Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

il4o_iliew
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот il4o_iliew » 13 юни 2016 13:56

1982 написа:

Няма какво да ти се обяснявам, чудесно си цитирал мнението, всеки може да го прочете и да си направи изводите дали Станко не се кефи на случилото. Има и още няколко поста по темата.

Намери ми в поста му къде пише, че се кефи. За сетен път се убеждавам, че ти не можеш да четеш и изопачаваш непрекъснато думите на хората, както на теб ти изнася.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 юни 2016 14:04

il4o_iliew написа:
1982 написа:

Няма какво да ти се обяснявам, чудесно си цитирал мнението, всеки може да го прочете и да си направи изводите дали Станко не се кефи на случилото. Има и още няколко поста по темата.

Намери ми в поста му къде пише, че се кефи. За сетен път се убеждавам, че ти не можеш да четеш и изопачаваш непрекъснато думите на хората, както на теб ти изнася.

Загубена кауза, друже 8-) За него вече е твърде късно за съжаление и не може да му се помогне 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Ужас и безумие - поне 50 убити в нощен гей-клуб в САЩ...

Мнениеот ivan56 » 13 юни 2016 14:11

il4o_iliew написа:
ivan56 написа:Не си никой, да ми казваш за кво да ми дреме и кво не.За циганите и педалите не ми дреме ама хич.Както и не ми дреме, за всякакви други народности, руснаци евреи, американци и прочие държави.Знаеш ли за кво ми дреме, че си отиват деца тук в шибаната ни държава, че в най голямата болница за недоносени деца в София близо година събираха с дарения пари за апарат който ще помогне на много деца,и дори с малка лепта се опитвам да помагаме, аз и семейството ми за такива каузи.На драскане по форумите всички сме много състрадателни, за "правилните" хора.Дела трябват не празни приказки.Ако толкова си загрижен, мога да ти изпратя хиляда линка с помощ за наши деца които имат наистина нужда от помощ.В Палестина си има кой да мисли за тях.

Радвам се, че помагаш. Прав си и че дела трябват, а не думи. Поправка само: не ти казвам, че трябва да ти дреме за някого. Не съдя никого. Камо ли теб. Просто ме дразни лицемерието и двойните стандарти. Това е. Ако умира дете тук или в Палестина или в Америка е все едно и също. Дали ще е циганче или българче пак няма значение. Дали ще е мюсюлманче или християнче- все пак дете си отива. Невинно. Като си затваряш очите за това, което става в Палестина и твърдиш, че е правилно, не се оплаквай после какво става у нас. Това, което им го причиняват там, могат да го правят и тука. Просто трябва да има хора, като теб, на които не им пука. Добре е да почне да ти пука. Насилието ражда насилие. И е съвсем нормално това, което става в САЩ. Щото хора с нехайство и непукизъм са позволили на злото да се разрасне, вместо да се борят с него.

Никога и по никакъв повод, не съм се радвал, че умират деца независимо къде.Казвал съм единственно, че симпатизирам на Израел как се справя с арабелите.Тука бях качил, преди време снимката на удавено дете бежанец, е някои от тези загрижените като теб, каза че това си е пропагнда.Дреме ми.Това са деца, които не са виновни с нищо, че баща му, чичо му или дядо му иска да трепе или взривява европейци, израелци и прочие.И да винаги ще съм на страната на християните, мисля че сме по развита раса от мангалите, абе тези ги учат от пет годишна възраст как да колят хора бе.Гледах един клип, в някаква мангалска страна, събрани забулени мангалки в кръг, едно дете държи нож и плюшена овца, под съпровода на музика на идил, и реже главата, след това циганката хвърля червена боя на земята да симулира кръв.За тази измет ли да ми е жал, или за тази която ги учат как правилно да бият жените си.Аз не съм чул, европеец или американец да отиде да избие, 50 арабели щото си примерно кара жена си, да му мие краката или да ходи забулена като някоя нинджа.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юни 2016 14:27

il4o_iliew написа:
1982 написа:

То си личи дали се кефи или не, но няма какво да обяснявам на човек, който вярва в безшумни взривове, свалящи масивни конструкции и монтажисти на ЦРУ, болни от Паркинсон, дето един видео-монтаж не могат да скалъпят като хората .... за теб е важно да се плюе по САЩ, ти си заслепен от злоба, много злоба.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 юни 2016 14:34

1982 написа:То си личи дали се кефи или не, но няма какво да обяснявам на човек, който вярва в безшумни взривове, свалящи масивни конструкции и монтажисти на ЦРУ, болни от Паркинсон, дето един видео-монтаж не могат да скалъпят като хората .... за теб е важно да се плюе по САЩ, ти си заслепен от злоба, много злоба.

Ти пък си изтъкан от любовни нишки бе 8-) Дано само не очакваш да ти се върне, че това вече ще е притеснително 8-) Като знам към кого е насочена 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 13 юни 2016 15:13

ivan56 написа:Никога и по никакъв повод, не съм се радвал, че умират деца независимо къде.Казвал съм единственно, че симпатизирам на Израел как се справя с арабелите.Тука бях качил, преди време снимката на удавено дете бежанец, е някои от тези загрижените като теб, каза че това си е пропагнда.Дреме ми.Това са деца, които не са виновни с нищо, че баща му, чичо му или дядо му иска да трепе или взривява европейци, израелци и прочие.И да винаги ще съм на страната на християните, мисля че сме по развита раса от мангалите, абе тези ги учат от пет годишна възраст как да колят хора бе.Гледах един клип, в някаква мангалска страна, събрани забулени мангалки в кръг, едно дете държи нож и плюшена овца, под съпровода на музика на идил, и реже главата, след това циганката хвърля червена боя на земята да симулира кръв.За тази измет ли да ми е жал, или за тази която ги учат как правилно да бият жените си.Аз не съм чул, европеец или американец да отиде да избие, 50 арабели щото си примерно кара жена си, да му мие краката или да ходи забулена като някоя нинджа.

А Иисус му отговори: възлюби Господа, Бога твоего, с всичкото си сърце, и с всичката си душа, и с всичкия си разум: тази е първа и най-голяма заповед; а втора, подобна ней, е: възлюби ближния си като себе си; на тия две заповеди се крепи целият закон и пророците.
Матей 22:37-40

Аз пък ви казвам: обичайте враговете си, благославяйте ония, които ви проклинат, добро правете на ония, които ви мразят, и молете се за ония, които ви обиждат и гонят, за да бъдете синове на вашия Отец Небесен; защото Той оставя Своето слънце да грее над лоши и добри, и праща дъжд на праведни и неправедни. Защото, ако обикнете ония, които вас обичат, каква вам награда? Не правят ли същото и митарите? И ако поздравявате само братята си, какво особено правите? Не постъпват ли тъй и езичниците? И тъй, бъдете съвършени, както е съвършен и Небесният ваш Отец.
Матей 5:44-48

Гледайте да не проявявате своята праведност пред човеците, за да ви видят; инак, няма да имате награда при Небесния ваш Отец. И тъй, кога правиш милостиня, не тръби пред себе си, както правят лицемерците по синагоги и по улици, за да ги хвалят човеците. Истина ви казвам: те вече получават своята награда. А ти кога правиш милостиня, нека лявата ти ръка не знае, какво прави дясната, та милостинята ти да бъде скришом; и твоят Отец, Който вижда в скришно, ще ти въздаде наяве. И кога се молиш, не бъди като лицемерците, които обичат да се спират по синагоги и по кръстопътища да се молят, за да се покажат пред човеците. Истина ви казвам, те вече получават своята награда. А ти, кога се молиш, влез в скришната си стая и, като си заключиш вратата, помоли се на твоя Отец, Който е на тайно; и твоят Отец, Който вижда в скришно, ще ти въздаде наяве. А кога се молите, не говорете излишно като езичниците; защото те мислят, че в многословието си ще бъдат чути; прочее, не бивайте тям подобни; защото вашият Отец знае, от какво имате нужда, още преди да поискате от Него. А молете се тъй:
Отче наш, Който си на небесата! Да се свети Твоето име; да дойде Твоето царство; да бъде Твоята воля, както на небето, тъй и на земята; насъщния ни хляб дай ни днес; и прости нам дълговете ни, както и ние прощаваме на длъжниците си; и не въведи нас в изкушение, но избави ни от лукавия; защото Твое е царството, и силата, и славата вовеки. Амин.

Защото, ако простите на човеците съгрешенията им, и вам ще прости Небесният ви Отец; ако ли не простите на човеците съгрешенията им, и вашият Отец няма да прости съгрешенията ви. Също, кога постите, не бивайте намръщени като лицемерците; защото те си правят лицата мрачни, за да се покажат пред човеците, че постят. Истина ви казвам, те получават своята награда. А ти, кога постиш, помажи главата си и умий лицето си, та да се покажеш, че постиш не пред човеците, но пред твоя Отец, Който е на тайно; и твоят Отец, Който вижда в скришно, ще ти въздаде наяве.
Матей 6:1-18
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 юни 2016 17:02

il4o_iliew написа:
CTAHKO написа:
П.П. Като си толкова загрижен за човешкия живот, наясно ли си, че само в Палестина, чифутите на ден избиват повече хора 8-) Ама не съм чул еврейските медии да жалеят и вдигат толкова шум за това ;)

Право в целта! Точно хора като 1982 или плейър или ванката или смит да ми се възмущават и да ми пишат колко са възмутени. Намалете малко с лицемерието си. не ви пука за загиналите, даже напротив. Вие пет пари не давате за човешкия живот. Многократно сте го доказвали с коментарите си. Хора, като изброените многократно са казвали, че нямат проблем араби да умират. Когато писах за геноцида над местните в Палестина от терористичната държава Израел, те се радваха и адмирираха, щото другите били подхора. Даже често са поздравявали Израел затова, което им причиняват както каза ти - ЕЖЕДНЕВНО. Станалото в Орландо в Палестина е ежедневие. Не съм видял някой от опечалените да отвори тема за това, да изрази срам и възмущение, че се случва в 21-и век и че се избиват невинни за едното нищо.

Гади ми се от лицемерието и позьорщината ви. За вас животът на хората е ценен, но само ако умират в западни държави. Ако умират в близкия изток или Северна Африка е добре, щото там живеят унтерменши.
Къде си ме видял да съм опечален? Просто съм ядосан от поредния ислямски атентат било то срещу извратеняци или някого другиго. Сега трябва америакнците трябва да намерят някой, който да поеме отговорност и да му изпратят "сметката".
Иначе отдавна съм казал, че тези талибани и тази религия е опасна за цивилизования свят и нещо трябва да се направи.
И не отваряй темата за палестинсктие терористи и точните израелски реакции (точна така трябва да реагира и САЩ в момента)

il4o_iliew написа:
Ти си просто един жалък руски боклук и подлога.

Tи па си Ален Делон. :mrgreen:

Ох, колко добре биха ми дошли младите Бриджит Бардо, Орнела Мути, Катрин Деньов, Софи Марсо и ко плеяда негови "приятелки" : ) Все пак съм фен повече на Белмондо :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 13 юни 2016 17:06

ivan56 написа:Никога и по никакъв повод, не съм се радвал, че умират деца независимо къде.Казвал съм единственно, че симпатизирам на Израел как се справя с арабелите.Тука бях качил, преди време снимката на удавено дете бежанец, е някои от тези загрижените като теб, каза че това си е пропагнда.Дреме ми.Това са деца, които не са виновни с нищо, че баща му, чичо му или дядо му иска да трепе или взривява европейци, израелци и прочие.И да винаги ще съм на страната на християните, мисля че сме по развита раса от мангалите, абе тези ги учат от пет годишна възраст как да колят хора бе.Гледах един клип, в някаква мангалска страна, събрани забулени мангалки в кръг, едно дете държи нож и плюшена овца, под съпровода на музика на идил, и реже главата, след това циганката хвърля червена боя на земята да симулира кръв.За тази измет ли да ми е жал, или за тази която ги учат как правилно да бият жените си.Аз не съм чул, европеец или американец да отиде да избие, 50 арабели щото си примерно кара жена си, да му мие краката или да ходи забулена като някоя нинджа.

ИДИЛ не е олицетворение на исляма. Ислямът се изповядва от милиарди. Ако беше толкова крайна и изповядваща омраза религия, щеше да е настъпил края на света отдавна.

Клипът, който си гледал е направен от хора, които не изповядват исляма. Това са хора, на които им се плаща да убиват. Те са просто наемници. Вярно, че са фанатизирани наемници, но това е защото са невежи и луди. По-добре им е да оправдават мерзостите и свинщините, които вършат с някаква висша цел, с някаква кауза. Междувременно изкарват пари от цялата врътка, а най-невежите се самоубиват, като вярват, че отиват в рая.

Нали си гледал клипове на ИДИЛ. Със закрити лица са. Така е, понеже те са престъпници и наемни убийци. Те не са вярващи. Самите те прекрасно го знаят. Финансирането на тези групи идва изцяло от западните демокрации през Саудитска Арабия и Катар. Тези групи процъфтяват в Саудитска Арабия, където децата от ранна детска възраст ги учат как не-мюсюлманите са врагове и трябва да бъдат убивни. Това е промиване на мозъци, а не религията на милиарди. Това е една секта, която използва религията, за да властва над другите. Същата секта е подкрепяна и подпомагана от най-големите демокрации, които й продават оръжие за стотици милиарди.

Ти не си чул европеец да избива 50 арабели, защото европеецът е избил милиони араби и африканци. Войната в Ирак и Афганистан како роди според теб. Милионите избити жени, деца и невинни хора в незаконните войни на САЩ до какво ще доведат според теб? До повече насилие естествено. На теб ако дойдат нашественици у дома, които да избият близките ти да изнасилят жена ти, да ти разбият живота, ти после какъв ще станеш? Ми екстремист естествено. Ставащото в САЩ е съвсем в реда на нещата. И проблемът е, че те сами си го предизвикват като насъскват народите в Близкия Изток да се избиват, като водят незаконни войни там, където никой не ги иска, като въоръжават терористична държава да избива невинни.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 13 юни 2016 17:16

1982 написа:
То си личи дали се кефи или не, но няма какво да обяснявам на човек, който вярва в безшумни взривове, свалящи масивни конструкции и монтажисти на ЦРУ, болни от Паркинсон, дето един видео-монтаж не могат да склъпят като хората .... за теб е важно да се плюе по САЩ, ти си заслепен от злоба, много злоба.

Отново доказваш колко обичаш да лъжеш и да изопачаваш. Никъде не съм твърдял, че знам какво е станало на 9/11. Просто съм оспорил официалната теория на конспирацията. Но човек като теб, вярващ, че самолет Боинг 767 развива 900 км/ч на морско ниво, три стоманени небостъргача рухват до основи с официална причина пожар, други два Боинга да се разбиват без да оставят отломки и трупове след себе си, да се опитва да ме иронизира и съди...

Всички видяха как изопачи думите на Станко и излъга, а после го и обиди без той да те е предизвикал с нищо. Редно е да се извиниш, а не да продължаваш да затъваш с глупави коментари.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юни 2016 17:33

Ходи се прегледай някъде, пак пълни глупости си изписал. Докато пишеш от злоба и омраза, никога няма да видиш някои неща.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”