Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 08 фев 2024 16:41

Drunken_Master написа:Aз за пръв път чувам, че в тая тема само "цици" се поствали. Оня НЕтъпоъгълник, даже краката си снима, при това няколко пъти... Изображение

Както и да е, все тая...

Ти си му поствал краката тук повече, отколкото той самият. Не знам какво се опитваш да докажеш, ама опитай да намериш назад в страниците някакви снимки на педали, да видим дали ще се справиш.

Всъщност, недей опитва, току виж си намерил някоя идиотия от преди 10 години и да ни я изпляскаш пак.

Като искаш да гледаш мъжки крака и хиалуронови устни, отново, нямам нищо против, само не ни ги натрапвай.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 08 фев 2024 17:13

rhaegar написа:Къде тука? В тая тема само цици има, аз педерасти не съм видял.

Потвърждавам, тук си е Цицоландия .....

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 фев 2024 17:14

Eminem написа:Разумно количество алкохол няма да навреди на мозъка, но при тревата няма разумно количество.

Принципно съм съгласен, но трябва да се легализира. През живота си не съм употребявал какъвто и да е наркотик, включително трева и съм голям противник на подобни неща, които те карат да губиш контрол. Смятам и за страхотна слабост и тъпотия.
Държавата обаче (никоя демократична държава) няма как да се пребори с нещо, към което има интерес и търсене. Абсолютно безсмислено е това. Трябва всичко да се легализира и да се продава на обособени места, където наистина хора под 21 години да не могат да ги закупят (не както е реално с цигарите и алкохола тук). Примерно продажба със сканиране на паспорт както е по безмитните магазини. Така хем елиминираш една престъпна гилдия, хем контролираш продажбите и отгоре на това събираш доста приличен акциз/данък. Правиш пазара за лица под 21 г доста по малък и реално убиваш уличните дилъри в голяма степен. И не говоря само за трева, за всякакви нормални наркотици, които не са от типа на крек или както се водеше това, което пушели чернилките едно време.
И истината е, че това няма либерален ефект, а точно обратното.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 08 фев 2024 17:38

Thsmith написа:
Eminem написа:Разумно количество алкохол няма да навреди на мозъка, но при тревата няма разумно количество.

Принципно съм съгласен, но трябва да се легализира. През живота си не съм употребявал какъвто и да е наркотик, включително трева и съм голям противник на подобни неща, които те карат да губиш контрол. Смятам и за страхотна слабост и тъпотия.
Държавата обаче (никоя демократична държава) няма как да се пребори с нещо, към което има интерес и търсене. Абсолютно безсмислено е това. Трябва всичко да се легализира и да се продава на обособени места, където наистина хора под 21 години да не могат да ги закупят (не както е реално с цигарите и алкохола тук). Примерно продажба със сканиране на паспорт както е по безмитните магазини. Така хем елиминираш една престъпна гилдия, хем контролираш продажбите и отгоре на това събираш доста приличен акциз/данък. Правиш пазара за лица под 21 г доста по малък и реално убиваш уличните дилъри в голяма степен. И не говоря само за трева, за всякакви нормални наркотици, които не са от типа на крек или както се водеше това, което пушели чернилките едно време.
И истината е, че това няма либерален ефект, а точно обратното.

Абсолютно ми се припокрива мнението с тази разлика, че като ученик съм пробвал няколко пъти, но не го намерих за кой знае колко впечатляващо. Явно и качеството не е било високо де.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 фев 2024 17:59

Сигурен съм, че акохолиците са в пъти повече от наркоманите. Сигурно, защото алкохола не отключва зависимости.

При легализация хора във властта, митници, мвр, съдебната власт, адвокати, счетоводители, моряци и дилъри ще останат без допълнителни доходи.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 10 фев 2024 20:18

Когато човек просто се съобразява с реалността и взема решения спрямо нея, честно се връща към най-безотговорните си години, чрез алкохол, чрез анимации, чрез вяра в неща, които нямат почва в днешната реалност.
Реших да си припомня страстта към кеча и честно казано, не очаквах да съм чак толкова впечатлен от един образ.

Коуди Роудс е нещо, което не съм очаквал да видя, а и честно не съм си представял, че би могло да просъществува.

Поне в мен, остава впечатлението на зубъра, който бие местните хулигани. Определено ми задържа вниманието към шоутата, поне към този момент и докато всичко останало не ми писне.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 фев 2024 10:16

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/17057432

Това кyрве продължава да се гаври с всички, но в държавата на сглобките е така. Накрая ще убие или осакати някого, безразсъдното шофиране обикновено винаги завършва така рано или късно, а """"държавата"""" постфактум ще тръгне да "бори" проблема .... естествено, на принципа всяко чудо за 3 дни .....

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 фев 2024 11:23

някъде мернах из заглавията преди 10-на дни, за поредната "конспирация" - между всичките глупости, имаше и това, че някакви от Канзас щели да спечелят Супербоул. Сутринта преглеждам спортните новини и изненада - ми те вярно спечелили, ане са били фаворити. Интересна работа :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 фев 2024 11:58

tmanolov написа:някъде мернах из заглавията преди 10-на дни, за поредната "конспирация" - между всичките глупости, имаше и това, че някакви от Канзас щели да спечелят Супербоул. Сутринта преглеждам спортните новини и изненада - ми те вярно спечелили, ане са били фаворити. Интересна работа :mrgreen:

Мда, действащия шампион, който е на четвърти СБ за 6 години не е фаворит.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 фев 2024 13:07

rhaegar написа:
tmanolov написа:някъде мернах из заглавията преди 10-на дни, за поредната "конспирация" - между всичките глупости, имаше и това, че някакви от Канзас щели да спечелят Супербоул. Сутринта преглеждам спортните новини и изненада - ми те вярно спечелили, ане са били фаворити. Интересна работа :mrgreen:

Мда, действащия шампион, който е на четвърти СБ за 6 години не е фаворит.

Па букитата така са смятали - изрично погледнах коеф сутринта - към 2.40 е бил за тях.

P.S. Намерих го - ми кво, има някакъв резон :lol: :

Двойката Тейлър Суифт - Травис Келси вече месеци наред предизвиква медийно вълнение. Тя, богатата попзвезда, която пълни стадиони, подобрява рекорди и общува с холивудски звезди, но през цялото време поддържа имидж на обикновена жена; той, известен състезател по американски футбол от отбора "Канзас Сити Чийфс" ... и "добро момче".

Техният романс е толкова съвършен, че може да послужи за сюжет на романтична комедия, отбелязва АФП. Това обаче е прекалено хубаво, за да е истина, мърморят десни коментатори и хора, които започнаха да разпространяват масово теория на конспирацията, надминаваща по изобретателност многобройните предишни слухове.

Този път става дума за това, че любовната афера е изфабрикувана и целта ѝ е да подготви почвата за гръмкото публично изявление на Тейлър Суифт, че подкрепя демократа Джо Байдън преди президентските избори през ноември, отбелязва АФП.

По същия начин финалният мач от първенството по американски футбол "Супербоул" на 11 февруари, в който отборът на Травис Келси ще участва, ще бъде фалшифициран - настояват много консерватори - за да се гарантира победата на "Канзас Сити Чийфс". А това ще повлияе на действащия президент.

"Чудя се кой ще спечели следващия месец", пошегува се републиканецът Вивек Рамасуами в социалната мрежа "Екс" (бивша "Туитър"), който беше кандидат за Белия дом, преди да застане на страната на Доналд Тръмп, вероятният съперник на Байдън на 5 ноември. "И се чудя дали за тази есен не се подготвя голямо изявление в подкрепа на кандидат-президент от двойка, която изкуствено е създадена", добави той.

Коментаторът Майк Криспи, подкрепящ Тръмп, се включи в дебата.

"Всички знаят, че Тейлър Суифт и Травис Келси са фалшиви, като и че "Супербоул" е фалшифициран", написа той.

Според крайнодясната коментаторка Лора Лумър "психологическата операция на демократите за намеса в изборите на Тейлър Суифт се разплита посред бял ден".

Редица хора, които подкрепят тази теория, се възползваха от възможността да нарекат Травис Келси "господин Пфайзер". За голямо съжаление на антиваксърите, играчът промотира ваксината срещу COVID-19 на компанията.

Тейлър Суифт, хвалена от милиони фенове в САЩ и по света, от няколко години предизвиква недоволство, дори омраза сред привърженици на дясното, отбелязва АФП.

Тя дълго време пазеше в тайна политическите си пристрастия, но през 2018 г. спонсорира двама демократи от щата Тенеси.

През 2020 г. певицата официално обяви подкрепа за Джо Байдън срещу Доналд Тръмп, обвинявайки републиканеца, че е "раздухал пламъците на белия супремасизъм и расизъм през целия (си) мандат".

Въпреки че е трудно да се оцени точното въздействие на тази подкрепа, Суифт е много популярна сред младите жени с право на глас. А и може да мобилизира част от младите хора, като ги насърчава да се регистрират за участие в изборите.

През септември Тейлър Суифт публикува съобщение в Instagram, в което прикани своите над 270 милиона последователи да посетят платформата Vote.org, за да се регистрират за вот. Тогава организацията отчете над 35 000 нови регистрации в този ден, което е 23% скок спрямо същия ден година по-рано.

Conservative social media is engulfed with a Taylor Swift conspiracy theory centered on the idea that the NFL is rigging games for Swift's boyfriend's team to win the Super Bowl, potentially tying in with an endorsement for President Biden. https://t.co/IBOC3CF4km pic.twitter.com/pqS6941jS2
— The Hill (@thehill) January 31, 2024

В миналото изпълнителката води кампании за правата на ЛГБТ+ общността и се противопостави на решението на Върховния съд на САЩ за премахване на конституционната гаранция за правото на аборт.

Оттук може би тръгват слухове и конспиративни теории за Суифт, като например тези, които твърдят, че певицата е пионка на Пентагона или че по време на концертите си прави черна магия.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Свободна зона”