Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Thsmith » 16 мар 2017 19:08

Аз няма нужда да си мисля и да се надявам. При мен никога не е стояло на въпрос за "служба".
Явно всичко това е проблем на доста хора родени по комунистическо време, а именно постоянната параноя и невероятна радост и гордост от тракането на оръжия.

Правете си разни лагери и не занимавайте останалите с глупости.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Messi_fan

Re: Димитър Байрактаров напусна "Обединени Патриоти" !

Мнениеот Messi_fan » 16 мар 2017 19:52

Балкански Орел написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r8zMBOF7XI8[/youtube]
Напуснах Патриотичния фронт, както и НФСБ. Това обяви Димитър Байрактаров, депутат от 43-ото Народно събрание.
"Моят морал ми говори, че нещата са много, много гнили. Напускането ми е по морални причини. За мен няма повече място в такава формация. Явно на книга изповядваме едни и съши ценности, но не и на практика. Това обединение е превърнато в част от статуквото, срещу което хората негодуват. Няма да стана съучастник в този сценарий, който ще завърши с ограбване на българската държава", коментира Байрактаров пред "Евроком".

"Това че двама-трима човека на бутилка водка са решили да се обединят, не означава, че хората по места са се обединили с такъв ентусиазъм. Листите, които предстоят да бъдат представени, са изпълнени с изключително компрометирани хора и с хора, които са доказали, че нямат място в Народното събрание", заяви още депутатът.

Говорим за човек, който в 43-ото НС се е изказвал веднъж, и е бил гонен заради речта си. Представете си.

Байрактаров акцентира върху водача от Варна, който според него не е способен да води кампания поради здравословни причини. Но пък явно е послушен, коментира депутатът.

На мен ми бяха казали, че съм предвиден на избираемо място след лидерите. Тези лидери не могат да си решат техните си проблеми и са буквално като детска градина.

Темата с увеличаването на пенсиите е реално възможна, но моята горчилка идва от там. Днес си направих труда да разгледам стенограмите по повод въпросните пенсии и се оказа, че голяма част от депутатите от Патриотите дори не са присъствали, допълни Байрактаров.

Аз не знам с кой ще се коалират т.нар. Обединени патриоти, но знам, че единият лидер води тайни разговори с ГЕРБ, другият с БСП, а третият не могат да го намерят.

Фронтът в момента няма програма, разчитат на заучени думи.

Аз ще се боря, защото мисля, че трябва да уважа избора на 2,5 милиона българи за мажоритарна система. Аз ще изляза с името си и това, което съм направил. Ако те са били искрени, могат да ме подкрепят, за да продължим заедно тази битка. Вероятно моята принципност е причината да ме държат далече.

Убеден съм, че ще ми бъде наложено медийно ембарго, защото съм излязъл с лицето и сърцето си, коментира Байрактаров.

Той разкри и голяма лична трагедия, случила се в деня на напускането му. "Петък се каза най-черния ден в живота ми, тъй като 15 минути след разговора с лидера на НФСБ Валери Симеонов, ми се обадиха по телефон с новината, че баща ми е починал", каза Байрактаров, едва сдържайки сълзите си.

А такаааа.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 16 мар 2017 19:55

fcb_bg написа:
THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:"Един е Владимир и Доналд е неговият Пророк".

Новошведска поговорка. :mrgreen:

Ти виж к'во е казал говорителят на "Белата къща"... Че Русия требе да върне Крим. :lol:
Вярно е, че това е мнение на говорителят, но той едвали си плещи некви неща, без одобрението на Тръмпиньо. 8-)

Изображение

Оппааааа. А такаааа. Те каква я мислеха, а тя всъщност каква е. Много добро попадение. Поздравления. 8-) 8-)

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 16 мар 2017 21:16

Говорителя на, Тръмп :lol: :lol: :lol: :lol:

Наивници, ако си мислите, че нещо зависи от тия сте големи голтаци.
А Тръмп рижавата мутра няма и ни най-малки симпатии към Русия.Просто кукловодите вече разчитат на това руския елит да се довери на новите "управници" в бялата барака.
[center]Levski & Lazio[/center]

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 16 мар 2017 23:54

Именно. Което показва и доказва колко са прости янкофилчетата, дето реват, че Путин им бил хакнал урните и си бил назначил президент. :lol: :lol: Не им е лесно на янкофилчетата.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 17 мар 2017 18:17

Твърдо за връщане на казармата и минимум пет години служба, за да може един наборник да бъде обучен на съвременно военно дело. То компютри, то оръжия, то чудо... Не е като едно време с манерката, противогаза и калашника. Чукундури за военни вече не стават :-D Тази дума я научих от пенсиониран летец от военновъздушните ни сили. Тези военни са големи чукундури. Умрях да се хиля.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 мар 2017 19:01

pomiqr272 написа:
Твърдо за връщане на казармата и минимум пет години служба, за да може един наборник да бъде обучен на съвременно военно дело.

5 години е прекалено много. Безсмислен разход.
С оглед на настоящото въоражение което имаме, 6 месеца стигат, за да се научи всеки според специалноста си, да си служи отлично с оръжието, с което разполага часта му.
По мое време казармата беше 1 г. като първите 45 дена бяха учебен център.
Мога да кажа, че в тези 45 дена 90 % от ротата се превърнахме в командоси. :lol:
Макар и само с два дена в седмицата стрелба... Накрая на изпита нямаше човек, който да има слаб резултат.
А физически, всеки можеше без проблем да избяга с пълно бойно снаражение 5 км. за под 30 мин.
Парадоскът е, че в следващите 9 месеца забравихме почти всичко, щото в "бойните поделения" бичиш до откат наряди, копаш градинки и метеш поделението, а пуцаш едва 2-3 пъти в месеца.
А за физически упражнения и поддържане на форма, дума и лаф да не става. :lol:
Айде, аз бех в щаба... Ама питай и други дето са служили преди 2 000 година, ще потвърдят горенаписаното.

Виж, ако подменим въоражението си, можеби ще трябва повечко време за да се свикне с него.
Но и тогава служба повече от година, ще е лудост и разходи в бездната.
Най-добре ще е сега да се върне нещо като запас, за по около седмица, през която тия дето са минали казарма ( а защо не и всички над 16 г. ) ... Да си постреляме на воля, все ще е нещо. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 мар 2017 21:00

Минимум :!: 5 години, а? :)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 мар 2017 21:45

Thsmith написа:Дори колата е различна. Само дето на мен ми допада повече нашата от немската примерно :lol:

Разликата във вкуса идва най-вече от разликата във вкуса на водата по различните точки на земята. Концентратът, който доставят от САЩ, е е един и същ навсякъде, идва от едно място. Но се използва местна вода, не такава от ..... САЩ. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 мар 2017 21:47

GA_ veliki написа:
1982 написа:Аз съм работил 2 пъти в държавна фирма и мога смело да заявя, че в държавната фирма се работи през пръсти и качеството е последното, за което го боли работника. Да, след 1989-а е, ама не ми обяснявайте, че преди това е било нещо по-различно. :lol: :lol: Тоя манталитет не е от днес или вчера. Да не отварям дума за връзкарщината, която вилнее, че .....

В частните няма ли връзкарщина?

Много по-малка. Просто там е засегнат лично джобът на частника-собственик, докато в държавната на никого не му пука за резултатите, всичко е за сметка на държавата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”