GGMU_forever написа:шоумени
по-скоро той е някое 12,13 годишно лапе което избива комплекси.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
GGMU_forever написа:шоумени
Parmalat написа:Хора за негово добро го махнете.
Parmalat написа:по-скоро той е някое 12,13 годишно лапе което избива комплекси.
sandi.74 написа:Parmalat написа:Хора за негово добро го махнете.
Нали искаш да се видим бе мъжки ?Защо не ми отговаряш на лично да се разберем а всичко което ти пиша го копираш тук и искаш закрила от модераторите?Ти в един форум се насираш какво остана за реалния живот.Страх ли те хвана какво?Нали си голям бияч айде да те видим?
Parmalat написа:С лапенца не се занимавам.Порасни и пак ела.![]()
Не съм влязъл да се заяждам в тоя форум,а сега отивам да си пия биричка с моята компания,че ми писна от твоите лапешки съобщения.
sandi.74 написа:Jorkorazporko написа:Абе вие тотално изтрещяхте! Кое от това което е каза Петричев не е вярно? Пролетния полусезон е абсолютен цирк, малко ли мачове ви подариха съдиите? А колко отбора ви легнаха? Аз се сещам на прима виста за ЦСКА, Локо ПД и Локо СФ, но има и други 100% нагласени мачове! Ако се играеше феърплей вие сега щяхте са се борите с ЦСКА за 4тото място!
Тя майкати като е свикнала да ляга и така си се пръкнал ти незначи че всички лягат като нея.Стига с чорбарско-турската параноя айде по сериозно.
Parmalat написа:Край това е-слушай сега внимателно как ще те наредя-хуя ти да изсъхне импотентен да станеш.Да ти го отрежат обаче да има лекърска грешка и инвалид да станеш.От работа да те уволнят и просията да те застигне.Въшките да те полазят.В кофите да ровиш до плъховете.
Както мизерстваш на улиците сериен убиец-канибал да те срещне на парчета да те нареже хладилника си да напълни.Всеки ден от теб да яде.Костите ти на кучетата да ги раздаде.От небе нищо да не остане.Сега доволен ли си лигльо.
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 6 госта