Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Neo M
Контакти:

Re: Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Мнениеот Neo M » 18 юли 2012 22:08

za nas e toj religiq написа:
ros написа:Шок от това което стана всеки изживява, но подобни сигнали към света, КОЙТО ВЕЧЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ са меко казано невдъхващи доверие за адекватна политика и реакция

Батка бъди малко по обективен и сериозен , какво очакваш да каже ? пишете и си говорете каквото искате ли ? Мисля че е казал точно това което трябва , но по малко по различен начин и не е доразбран ! Когато има дадена криза , инфото около нея винаги се свежда до минимум за да няма нежелани ефекти и последици и мисля че точно това е искал да каже ( само дето не му се е получило много )

Съгласен съм, че не му се е получило изказването, но аз лично го разчитам като призив медиите да не преекспонират и изкривяват нещата, което е любим техен похват.

Потребителски аватар
santiliana

Re: Незабавна оставка на Борисов и ГЕРБ

Мнениеот santiliana » 18 юли 2012 22:09

gld_84 написа:Искаш аргументи? Назови името на някой подземен бос, крупен престъпник, бивш министър и т.н., който е влязъл в затвора? Назови ми едно поръчково убийство, на което знаем извършителите, разкажи за Мишо Бирата, за Яна в Борисовата градина, за пернишкия случай с Елеонора, за "убийците" лекари от Горна Оряховица, които също оправдаха, питай пенсионерите как 3 години не им вдигат пенсиите, но бонусите в министерствата са им нон стоп, за Калина Илиева - голямата диплома, за Лъчезар Иванов, за вчерашния депутат прибран за рекет, водят ли някаква битка с монополистите в България, които се гаврят с всеки от нас? Скачат ли цените непрекъснато? Заплатите растат ли? Както каза днес Анастасия Мозер по Нова тв, единствената полза от новите пътища е, че българите по-бързо ще могат да се изнасят от страната...

а би ли припомнил на широката аудитория кои "крупни босове" бяха вкарани "на топло" от "правоверните" комунисти, УЖ демократите, набедените царисти или "резняците". Дай бе момче младо примери. А спомняш ли си бившия министър на вътрешните работи Л. Начев от времето на Виденов как си пиеше пиенето с курви и с Илия Павлов и кохортата му, докато всички ние се чудехме как да си купим хляба, защото заплатата ни излизаше колкото за няколко хляба по тяхно време (говоря за зимата на 98-ма)...Ами Костов какво стори бе хора? Създадоха с жена си няколко фондации и лапаха пари като за световно...Ами Краус? Що пък точно той и фамилията "завладяха" таксиметровия бизнес в София и в още няколко големи града? Да продължавам ли, има ли нужда? По управлението на кой бяха убити един автобус невинни войничета, при това- в мирно време? Кой създаде измислената здравна реформа, където хем да ти взимат пари от заплатата за осигуровка, хем да си плащаш като поп- където и да отидеш на лекар? А по кое управление се прие решението за закриването на блоковете от АЕЦ- Козлодуй? И кои дадоха коридор на американските бомбардировачи да ударят Сърбия с обеднен уран? Спирам да пиша, но повярвайте ми- мога да напиша няколко страници с "подвизите" на останалите полит. партии. Бойко никой не казва, че е цвете за мирисане. Но поне показва, че върши работа.И тя е видна. А заплатите ни са ниски не по негова вина, а на онези, които му "завещаха" това финансово блато в България. И в заключение: Интересно, що ли когато станаха атентатите с "кулите-близнаци" в САЩ, президента на щатите не беше свален от "демократичния" американски народ, примерно..
Последна промяна от santiliana на 18 юли 2012 22:12, променено общо 2 пъти.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 18 юли 2012 22:10

[/quote]Типичен гербер си, честно... още в първото си изказване казах, че тези не могат да са алтернатива на предишните и това, че в момента нещата продължават да се случват или да не се случват както и преди само го доказва... Що се отнася до кризата - да има я навсякъде, но във фалирала Гърция за Великден получиха по 300 евро, а ние получихме яйца от 0.50лв... Щом цените не ги определя правителството, какво прави здравната министърка, та иска намаление на цените на лекарствата?!?!?[/quote]
Ти нищо не казваш общо взето. А за министърката-тя може да иска, но дали ще стане е друг въпрос. Пак ти казвам-когато казваш, че тези са най-зле напиши какво са направили предните например за цените на лекарствата и въобще в здравния сектор?[/quote]

Най-малкото не са слагали 30 годишна юристка начело на един от най-тежките сектори... Сега очаквам лекар да оглави правосъдното министерство... А върха на некомпетентността й е да смята, че може да ограничи правото на собственост на хората, като забрани разпореждането с имущество, ако не си си платил здравните осигуровки...(предишната й идея да ограничи правото на придвижване, отнемайки възможността за получаване на лични документи е не по-малко дебилна)

way
Контакти:

Мнениеот way » 18 юли 2012 22:10

Neo M написа:Съгласен съм, че не му се е получило изказването, но аз лично го разчитам като призив медиите да не преекспонират и изкривяват нещата, което е любим техен похват.

То е ясно медиите като почнат и ще исвъртят така нещатата че Осама е жив и тем подобни

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 18 юли 2012 22:11

Neo M написа:
ros написа:Шок от това което стана всеки изживява, но подобни сигнали към света, КОЙТО ВЕЧЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ са меко казано невдъхващи доверие за адекватна политика и реакция

Батка бъди малко по обективен и сериозен , какво очакваш да каже ? пишете и си говорете каквото искате ли ? Мисля че е казал точно това което трябва , но по малко по различен начин и не е доразбран ! Когато има дадена криза , инфото около нея винаги се свежда до минимум за да няма нежелани ефекти и последици и мисля че точно това е искал да каже ( само дето не му се е получило много )

Съгласен съм, че не му се е получило изказването, но аз лично го разчитам като призив медиите да не преекспонират и изкривяват нещата, което е любим техен похват.

Именно , това и допълних !
Атентата е факт , но колкото повече се шуми и "разкрасява" води до по сериозни последици ! Терористите искат показност и гласност, и медиите им я дававт ! В тоя ред на мисли премиера си е напълно прав !
Последна промяна от za nas e toj religiq на 18 юли 2012 22:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 18 юли 2012 22:11

Цялата тазикартина ми прилича на сцена от филма "Алф", и онази реплика "ти не си котка, ти си геврек"!!! Ние не сме новатори при реакции в такива ситуации. Навсякъде по света излиза отговорен човек в държавата и казва "Днес бяхме атакувани от терористи и ще се преборим да ги открием и накажем". Едва в момента по Дарик казват нещо подобно. 4 часа и половина след атентата
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 18 юли 2012 22:13

Всички искаме отново Обединени Демократични Сили , но уви :cry:

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 18 юли 2012 22:15

santiliana написа:
gld_84 написа:Искаш аргументи? Назови името на някой подземен бос, крупен престъпник, бивш министър и т.н., който е влязъл в затвора? Назови ми едно поръчково убийство, на което знаем извършителите, разкажи за Мишо Бирата, за Яна в Борисовата градина, за пернишкия случай с Елеонора, за "убийците" лекари от Горна Оряховица, които също оправдаха, питай пенсионерите как 3 години не им вдигат пенсиите, но бонусите в министерствата са им нон стоп, за Калина Илиева - голямата диплома, за Лъчезар Иванов, за вчерашния депутат прибран за рекет, водят ли някаква битка с монополистите в България, които се гаврят с всеки от нас? Скачат ли цените непрекъснато? Заплатите растат ли? Както каза днес Анастасия Мозер по Нова тв, единствената полза от новите пътища е, че българите по-бързо ще могат да се изнасят от страната...

а би ли припомнил на широката аудитория кои "крупни босове" бяха вкарани "на топло" от "правоверните" комунисти, УЖ демократите, набедените царисти или "резняците". Дай бе момче младо примери. А спомняш ли си бившия министър на вътрешните работи Л. Начев от времето на Виденов как си пиеше пиенето с курви и с Илия Павлов и кохортата му, докато всички ние се чудехме как да си купим хляба, защото заплатата ни излизаше колкото за няколко хляба по тяхно време (говоря за зимата на 98-ма)...Ами Костов какво стори бе хора? Създадоха с жена си няколко фондации и лапаха пари като за световно...Ами Краус? Що пък точно той и фамилията "завладяха" таксиметровия бизнес в София и в още няколко големи града? Да продължавам ли, има ли нужда? По управлението на кой бяха убити един автобус невинни войничета, при това- в мирно време? Кой създаде измислената здравна реформа, където хем да ти взимат пари от заплатата за осигуровка, хем да си плащаш като поп- където и да отидеш на лекар? А по кое управление се прие решението за закриването на блоковете от АЕЦ- Козлодуй? И кои дадоха коридор на американските бомбардировачи да ударят Сърбия с обеднен уран? Спирам да пиша, но повярвайте ми- мога да напиша няколко страници с "подвизите" на останалите полит. партии. Бойко никой не казва, че е цвете за мирисане. Но поне показва, че върши работа.И тя е видна. А заплатите ни са ниски не по негова вина, а на онези, които му "завещаха" това финансово блато в България. И в заключение: Интересно, що ли когато станаха атентатите с "кулите-близнаци" в САЩ, президента на щатите не беше свален от "демократичния" американски народ, примерно..

колко много си прав, абсолютен си !
+ 1 000

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 18 юли 2012 22:16

ros написа:

Цялата тазикартина ми прилича на сцена от филма "Алф", и онази реплика "ти не си котка, ти си геврек"!!! Ние не сме новатори при реакции в такива ситуации. Навсякъде по света излиза отговорен човек в държавата и казва "Днес бяхме атакувани от терористи и ще се преборим да ги открием и накажем". Едва в момента по Дарик казват нещо подобно. 4 часа и половина след атентата

Все пак ни се случва за първи път , това не е нещо което се учи на изуст ! Не бъди толкова краен , нито сме някаква супер сила , нито пък имаме дълъг опит за да очакваш такава реакция !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 18 юли 2012 22:16

kokic1986 написа:Всички искаме отново Обединени Демократични Сили , но уви :cry:

а-ми. Някои искат Добри Джуров и Александър Лилов да се върнат. Други искат да слушат турска реч около себе си и да гледат мълчаливо как никнат джамия след джамия в цяла България...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Свободна зона”