Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Ханибал черен ли е бил, че Дензъл ще го играе?

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- 

ReBorn1982
Толби, и кои футболисти е произвел  Гриша Ганчев откак е във футбола, т.е. почти 30 години ??? ..... един ми посочи, създаден в неговата ДЮШ (Ловеч до 2016-а, после в София), който да е направил добра кариера на Запад ??

- 

El_Capitano_Puyol
Може би ще се похвали с Кирчо Десподов, който на 15г дебютира за Литекс в А група. 

Барса и Лудогорец але, алеее...
						- Drunken_Master
- Контакти:
ReBorn1982 написа:Толби, и кои футболисти е произвел Гриша Ганчев откак е във футбола, т.е. почти 30 години ??? ..... един ми посочи, създаден в неговата ДЮШ (Ловеч до 2016-а, после в София), който да е направил добра кариера на Запад ??
Някой да е произвел? Берба, Стилян и Мартин бяха едни последни издихания от останалото, което беше наследено от социализма. Вероятно... И най-вече ръководната роля на "простия" Димитър Пенев, дето ги налагаше и не се съобразяваше с абсолютно никой. Нали се сещаш, защо имаше САЩ 94? Ми, заради социализма... Той произведе Ицо, Емо и Любо. Стоичков през 92-ра трябваше даже "Златната топка", да вземе, ама я дадоха на Марко Ван Бастен. Обир...
Нека да видим какво е излязло от ловешката школа и от школата на бившият ни любим клуб... Ивелин Попов, Кирил Десподов, Валентин Антов, Георги Миланов, Станислав Манолев... Трима от тях са печелили "Футболист на годината", а Антов и Манолев са били съответно втори и трети. Това е за долу-горе десетгодишен период. От старите се сещам за Светльо Тодоров, беше на 19 когато премина в Литекс. Я ми назови друг клуб, който да е вадил толкова играчи, които да се ползват в националния? Левски ли? Или нашите? Едно време, да... Ама сега? Абсурдно е, специално той да бъде обвиняван в нещо подобно. Виж ТИТАН примерно, по-може...
Тоя, невменяемия спомена Доминик Янков... Първо, той дори не е техен юноша. Освен това, за отбор, дето уж е налял толкова много пари за ДЮШ и за 11 години да е извадил един талант... Не ми се коментира. Болна работа...
					Последна промяна от Drunken_Master на 25 ное 2023 21:19, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- 

El_Capitano_Puyol
Изнерви се чавето...  

Доминик Янков номер 1, о-о-о-о Доооо-ми-ник Янков.
П.С. Мартин, Стилиян и Бербатов са продукти на 90те т.е. на демокрацията.

Доминик Янков номер 1, о-о-о-о Доооо-ми-ник Янков.

П.С. Мартин, Стилиян и Бербатов са продукти на 90те т.е. на демокрацията.

Последна промяна от El_Capitano_Puyol на 25 ное 2023 21:20, променено общо 1 път.

Барса и Лудогорец але, алеее...
						- Drunken_Master
- Контакти:
Ти да ме изнервиш?   

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Drunken_Master
- Контакти:
Славяни
Eminem написа:...
Toва е за теб, понеже и ти се беше "хлъзнал" по разни глупости...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Zx8q3gRVJKc&ab_channel=Communismatic[/youtube]

- 

ReBorn1982
Drunken_Master написа:Ивелин Попов, Кирил Десподов, Валентин Антов, Георги Миланов, Станислав Манолев.
Аз от тия един не виждам с поне малко прилична кариера на Запад, напротив, всичките се провалиха. Това не са качествени играчи на международно ниво. Ние от Бербатов, Стилян Петров и Мартин Петров насам нямаме нищо читаво изкарано.
Ето Десподов - ми, извинявай, той играе в ..... гръцкото първенство. То не е и в Топ 10 на Европа. Беше з малко в Серия А и се провали напълно.
Малко носа не ми харесва, но не е болка за умиране

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
Ти четеш ли изобщо, какво ти пиша? Да, той не е произвел подобни играчи, ама кой е произвел? И кой е произвел повече играчи, които да са донор на националният ни отбор? Ето ти я статистиката черно на бяло... За последните десет години, двама от неговите играчи са били "Футболист на годината" цели три пъти, отделно имаме едно второ място на Вальо Антов и едно трето на Станислав Манолев. С това е помогнал на родния футбол за последните десет години... Малко ли е? Дай ми пример, кой е направил повече? Не можеш, да се сетиш, кой е направил дори наполовина... Басирам се. Затова ти казвам, че се превръщаш в някакъв най-обикновен хейтър. Аз съм последния човек, който ще тръгне да защитава Гриша Ганчев, понеже заради него вече не ходя на "Българска армия", ама... дай да бъдем обективни. Въпреки, че и през годините малко ми се промени мнението относно "тирето". За какво да плаща чужди дългове? Аз ако си купя апартамент и ти прехвърля кредита на твое име, ти ще си съгласен ли?ReBorn1982 написа:Аз от тия един не виждам с поне малко прилична кариера на Запад, напротив, всичките се провалиха. Това не са качествени играчи на международно ниво. Ние от Бербатов, Стилян Петров и Мартин Петров насам нямаме нищо читаво изкарано.
Дай да погледнем нещата по-обхватно. Ми, цялата ДЮШ в родната ни футболна картинка е прогнила от корупция. Аз и в Русе знам, за какво иде реч, въпреки че ми е през шнура за Дунав. Там е абсолютно същата работа. Който родител си плати, неговото синче ще пуснат... Да не говорим за "качествените" терени и зали. На един мой приятел, братовчед му тренираше кану-каяк... преобличаше се в химическа тоалетна, понеже няма къде. Не се шегувам, говоря абсолютно сериозно...
Аз затова ви казвам, че проблема на страната ни е, че народа е крадлив. Имаше една женица, лекоатлетка... дето Цанов я показа в един от клиповете си. Е, тя отива на Мастърите (лигата на ветераните) и прави световен рекорд за ветерани. И от федерацията отказват да й преведат парите, които са й обещали, понеже... световен рекорд (според тях) не е "високо спортно майсторство". От другата страна имаме Ангел Генчев, който отива да защитава родния флаг в турнира на Мастърите, но за вдигане на тежести. От федерацията обаче отказват, да му поемат разходите за транспорт и т.н. до там (турнира е в Австралия), та затова си залага джипа, за да вземе пари и да отиде, знаейки че така и така ще спечели и после ще си го откупи, та и ще му останат и пари. Отива и печели, но от федерацията ги превели "по погрешка" на някой друг... Това самият той го разказва.
Кво се случва при другите държави? Я виж кво направи Орбан... колко стадиона им построи, колко спортни зали и т.н. В краварските парцали постоянно го наричат "диктатор" и т.н. Сърбите? Кво да ги коментираме... Виж им стадиона в Лесковац (ущипаците са от там, между другото). Всичките им футболисти играят на Запад. Словения? Ми, те са два милиона души, ама... пак ще ни ошамарят на футбол. И те са славяни... Дончич!? Аз баскетболист, който да играе с такава лекота, никога не съм виждал... За Хърватия няма да говорим, че там сме направо друга галактика...
И тук не коментираме, дали трябва да имаме играчи, които да играят на Запад. В момента коментираме, до къде се докарахме с тия посредственяци, понеже в най-лесната квалификационна група за европейското първенство... ние сме последни. Ми, кво да говорим още... Той ти каза, какво се е случило след като е предложил правилото за "трима до 21 години". С такива хора... такъв футбол.