Коя е тази на 2.23
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5KSX_I0qMao[/youtube]
Кога мутрите са искали да свалят гръцко и сръбско
Моля
за контакти на девойкатаThsmith
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8q6V2RMVmFw[/youtube]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
за контакти на девойкатаThsmith
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Drunken_Master написа:Това... не знам, от коя година е... Орлин Горанов е доста млад тук, ама ми се струва, че не е чак "чалга преди чалга"... Вероятно началото на 90-те.
Drunken_Master написа:П.С.
Бахти малоумния текст...
Thsmith написа:Не те разбрах? Коя девойка?
ReBorn1982 написа:Точно фен на рапа да обижда на "малоумен текст" ??!![]()
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Thsmith написа:Не ме замесвайте с вашите евфемизми.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Thsmith написа:Не те разбрах? Коя девойка?
bubka написа:Имаш някакви намерения към нея ли или просто ти е любопитно?
Drunken_Master написа:Е, той и да има намерения, според теб, дали ще го огрее... Момчето чака празниците, че да влезе под душа.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:bubka написа:Имаш някакви намерения към нея ли или просто ти е любопитно?
Симпатяга е за народен представител.
Drunken_Master написа:Играта Mafia III (бали му мамата кога е излязла) била с негър като основен персонаж... Негър-мафиот през 60-те години... То не, че не е имало разни тъмнокожи далавераджии по това време, ама...
bubka написа:Павела Митова, ИТН.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта