GA_ veliki написа:Резултатът от путинизма: Наглост, агресивност, мутризация
Русия на Путин
със своя краен национализъм, т.е. фашизъм, съчетан с комунистическата омраза към успелия Запад, се превръща все повече в заплаха за човечеството. Нека не подценяваме тази заплаха. Става дума за млади хора, които нямат никаква перспектива в собствената си страна, която, както при комунизма, така и днес – при олигархията на Кремъл, е в жестока криза. Тези младежи са без шанс да живеят в собствената си държава като нормални хора. И затова са готови да се превърнат в пушечно месо за мегаломанските проекти на своя фюрер.
...
Белстящ анализ на Йорданов във "Фактор" .
Европа вече не търпи мюсолмани да тъпчат по земите на кръстоносците и дедите на национализма и това много скоро ще се види на практика.Европейските ценности убиват националната идентичност и националното съзнание на хората.
Да ви успокоя, няма да е Путин, руснаците си оправят държавата и само една Русия след няколко години ще е по-силна от цяло НАТО и тогава само ще гледа сеира на Европа.
Според мен тоя дето ще поведе Европейските народи няма да е личност, това ще сме всички ние.Всеки един, който вижда в какво се превърна земата на белите хора, всеки на когото му е писнало от полумесеци, еврогейски ценности, толерантност, изкуствени правила, корумпирана полиция да си сам сред индийци и т.н.В западна Европа има безброй спящи клетки, които чакат момента да действат.Нали не си мислите, че всички онея радикалисти са измрели и нямат наследници ? Аз съм чел и гледал за националисти, които се махат от страните си заради това, че биват преследвани от властта само и само че са изявили позиция.