Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ivan56 » 13 юни 2016 23:38

HoUs4oOL написа:
GA_ veliki написа:Хубаво е човек, дори задръстен сърбоман-руслямист, да си разширява мирогледа Изображение

Освен от Русия и от Сърбия ли имаш исторически комплекси? :?
Сигурно нещо около Стоян Новакович? :lol:

Кви комплекси може да има човек от тия.
Едните сме ги били като тъпан на селска сватба.
Другите пишат на нашата азбука. :lol:
Тва, че руснаци и сърби си бъркате по дупките нас не ни интересува. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 юни 2016 23:45

diplomat написа:Да се пребиват всичките там ултраси и хулигани. Даже да направят игра за най-озверените ултраси, тип "Игрите на глада" или чиста гладиаторска битка, да ги пуснат на стадиона с ножове, бухалки и мачетета, и да се свършва с тяхната простотия. Щотото покрай пияните им, надрусани с наркотици и анаболи боища, обикновените хора поемат всичките негативи, като не става въпрос само за феновете на стадиона, а и за местните граждани, които не могат да живеят нормално и спокойно.

Кажи сега и за педалите, какво ти е мнението 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 13 юни 2016 23:57

CTAHKO написа:
diplomat написа:Да се пребиват всичките там ултраси и хулигани. Даже да направят игра за най-озверените ултраси, тип "Игрите на глада" или чиста гладиаторска битка, да ги пуснат на стадиона с ножове, бухалки и мачетета, и да се свършва с тяхната простотия. Щотото покрай пияните им, надрусани с наркотици и анаболи боища, обикновените хора поемат всичките негативи, като не става въпрос само за феновете на стадиона, а и за местните граждани, които не могат да живеят нормално и спокойно.

Кажи сега и за педалите, какво ти е мнението 8-)

Не съм фен на парадите и пропагандата, но не им желая лошо.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 юни 2016 00:01

Станко е латентен пeдераст. Пасивен най-вероятно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 юни 2016 00:05

il4o_iliew написа:
1982 написа:Ходи се прегледай някъде, пак пълни глупости си изписал. Докато пишеш от злоба и омраза, никога няма да видиш някои неща.

Каза човекът, написал това:
Ти си просто един жалък руски боклук и подлога.

Според речника на 1982: Човек, който критикува външната политика на САЩ е злобен и мрази САЩ.

Той не визира човек, който критикува външната политика на САЩ, а теб конкретно.

il4o_iliew написа:
За палестинските "терористи" темата абсолютно няма смисъл да коментирам. Особено пък с теб. ;)

Естествено, че няма смисъл. Някой да е казал обратното? :lol:

HoUs4oOL написа:Е, такова чудо за първи път виждам, психаря от Орландо бил фен на ИД, ан-Нусра и ........ Хизбула. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Еми така е... като не си ти да му обясниш разликата между добрите терористи опа... ислямисти и лошите, човека как да знае? :lol:

Пък и то не се очаква някой кой знае колко умен да реши да се прави на "мъченик". Това даже жечко и станко няма да го направят.

Балкански Орел написа:Да ви успокоя, няма да е Путин, руснаците си оправят държавата и само една Русия след няколко години ще е по-силна от цяло НАТО и тогава само ще гледа сеира на Европа.

Деа... все едно гледам някой стар филм от 80 те и как някой комунист се пени. Разправя човека как до 10 години СССР
ще победи империализма и ще настане всенароден комунизъм, всичко ще е цветя и рози под съветския ботуш и тн :lol:

Всички прилики са напълно случайни. Ако някой "Немцов" реши да се качи на покрива на танк след 2-3 години, също ще е напълно случайно и неочаквано.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 14 юни 2016 00:18

За мен лично обратните не са никакъв проблем, да се плющят там и да си правят квото искат.Тия хора не са врагове за мен.

Мене ме бригат мюслитата.И тоя дето е избил тия хора е някакъв арабин, поредния мюсолманин дето си налага волята в чужда страна.
Обратни винаги ще има, ама мюсолманската окупация е тук и сега.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 юни 2016 00:23

Абе принципно са си проблем и трябва да се лекуват, а е абсурдно да им се разрешава да осиновяват деца или да се женят. Това обаче не означава, че трябва да ги стреляш и да ги ликвидираш по този начин.
Виж за Али Баба ... :lol: Той е като заразно болен и трябва просто да се държи някъде далеч от цивилизованото общество.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 юни 2016 00:29

Балкански Орел написа:За мен лично обратните не са никакъв проблем, да се плющят там и да си правят квото искат.Тия хора не са врагове за мен.

Мене ме бригат мюслитата.И тоя дето е избил тия хора е някакъв арабин, поредния мюсолманин дето си налага волята в чужда страна.

Абсолютно, педалите са гнусни, ама нЕма да идат в метрото и да се самовзривят, за да избият колкото се може повече "неверници". Докато мюсюлманите, тези подчовеци, са на съвсем друг акъл .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 14 юни 2016 00:41

1982 написа:
Балкански Орел написа:За мен лично обратните не са никакъв проблем, да се плющят там и да си правят квото искат.Тия хора не са врагове за мен.

Абсолютно, педалите са гнусни, ама нЕма да идат в метрото и да се самовзривят, за да избият колкото се може повече "неверници". Докато мюсюлманите, тези подчовеци, са на съвсем друг акъл .....

Треа да правим разлика между педерунгели и хомота, тия педерунгели по гей парадите за мен са платени, които просто имат за цел да предизвикват негативни реакции.

Педал няма утре да насилва децата ми да приемат исляма и учат корана.Треа да знаем кои са истинските ни врагове...
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 юни 2016 00:49

1982 написа:Абсолютно, педалите са гнусни, ама нЕма да идат в метрото и да се самовзривят, за да избият колкото се може повече "неверници". Докато мюсюлманите, тези подчовеци, са на съвсем друг акъл .....

Не бъди сигурен 8-) Колкото и да се опитваш да ги оправдаваш и защитаваш, не ти се получава 8-) Не се знае дали след този случай педераслъка няма да се радикализира и да се появи нова порода - радикален п.едераст 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”