Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

rane
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rane » 12 окт 2023 04:45

ReBorn1982 написа:
Наричаш лъжец човек, който е бил на място и е видял. Разследвал е.

Изчетох много мнения и разкази на очевидци, били на мястото, нито един не каза за нещо съмнително, нито един. Как па никой не видя нещо нередно, само ти го виждаш.
"Разследвал е". Така е по-правилно да се напише.

Как очакваш да повярвам на очевидци, като него, дето с лекота изговарят лъжи и алогизми?
Как да повярвам на очевидци, участвали в история съшита доста калпаво с доста тъмен цвят конци?
Как да повярвам на лъжец и убиец, като шофьора, според който едва ли не е имало 2 катастрофи - едната в ремаркето, а другата в резервоара на камиона?
Как да повярвам, като чета какви абсурдни "истини" са се пуснали за катастрофата, като тази, че на камиона му трябвало 1 минута, за да си завърши, тази иначе елементарна маневра, за която са необходими не повече от 15 секунди?

Как по онова време ще рискуваш, ако изразиш и изкажеш и най-малкото съмнение, че Гунди е убит, знаейки че по примера на много други и ти можеш да изчезнеш безследно?
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 окт 2023 15:18

Защото съм под карантина ли сте решили да не пишете нищо :cry:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 окт 2023 16:19

Крастав ли си, кОче? :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 окт 2023 16:26

Кооовид. Прозорецът ми е най-добрият приятел трети ден https://tenor.com/bg/view/looking-outsi ... f-16778387

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 окт 2023 16:47

Пак ли има ковид ве, ама се каза вече. Ае дано не се налага да минаваме home office, че никаква няма да я свърша.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 окт 2023 17:58

Карантина заради грип? :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 окт 2023 18:05

pomiqrat написа:Кооовид. Прозорецът ми е най-добрият приятел трети ден https://tenor.com/bg/view/looking-outsi ... f-16778387

Още ли има карантина за ковида.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 окт 2023 18:46

ivan56 написа:
pomiqrat написа:Кооовид. Прозорецът ми е най-добрият приятел трети ден https://tenor.com/bg/view/looking-outsi ... f-16778387

Още ли има карантина за ковида.

:lol: :lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9SzOpAttuUI[/youtube]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 12 окт 2023 19:59

rane написа:
ReBorn1982 написа:
Наричаш лъжец човек, който е бил на място и е видял. Разследвал е.

Изчетох много мнения и разкази на очевидци, били на мястото, нито един не каза за нещо съмнително, нито един. Как па никой не видя нещо нередно, само ти го виждаш.
"Разследвал е". Така е по-правилно да се напише.

Как очакваш да повярвам на очевидци, като него, дето с лекота изговарят лъжи и алогизми?
Как да повярвам на очевидци, участвали в история съшита доста калпаво с доста тъмен цвят конци?
Как да повярвам на лъжец и убиец, като шофьора, според който едва ли не е имало 2 катастрофи - едната в ремаркето, а другата в резервоара на камиона?
Как да повярвам, като чета какви абсурдни "истини" са се пуснали за катастрофата, като тази, че на камиона му трябвало 1 минута, за да си завърши, тази иначе елементарна маневра, за която са необходими не повече от 15 секунди?

Как по онова време ще рискуваш, ако изразиш и изкажеш и най-малкото съмнение, че Гунди е убит, знаейки че по примера на много други и ти можеш да изчезнеш безследно?

Един въпрос, чисто от любопитство- ако приемем, че си прав и Гунди е убит умишлено, какво печелиш от това? Изкарваш, че Левски са репресирани от държавата и отгоре на всичко убиват и най- голямата им легенда. И? Изкарвате се пак онеправдани, мачкани от всички, което ви прави да изглеждате като най- големите балъци. Това по- добре ли те кара да се чувстваш?
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 окт 2023 20:08

rane, ама те повечето разкази на свидетели са след 1989-а, тогава за какво им е да лъжат ???

Извинявай, ама няма как толкова хора да са все лъжци и един да няма който да потвърди, че е имало нещо съмнително.

Върни се в “Свободна зона”