нурофена'' дето след тва си изтри поста (осъзна колко е проста), вече щеше да е друго.

Не съм много съгласен. Естествено, зависи от таргета, НО като цяло и Диона ще е напред от цялата работа. Стана много по известна и това ще генерира пари. Всички "работи, които са зависими от популярността са на плюс от такива скандали.

Да, ако излезе ''жертва'' :lol: а не с положителен тест за наркотици.... :lol: Тук таргета освен да са наркомани или хора, които не са (все още не са) пострадали пряко или косвено с роднина от катастрофи и са с мозък на плочка от баня, друго не виждам.
А иначе тва че си изтри поста е показателно. Явно е осъзнала, че таргета й не е чак толкова голям или е силно намалял, а не обратното..
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 фев 2024 15:03

Няма значение дали е положителен или отрицателен. Лошо реклама в такъв бранш е много трудно да си направиш. Ако беше прав, онези черните дето редят ругатни нямаше да имат 1 фен, а не обратното и да се стремят колкото е възможно повече да влязат в криминалната сводка :lol: Колкото си по скандален, толкова повече пари ще правиш в тези среди.
И не съм по дискотеките, но някак си ми се струва, че посетителите им не са от най-редовните посетители на неделната литургия, ако ме разбираш.

--
п.с. Сега ако напише една песен за това как кака нафиркана и закона на го духа, според теб колко медии ще я отразят, колко хора ще я чуят (включително тези, които ще го направят за да се възмутят) и ще можеш ли да го сравниш с цялото и творчество до този момент общо? ; )

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 фев 2024 15:09

В щатите при подобни инциденти остават без спонсори.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 фев 2024 15:12

Thsmith написа:Няма значение дали е положителен или отрицателен. Лошо реклама в такъв бранш е много трудно да си направиш. Ако беше прав, онези черните дето редят ругатни нямаше да имат 1 фен, а не обратното и да се стремят колкото е възможно повече да влязат в криминалната сводка :lol: Колкото си по скандален, толкова повече пари ще правиш в тези среди.
И не съм по дискотеките, но някак си ми се струва, че посетителите им не са от най-редовните посетители на неделната литургия, ако ме разбираш.

--
п.с. Сега ако напише една песен за това как кака нафиркана и закона на го духа, според теб колко медии ще я отразят, колко хора ще я чуят (включително тези, които ще го направят за да се възмутят) и ще можеш ли да го сравниш с цялото и творчество до този момент общо? ; )

Да, току що описа нещо като Сузанита, дето сега е в трета глуха :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 фев 2024 15:16

Естествено, скандала трябва да се подхранва. Иначе въпросната още продава снимките си в онлифенс и то основно от платформата на скандалите като малолетна : ) Освен тях, никой нямаше да е чувал за нейното съществуване.
Можеше поне с Божи да тръгне по някое време, но уви... каква трагедия, залезе!

pomiqrat написа:В щатите при подобни инциденти остават без спонсори.

Малко смесваш нещата. Някоя публична фигура, която получава пари за да е лице на Жилет/Найки и компанията не иска да бъде свързвана с подобно поведение е съвсем различен коловоз.
По скоро гледай Парис Хилтън примерно :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 фев 2024 15:20

Thsmith написа:Естествено, скандала трябва да се подхранва. Иначе въпросната още продава снимките си в онлифенс и то основно от платформата на скандалите като малолетна : ) Освен тях, никой нямаше да е чувал за нейното съществуване.
Можеше поне с Божи да тръгне по някое време, но уви... каква трагедия, залезе!

pomiqrat написа:В щатите при подобни инциденти остават без спонсори.

Малко смесваш нещата. Някоя публична фигура, която получава пари за да е лице на Жилет/Найки и компанията не иска да бъде свързвана с подобно поведение е съвсем различен коловоз.
По скоро гледай Парис Хилтън примерно :lol:

Да, щом е опряла до онлифенс дет не печелиш нищо, се затвърждава. Некак си ми се струва че между ''скандал'' и ''скандал'' има разлика. В случая тук говорим за бело по време на шофиране, а не за псувни в песни. Утре ако убие човек пак ли ще трупа пачки? Може би да де, не знам. Аз тея среди грам не ме интересуват и не ги разбирам. За мен всичко там е от мозък с перфектна гладка повърхност надолу. И гледам 1 стинка да не давам в тея посоки.
Sofia.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 фев 2024 15:36

Да, колкото и да звучи гадно, пак ще трупа и то още повече. Освен ако няма правосъдие и не влезе в затвора де. :lol: Няма лоша реклама, когато търсиш популярност. Важно е да си известен без значение с какво. След това трябва да вкараш и малко мисъл за да конвертираш тази известност в пари де, но... :lol:
Скандала провокира внимание, после трябва да го задържиш и развиеш, но той ти дава огромен трамплин и те изстрелва от ****** : )

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 фев 2024 16:18

Thsmith написа:Да, колкото и да звучи гадно, пак ще трупа и то още повече. Освен ако няма правосъдие и не влезе в затвора де. :lol: Няма лоша реклама, когато търсиш популярност. Важно е да си известен без значение с какво. След това трябва да вкараш и малко мисъл за да конвертираш тази известност в пари де, но... :lol:
Скандала провокира внимание, после трябва да го задържиш и развиеш, но той ти дава огромен трамплин и те изстрелва от ****** : )

Аз лично подкрепям такива като тая да трупат още и още от балъците. От тая гледна точка винаги съм бил на мнение, че глупаците трябва да бъдат грабени на макс без милост. : ) И после като същите нямат повече пари такива като тая горе да изчезнат завинаги.
Sofia.

Върни се в “Свободна зона”