Thsmith написа:Нищожността на така наречения референдум от 1946 сме я обсъждали вече.
Нищожна е, според теб, понеже си пристрастен. Историците са се произнесли по тази тема.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thsmith написа:Нищожността на така наречения референдум от 1946 сме я обсъждали вече.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Thsmith написа:Нищожността на така наречения референдум от 1946 сме я обсъждали вече.
Нищожна е, според теб, понеже си пристрастен. Историците са се произнесли по тази тема.
Thsmith написа:Да де, а именно че е нищожна. Както и всички съдебни решения взети от така наречения Народен Съд. Всъщност дори Президента Стоянов имаше изявление за нищожността на референдума, ако не се лъжа беше директно по БНТ през 97 или 98 година.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Thsmith написа:pomiqrat написа:Между другото едната внучка, ако сложи цици Смит ще извади 300![]()
Луд ли си? Виж фейсовете на какво приличат
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Drunken_Master написа:Thsmith написа:Нищожността на така наречения референдум от 1946 сме я обсъждали вече.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Thsmith написа:Пешо Коня не ми е познат, но Президентът Стоянов все има значение за някого.
Thsmith написа:Как точно нищожността на решения взети от престъпници и тяхното законно анулиране е във връзка с антисемитски закони? Много ми е интересно?
Thsmith написа:Как се наричат? Вероятно национално отговорни политици, верни съюзници, изпълняващи волята на мнозинството или каквото си харесаш. Или трябва поименно да ти кажа как се е наричал всеки?
Thsmith написа:Да де, а именно че е нищожна. Както и всички съдебни решения взети от така наречения Народен Съд. Всъщност дори Президента Стоянов имаше изявление за нищожността на референдума, ако не се лъжа беше директно по БНТ през 97 или 98 година.
Drunken_Master написа:Thsmith написа:Пешо Коня не ми е познат, но Президентът Стоянов все има значение за някого.
Кой се интересува от този политически труп ? Ти сериозен ли си ?
Drunken_Master написа:Thsmith написа:Как точно нищожността на решения взети от престъпници и тяхното законно анулиране е във връзка с антисемитски закони? Много ми е интересно?
Аз не оправдавам избиването на хора, но много от присъдите са си на място. Например на националните предатели като Филов и Багрянов, които не се съобразяват с развитието на Втората световна война след битката при Сталинград и продължават да държат на Германия до последно. Тотални кретени, които са виновни и за тежките санкции след Втората световна война. Трябвало е да сменят курса след Сталинград и изобщо да не обявяват война на твоите хора от Великобритания и САЩ. А сега ще ме питаш "Престъпници ли са" ? ДА ! Категорично...
Drunken_Master написа:Thsmith написа:Как се наричат? Вероятно национално отговорни политици, верни съюзници, изпълняващи волята на мнозинството или каквото си харесаш. Или трябва поименно да ти кажа как се е наричал всеки?
Тъй ли ? Еми по тази логика и БКП са верни съюзници на САЩ, Великобритания и СССР, понеже идеята за Народен съд идва от тях.
Testa_di_Legno написа:Thsmith написа:Да де, а именно че е нищожна. Както и всички съдебни решения взети от така наречения Народен Съд. Всъщност дори Президента Стоянов имаше изявление за нищожността на референдума, ако не се лъжа беше директно по БНТ през 97 или 98 година.
"Нищожен" означава, че от гледна точка на правото съответният акт представлява едно нищо, т. е. не поражда никакво действие. Само че референдумът от 1946 г. - за добро или лошо, - реализира съвсем валидни правни последици: България е обявена за република, каквато е и до ден днешен. Ако някоя имаща това право институция (президентът обаче тъй или иначе не е такава) беше приела, че въпросният референдум е "нищожен", то би следвало или България да се върне към монархическата форма на управление, или най-малкото да проведе ново допитване.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта