Пълната забрана за пушачите остава в сила!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Пълната забрана за пушачите остава в сила!

Мнениеот гражданин от село » 19 дек 2012 18:54

parvanoff написа:хората са като овцете-следват си първата без да се оглеждат встрани...

При нас в България са важни твоите права,важното е да прецакваш правата,живота и каквото се сетиш на другите,естествено под някакъв благовиден (европейски :mrgreen: ) предлог.Тук трябва всички да си кръщаваме децата само с две имена - Нане и Вуте,подходящи са и за момчета и за момичета(унисекс,да сме европейци). :lol:

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 19 дек 2012 18:55

CTAHKO написа:
v.r.s. написа:Цитирам този негов коментар и мисля, че в доста от коментарите си показва, че наистина пише без да мисли, както и самият той си признава.

Абе мислещия,така и не ми обясни,по какъв начин и с какво ти пречат лично на теб цигарите,които аз пуша 8-)

Разбира се, че въобще не ми пречат цигарите които ти пушиш. Къде съм казал, че твоите цигари ми пречат?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 дек 2012 18:55

v.r.s. написа:
CTAHKO написа:
v.r.s. написа:Цитирам този негов коментар и мисля, че в доста от коментарите си показва, че наистина пише без да мисли, както и самият той си признава.

Абе мислещия,така и не ми обясни,по какъв начин и с какво ти пречат лично на теб цигарите,които аз пуша 8-)

Разбира се, че въобще не ми пречат цигарите които ти пушиш. Къде съм казал, че твоите цигари ми пречат?

Ами тогава какво ревеш :?: :?: :?: А по какъв начин,с какво и на какво ти вредят :?: :?: :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 19 дек 2012 18:57

UltraBlue написа:
CTAHKO написа:Ами да легалзираме марихуaната тогава,по примера на САЩ,за да не се правим на тарикати 8-)

За САЩ не мога да кажа, но преди година бях в Берлин. Отидохме на дискотека и... очудо! Там не се пушеше! Тук все още не бяха въвели този закон и аз си казах... "Ех, дали някога и в България ще се случи!?". И то се случи! Сега като отида на дискотека, не умирам от задух, а дрехите ми нямат нужда от едноседмично проветрение.

Ами като си сам в дискотеката......... :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 дек 2012 18:59

гражданин от село написа:
UltraBlue написа:
CTAHKO написа:Ами да легалзираме марихуaната тогава,по примера на САЩ,за да не се правим на тарикати 8-)

За САЩ не мога да кажа, но преди година бях в Берлин. Отидохме на дискотека и... очудо! Там не се пушеше! Тук все още не бяха въвели този закон и аз си казах... "Ех, дали някога и в България ще се случи!?". И то се случи! Сега като отида на дискотека, не умирам от задух, а дрехите ми нямат нужда от едноседмично проветрение.

Ами като си сам в дискотеката......... :lol:

То ще има двайсет непушачи в тази държава и те всички ще се случат да са в този форум и все в празните заведения :lol: Ех мъко,мъко :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 19 дек 2012 19:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 19 дек 2012 18:59

CTAHKO написа:
v.r.s. написа:
CTAHKO написа:

Ами тогава какво ревеш :?: :?: :?: А по какъв начин,с какво и на какво ти вредят :?: :?: :?:

Аз не рева, вие ревете, че сте онеправдани.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 дек 2012 19:01

v.r.s. написа:Аз не рева, вие ревете, че сте онеправдани.

Естествено че е така 8-) Защото в крайна сметка се оказва,че на никой не пречим,на никой не вредим,а ни третират като престъпници 8-)

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 19 дек 2012 19:02

CTAHKO написа:
UltraBlue написа:

Вече не се пуши,смятай се за безсмъртен 8-) А дрехите си ще ги переш един път в годината ;)

И аз съм радостен от този факт! :mrgreen:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 дек 2012 19:03

parvanoff написа:
drvasko98 написа:
parvanoff написа:Естествено и никой не си сложи ръка на сърцето и да каже колко хора познава умрели от пушене...

Аз познавам около 300, сред тях най-важният - баща ми, на 43 години тогава. Имаш ли други въпроси?

Eстествено. Да не си доктор? И какви са им били болестите? И как разбра, че цигарите са били причина, а не замърсеният въздух? Надявам се баща ти да те е възпитал и в честност!
П.П. Интересно ми е в каква среда живееш, тъй като аз не познавам нито един, а доста от тях са били страстни пушачи...

П.П.2 Блу Чемпиънс-прав си. Аз също от доста време твърдя, че има къде-къде по-важни неща от злобата срещу пушачите, но хората са като овцете-следват си първата без да се оглеждат встрани...

Ще се помъча да го обясня максимално простичко. Въздухът е замърсен, всички го дишаме. Хляб ядат огромен брой от нас (понеже някой писа за хляба вчера) Сигурно и повечето е..т независимо какво. Когато над 90% от болните с рак или ХОББ се оказва, че пушат и то не от време на време, а по кутия и повече повече от 20 години (а от друга страна пушат около 45% от населението и то у нас, щото другаде този % отдавна е около 20 и надолу), някои хора по света са направили хипотезата, че причината за това не е точно хляба, мръсният въздух или е..нето, които са поравно разпределени сред всички, а точно цигарите са отличили тези 90% от останалите. И се намерила наука наречена статистика, която имала някакви там сложни математически методи, с които извела някакви зависимости, които пък предала на друга наука наречена медицина. Разбира се тези неща най-вероятно не са въобще верни, тъй като ние много добре знаем, че дядо ни например пушил цигари и живял до 90 години. И наистина значителна част от пушачите живеят без да се разболеят от свързаните с цигарите болести, единственият проблем е, че не е ясно кои точно са тези, които са отнисително защитени и тези, които действително ще си скъсят живота. Пожелавам ви късмет

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 19 дек 2012 19:07

Пак питам,с какво се накърняват или ограничават правата на непушачите,ако има заведения и за тях и за пушачите.Освен егоизма на непушачите,че пушачите ще останат самотни в нощта. :cry:

Върни се в “Свободна зона”