parvanoff написа:хората са като овцете-следват си първата без да се оглеждат встрани...
При нас в България са важни твоите права,важното е да прецакваш правата,живота и каквото се сетиш на другите,естествено под някакъв благовиден (европейски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
parvanoff написа:хората са като овцете-следват си първата без да се оглеждат встрани...
CTAHKO написа:v.r.s. написа:Цитирам този негов коментар и мисля, че в доста от коментарите си показва, че наистина пише без да мисли, както и самият той си признава.
Абе мислещия,така и не ми обясни,по какъв начин и с какво ти пречат лично на теб цигарите,които аз пуша
v.r.s. написа:CTAHKO написа:v.r.s. написа:Цитирам този негов коментар и мисля, че в доста от коментарите си показва, че наистина пише без да мисли, както и самият той си признава.
Абе мислещия,така и не ми обясни,по какъв начин и с какво ти пречат лично на теб цигарите,които аз пуша
Разбира се, че въобще не ми пречат цигарите които ти пушиш. Къде съм казал, че твоите цигари ми пречат?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
UltraBlue написа:CTAHKO написа:Ами да легалзираме марихуaната тогава,по примера на САЩ,за да не се правим на тарикати
За САЩ не мога да кажа, но преди година бях в Берлин. Отидохме на дискотека и... очудо! Там не се пушеше! Тук все още не бяха въвели този закон и аз си казах... "Ех, дали някога и в България ще се случи!?". И то се случи! Сега като отида на дискотека, не умирам от задух, а дрехите ми нямат нужда от едноседмично проветрение.
гражданин от село написа:UltraBlue написа:CTAHKO написа:Ами да легалзираме марихуaната тогава,по примера на САЩ,за да не се правим на тарикати
За САЩ не мога да кажа, но преди година бях в Берлин. Отидохме на дискотека и... очудо! Там не се пушеше! Тук все още не бяха въвели този закон и аз си казах... "Ех, дали някога и в България ще се случи!?". И то се случи! Сега като отида на дискотека, не умирам от задух, а дрехите ми нямат нужда от едноседмично проветрение.
Ами като си сам в дискотеката.........
CTAHKO написа:v.r.s. написа:CTAHKO написа:v.r.s. написа:Цитирам този негов коментар и мисля, че в доста от коментарите си показва, че наистина пише без да мисли, както и самият той си признава.
Разбира се, че въобще не ми пречат цигарите които ти пушиш. Къде съм казал, че твоите цигари ми пречат?
Ами тогава какво ревеш![]()
![]()
А по какъв начин,с какво и на какво ти вредят
![]()
![]()
v.r.s. написа:Аз не рева, вие ревете, че сте онеправдани.
CTAHKO написа:UltraBlue написа:CTAHKO написа:Ами да легалзираме марихуaната тогава,по примера на САЩ,за да не се правим на тарикати
Вече не се пуши,смятай се за безсмъртенА дрехите си ще ги переш един път в годината
parvanoff написа:drvasko98 написа:parvanoff написа:Естествено и никой не си сложи ръка на сърцето и да каже колко хора познава умрели от пушене...
Аз познавам около 300, сред тях най-важният - баща ми, на 43 години тогава. Имаш ли други въпроси?
Eстествено. Да не си доктор? И какви са им били болестите? И как разбра, че цигарите са били причина, а не замърсеният въздух? Надявам се баща ти да те е възпитал и в честност!
П.П. Интересно ми е в каква среда живееш, тъй като аз не познавам нито един, а доста от тях са били страстни пушачи...
П.П.2 Блу Чемпиънс-прав си. Аз също от доста време твърдя, че има къде-къде по-важни неща от злобата срещу пушачите, но хората са като овцете-следват си първата без да се оглеждат встрани...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта