Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Адесаня (по-черен от нощта) са го разкъсали, защото е говорил на негро
Изпуснал съм този забавен либерастки момент.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
Е, ги братята сърбЕ. Всичките им национали играят навън, 60% от тях... във водещите първенства.

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
-
ReBorn1982
То това не са и всичките даже, имат още играчи в класни отбори, включително топ първенствата. А Митрович и Сергей доскоро бяха във Фулъм и Лацио, но и те прихванаха от арабската лудост.
- Drunken_Master
- Контакти:
ReBorn1982 написа:То това не са и всичките даже, имат още играчи в класни отбори, включително топ първенствата. А Митрович и Сергей доскоро бяха във Фулъм и Лацио, но и те прихванаха от арабската лудост.
Спортна нация са. И ние БЯХМЕ! Вече не сме...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
-
ReBorn1982
Ми спортна са, жените им днес играят финал на европейското по волейбол ..... но в Сърбия трудно ще чуеш или прочетеш (аз не съм го срещал досега) "обяснения" от типа "ние сме малка държава" или "бюджетът на тия е Х, а нашият Y" .... то всичко идва от манталитета.
- Drunken_Master
- Контакти:
ReBorn1982 написа:Ми спортна са, жените им днес играят финал на европейското по волейбол ..... но в Сърбия трудно ще чуеш или прочетеш (аз не съм го срещал досега) "обяснения" от типа "ние сме малка държава" или "бюджетът на тия е Х, а нашият Y" .... то всичко идва от манталитета.
Стига сме се обяснявали, че пак ще ни обявят, че сме "сърбомани"...
Не можех, да повярвам, когато четях злобните коментари тук около бомбенето на НАТО и че "така им се падало", понеже сме били "исторически враг". Тъпунгери от класа, бяха избити деца, по дяволите...
По едно дете е убивано всеки ден от въздушната операция на НАТО срещу Югославия от 24 март до 10 юни 1999 г., изчислиха белградските власти една година след началото на 78-дневните удари. Смъртта на тези деца е най-голямото обвинение срещу НАТО, посочва председателката на Югославския комитет за сътрудничество с УНИЦЕФ Маргит Савович, цитирана от Ройтерс.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
ReBorn1982
Най-великата звезда на WWF е Тери Болеа. Чисто технически винаги е бил средняк (дори по-ниско) и нищо особено, но той е човекът, който заедно с Винс Макмеън-син, изстреля професионалната борба от регионално забавление в Северна Америка до световно шоу. Невероятен шоумен. Всички други се нареждат отзад. Специално Стийв Остин дойде в една вече развита индустрия. За което той няма никаква заслуга.
Без attitude ерата WWE нямаше да я има.
-
THE G.A.M.E
Кой е най-велик го решават феновете.
Та, нека сравним какво отношение получават дадени хора, при отказване или завръщане... Мисля спор няма как да има, Скалата е истинска религия, като доживях в мач с "Мистър Кеч" - Хоулк Хоуган, повечето в залата да са за него и да освиркват легендата... И това в няколко мача.
Та, нека сравним какво отношение получават дадени хора, при отказване или завръщане... Мисля спор няма как да има, Скалата е истинска религия, като доживях в мач с "Мистър Кеч" - Хоулк Хоуган, повечето в залата да са за него и да освиркват легендата... И това в няколко мача.