Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 13 юни 2016 12:05

Никой не те кара да си солидарен с никого, не знам защо се впрегна толкова. Тук ставаше дума за подлогата Станко, който дори се кефи на подобни варварщини и ги ползва за жалките си провокации. Ама за самолетчето-ковчег над Египет не му беше толкова забавно ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 13 юни 2016 12:06

Георги Димитров-facebook:
След Франция разправяха "аз съм шарли ебдо".
След Белгия от Протестна мрежа казаха "аз съм Брюксел."
След гей клуба в Орландо няма ли евроатлантически тениски "АЗ СЪМ П.Е.Д.Е.Р.А.С"?
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 юни 2016 12:19

Някой да не си помисли, че това е английската агитка 8-) Това е руската :lol: :lol: :lol:

Изображение
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 юни 2016 12:21

8-) 8-) 8-)

Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 юни 2016 12:25

1982 написа:Никой не те кара да си солидарен с никого, не знам защо се впрегна толкова. Тук ставаше дума за подлогата Станко, който дори се кефи на подобни варварщини и ги ползва за жалките си провокации. Ама за самолетчето-ковчег над Египет не му беше толкова забавно ....

Как никой не те кара, като ти пръв скочи да защитаваш педалите и да обвиняваш другите, че не са солидарни 8-) Всичко е документирано черно на бяло ;) Сега се оправдаваш, ама веч е твърде късно 8-) Ама нормално де. От либераст, следващото ниво е ******** 8-) Ти явно си вдигнал левъла 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юни 2016 12:37

Пак си съчиняваш, Рубланко. :twisted:

ПрЪво, не защитавам педалите, просто това е гнусна варварщина. Без значение дали е в гей клуб в Орландо или в театър на Дубровка в Маскве. :mrgreen:

Второ, никой не те кара да си солидарен, пак си измисляш. Гнусното е, че ти се кефиш на подобни неща, само защото са станали в "лошия" САЩ. Забелязал съм, че като има масово гушване на букета в Русия, никога не си така самодоволен.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 13 юни 2016 12:43

1982 написа: Гнусното е, че ти се кефиш на подобни неща, само защото са станали в "лошия" САЩ.

Хайде, хайде, изведнъж много се загрижихте за педалите ;) Точно ей тия изпедерастените, в комплект с чифутите са виновни за упадъка на съвремения свят и случващото се в момента ;) Сега да мрат от сътворените от тях глупости :!: Аз нямам намерение да ги жаля и няма да пропусна възможност да напомням, какви лайна са изсрали!!!

Сега обясни на аудиторията приликите и разликите между: "Аз нямам намерение да ги жаля" и "кефиш". Май излиза, че ти си съчиняваш. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 юни 2016 12:45

CTAHKO написа:Някой да не си помисли, че това е английската агитка 8-) Това е руската :lol: :lol: :lol:

... като им вземат домакинството на Световното 2018, да не подсмърчаш жално из форума :o
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Ужас и безумие - поне 50 убити в нощен гей-клуб в САЩ...

Мнениеот ivan56 » 13 юни 2016 12:50

il4o_iliew написа:
CTAHKO написа:
П.П. Като си толкова загрижен за човешкия живот, наясно ли си, че само в Палестина, чифутите на ден избиват повече хора 8-) Ама не съм чул еврейските медии да жалеят и вдигат толкова шум за това ;)

Право в целта! Точно хора като 1982 или плейър или ванката или смит да ми се възмущават и да ми пишат колко са възмутени. Намалете малко с лицемерието си. не ви пука за загиналите, даже напротив. Вие пет пари не давате за човешкия живот. Многократно сте го доказвали с коментарите си. Хора, като изброените многократно са казвали, че нямат проблем араби да умират. Когато писах за геноцида над местните в Палестина от терористичната държава Израел, те се радваха и адмирираха, щото другите били подхора. Даже често са поздравявали Израел затова, което им причиняват както каза ти - ЕЖЕДНЕВНО. Станалото в Орландо в Палестина е ежедневие. Не съм видял някой от опечалените да отвори тема за това, да изрази срам и възмущение, че се случва в 21-и век и че се избиват невинни за едното нищо.

Гади ми се от лицемерието и позьорщината ви. За вас животът на хората е ценен, но само ако умират в западни държави. Ако умират в близкия изток или Северна Африка е добре, щото там живеят унтерменши.

Не си никой, да ми казваш за кво да ми дреме и кво не.За циганите и педалите не ми дреме ама хич.Както и не ми дреме, за всякакви други народности, руснаци евреи, американци и прочие държави.Знаеш ли за кво ми дреме, че си отиват деца тук в шибаната ни държава, че в най голямата болница за недоносени деца в София близо година събираха с дарения пари за апарат който ще помогне на много деца,и дори с малка лепта се опитвам да помагаме, аз и семейството ми за такива каузи.На драскане по форумите всички сме много състрадателни, за "правилните" хора.Дела трябват не празни приказки.Ако толкова си загрижен, мога да ти изпратя хиляда линка с помощ за наши деца които имат наистина нужда от помощ.В Палестина си има кой да мисли за тях.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 юни 2016 13:02

1982 написа:Пак си съчиняваш, Рубланко. :twisted:

ПрЪво, не защитавам педалите, просто това е гнусна варварщина. Без значение дали е в гей клуб в Орландо или в театър на Дубровка в Маскве. :mrgreen:

Второ, никой не те кара да си солидарен, пак си измисляш. Гнусното е, че ти се кефиш на подобни неща, само защото са станали в "лошия" САЩ. Забелязал съм, че като има масово гушване на букета в Русия, никога не си така самодоволен.

Я виж и на Ванката не му дреме за педалите 8-) Скастри го и него набързо сега 8-)

Върни се в “Свободна зона”