ivan56 написа:Никога и по никакъв повод, не съм се радвал, че умират деца независимо къде.Казвал съм единственно, че симпатизирам на Израел как се справя с арабелите.Тука бях качил, преди време снимката на удавено дете бежанец, е някои от тези загрижените като теб, каза че това си е пропагнда.Дреме ми.Това са деца, които не са виновни с нищо, че баща му, чичо му или дядо му иска да трепе или взривява европейци, израелци и прочие.И да винаги ще съм на страната на християните, мисля че сме по развита раса от мангалите, абе тези ги учат от пет годишна възраст как да колят хора бе.Гледах един клип, в някаква мангалска страна, събрани забулени мангалки в кръг, едно дете държи нож и плюшена овца, под съпровода на музика на идил, и реже главата, след това циганката хвърля червена боя на земята да симулира кръв.За тази измет ли да ми е жал, или за тази която ги учат как правилно да бият жените си.Аз не съм чул, европеец или американец да отиде да избие, 50 арабели щото си примерно кара жена си, да му мие краката или да ходи забулена като някоя нинджа.
ИДИЛ не е олицетворение на исляма. Ислямът се изповядва от милиарди. Ако беше толкова крайна и изповядваща омраза религия, щеше да е настъпил края на света отдавна.
Клипът, който си гледал е направен от хора, които не изповядват исляма. Това са хора, на които им се плаща да убиват. Те са просто наемници. Вярно, че са фанатизирани наемници, но това е защото са невежи и луди. По-добре им е да оправдават мерзостите и свинщините, които вършат с някаква висша цел, с някаква кауза. Междувременно изкарват пари от цялата врътка, а най-невежите се самоубиват, като вярват, че отиват в рая.
Нали си гледал клипове на ИДИЛ. Със закрити лица са. Така е, понеже те са престъпници и наемни убийци. Те не са вярващи. Самите те прекрасно го знаят. Финансирането на тези групи идва изцяло от западните демокрации през Саудитска Арабия и Катар. Тези групи процъфтяват в Саудитска Арабия, където децата от ранна детска възраст ги учат как не-мюсюлманите са врагове и трябва да бъдат убивни. Това е промиване на мозъци, а не религията на милиарди. Това е една секта, която използва религията, за да властва над другите. Същата секта е подкрепяна и подпомагана от най-големите демокрации, които й продават оръжие за стотици милиарди.
Ти не си чул европеец да избива 50 арабели, защото европеецът е избил милиони араби и африканци. Войната в Ирак и Афганистан како роди според теб. Милионите избити жени, деца и невинни хора в незаконните войни на САЩ до какво ще доведат според теб? До повече насилие естествено. На теб ако дойдат нашественици у дома, които да избият близките ти да изнасилят жена ти, да ти разбият живота, ти после какъв ще станеш? Ми екстремист естествено. Ставащото в САЩ е съвсем в реда на нещата. И проблемът е, че те сами си го предизвикват като насъскват народите в Близкия Изток да се избиват, като водят незаконни войни там, където никой не ги иска, като въоръжават терористична държава да избива невинни.