Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

il4o_iliew
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот il4o_iliew » 13 юни 2016 17:59

1982 написа:Ходи се прегледай някъде, пак пълни глупости си изписал. Докато пишеш от злоба и омраза, никога няма да видиш някои неща.

Каза човекът, написал това:
Ти си просто един жалък руски боклук и подлога.

Според речника на 1982: Човек, който критикува външната политика на САЩ е злобен и мрази САЩ.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 13 юни 2016 18:15

Илчо, за стотен път ти казвам, че не ме интересуват тези камилари.Да си седят там в пустинята и да си пушат наргилето.
Това, че руснаци и американци си мерят пишките в Близкият Изток, още по малко.
Не ми е жал, за тези мангусти.Имаме си достатъчно проблеми в държавата, че да ме интересуват тези примати.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 юни 2016 18:23

ivan56 написа:Илчо, за стотен път ти казвам, че не ме интересуват тези камилари.Да си седят там в пустинята и да си пушат наргилето.
Не ми е жал, за тези мангусти.Имаме си достатъчно проблеми в държавата, че да ме интересуват тези примати.

Мен пък нашата държава не ме интересува 8-) Ние вече сме бита карта. Продажните ни политици ни продадоха на безценица за жълти стотинки и само след няколко години такава държава няа да съществува :!: Затова повече ме интересува случващото се в света 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 13 юни 2016 18:30

Къде си ме видял да съм опечален? Просто съм ядосан от поредния ислямски атентат било то срещу извратеняци или някого другиго. Сега трябва америакнците трябва да намерят някой, който да поеме отговорност и да му изпратят "сметката".
Иначе отдавна съм казал, че тези талибани и тази религия е опасна за цивилизования свят и нещо трябва да се направи.
И не отваряй темата за палестинсктие терористи и точните израелски реакции (точна така трябва да реагира и САЩ в момента)

Опасна за цивилизования свят е политиката на финансиране на терористични групи като Ал Кайда и ИДИЛ от онези, които "пращат сметката".

За палестинските "терористи" темата абсолютно няма смисъл да коментирам. Особено пък с теб. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 13 юни 2016 18:32

ivan56 написа:Илчо, за стотен път ти казвам, че не ме интересуват тези камилари.Да си седят там в пустинята и да си пушат наргилето.

А защо си мислиш, че това, което се случва там няма отражение върху ставащото у нас?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 13 юни 2016 19:31

CTAHKO написа:

Мен пък нашата държава не ме интересува 8-) Ние вече сме бита карта. Продажните ни политици ни продадоха на безценица за жълти стотинки и само след няколко години такава държава няа да съществува :!: Затова повече ме интересува случващото се в света 8-)

Ти си ясен, тролиш си за спорта :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юни 2016 20:37

il4o_iliew написа:
1982 написа:Ходи се прегледай някъде, пак пълни глупости си изписал. Докато пишеш от злоба и омраза, никога няма да видиш някои неща.

Каза човекът, написал това:
Ти си просто един жалък руски боклук и подлога.

Според речника на 1982: Човек, който критикува външната политика на САЩ е злобен и мрази САЩ.

Външната политика на САЩ си е за критика по много параграфи, но някои хора тук не критикувате, вие плюете злобно. Между двете има разлика. ;) ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 13 юни 2016 21:04

Външната политика на САЩ си е за критика по много параграфи, но някои хора тук не критикувате, вие плюете злобно. Между двете има разлика. ;) ;)

Я па тоЯ... Викаш не бива така злобно да се плюе по САЩ. Трябва леко само и с финес. Да не се прекалява.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 юни 2016 21:06

1982 написа:Външната политика на САЩ си е за критика по много параграфи, но някои хора тук не критикувате, вие плюете злобно. Между двете има разлика. ;) ;)

Напротив, тук се води само и единствено градивна критика :!: Ама ти не даваш думичка да се обели за чипсовете 8-) За американските педали пък скачаш да ги защитаваш като петел 8-) Като са ти такава слабост, вземи си един вкъщи и си бъркайте по дупките на воля, но не искай от нас и ние да станем педали 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 13 юни 2016 21:07

CTAHKO написа:
1982 написа:Външната политика на САЩ си е за критика по много параграфи, но някои хора тук не критикувате, вие плюете злобно. Между двете има разлика. ;) ;)

Напротив, тук се води само и единствено градивна критика :!: Ама ти не даваш думичка да се обели за чипсовете 8-) За американските педали пък скачаш да ги защитаваш като петел 8-) Като са ти такава слабост, вземи си един вкъщи и си бъркайте по дупките на воля, но не искай от нас и ние да станем педали 8-)

:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”