Аз съм еврейче, да. Разкри ме, освен това съм соросоид, рептил и още половин дузина неща, отдавна бях разкрит.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:И тоя ли е руснак ??![]()
![]()
Аз съм еврейче, да. Разкри ме, освен това съм соросоид, рептил и още половин дузина неща, отдавна бях разкрит.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Абе, не знам кой скача на тема евреи, в тая тема съвсем други неща си пишехме, дойде ти и започна темата за любимите ти евреи. Явно доста те вълнува тая тема.
Serafim написа:Станко, как е халката, хлопа ли?![]()
Тъпчат ли я с евтини рубли или пък ти плащат под формата на помощи от Евразийския съюз.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Serafim написа:Станко, как е халката, хлопа ли?![]()
Тъпчат ли я с евтини рубли или пък ти плащат под формата на помощи от Евразийския съюз.
CTAHKO написа:Serafim написа:Станко, как е халката, хлопа ли?![]()
Какви рубли те гонят бе, лаикПрочете ли заглавието на темата
Япония и японски граждани са потърпевши, престъпниците са американци
Къде намесваш матушка Россия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта