Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

El_Capitano_Puyol

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 26 ное 2023 20:58

Да не забравяме и беглеца Божков дето е с десетки обвинения и сега се крие като мишок в Дубай. :lol:
Весела Лечева да си отвори най-после устата, щото много хора вече и казват, кой поръча атентата срещу Манол Велев 2007г. и това е точно Васил Божков. :roll:
Барса и Лудогорец але, алеее...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 ное 2023 21:00

ReBorn1982 написа:Странно е да наричаш изреждането на факти "хейтване" .... ако ми назовеш поне един български футболист, котируем на Запад, след Бербатов и Петрови-те, ще бъде малко по-убедително отколкото непрекъснатото драскане за "хейтене" (общи приказки) ....

Ми, смятам, че съм ти написал доста пространен пост, в който ти не отговори на абсолютно нищо конкретно... Общо-взето хейтене, да... добре съм го написал.

El_Capitano_Puyol написа:Да не забравяме и беглеца Божков дето е с десетки обвинения и сега се крие като мишо в Дубай. :lol:
Весела Лечева да си отвори най-после устата, щото много хора вече и казват, кой поръча атентата срещу Манол Велев 2007г. и това е точно Васил Божков. :roll:

Тоя па... Кой ще иска да дискутира нещо с теб? Я по-сериозно... :lol: :lol: :lol:
Все едно с Помияра да се дискутира нещо.... :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 ное 2023 21:01

Божков е в Дубай, колкото Доминик Янков е кадър на Лудогорец.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

На линия
ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 26 ное 2023 21:02

Божков, Ганчев, Венци, Павлов (мъртвец отдавна), Георги Илиев, Чорни (макар и за кратко у нас) и още няколко .... това са мутрите, които съсипаха футбола в България след 1989-а. А от 1996-а (титлата на Славия) до 2004-а титлите си бяха направо криминални. :) :mrgreen:

El_Capitano_Puyol

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 26 ное 2023 21:04

Е то разни многознайковци хвалеха по едно време Венци свинята, че пускал да играят доста българчета в СлаБия, а не черни или др. :lol:
Барса и Лудогорец але, алеее...

На линия
ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 26 ное 2023 21:13

Drunken_Master написа:Ми, смятам, че съм ти написал доста пространен пост, в който ти не отговори на абсолютно нищо конкретно... Общо-взето хейтене, да... добре съм го написал.

Коя от глупостите ти да коментирам ??! .... че футболисти на Ганчев станали "Футболист на годината" ли ???! :) Ти сериозно ли даваш това ??! ..... "Футболист на годината" имаше тежест някога, когато имаше наистина силни футболисти, отдавна вече тази класация не струва нищо, защото се оспорва от куци и сакати. :)

Ето, Десподов е футболист на годината. Чудесно. И в конкуренция с кого е Футболист на годината, би ли изредил ?? :)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 ное 2023 21:21

Кое са глупости по-точно? Гриша Ганчев или Кирил Десподов, какво са ти виновни, че няма конкуренция в българския футбол и оня печели няколко пъти приза? Що за глупости ми пишеш? То не било никакъв аргумент, щото наградата вече нямала тежест. Ми, ОК... вече не живеем във времето на социализма, в годините на Петър Жеков, Димитър Якимов и Начко Михайлов, ама основния въпрос, който разискваме е, че Ганчев не може по никакъв начин, да е обвиняван за това, че няма млади момчета в родното първенство и съответно в големите първенства. Да, приза няма особена тежест (щом и Димитър Илиев го печели), ама е факт, че неговите играчи са най-избираните, от което може да си направим извода, че и школата му е най-продуктивна. Дадох ти отличен пример за последните десет години... Сиреч, Ганчев, специално, не може да го обвиняваш за нещо подобно. Виж Киро Гела, ТИТАН и т.н., там вече по-може.

Останалото са хейтърски подмятания и т.н.
Били "глупости"? Твоите пък са ебахти аргументираните постове, ай да не продължавам.

Я си спомни Литекс на Ицо? Имаха само едно момче, което не беше българин. Оня Ваюши... Всички останали бяха българи - Пиргов, Недялков, Божиков, Страхил Попов, Илия Миланов, Николай Бодуров, Георги Миланов, Симеон Славчев, Галин Иванов, Кирил Десподов, Исмаил Иса, Момчил Цветанов...
Последна промяна от Drunken_Master на 26 ное 2023 21:25, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 ное 2023 21:25

Освен Миланов и Десподов други кадри на Литекс не са печелили футболист на годината.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 ное 2023 21:26

Тоя, естествено, пак не е разбрал абсолютно нищо... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 27 ное 2023 09:21

10 см. сняг и Русе затворен откъм всички посоки :lol: По телевизора казаха обратното.

Върни се в “Свободна зона”