Никакво съчувствие не изпитвам към ******** или лесбийка това са ПРОТИВОЕСТЕСТВЕНИ ОТКЛОНЕНИЯ!
Знам че разни толерасти с промити мозъци ще ми скочат веднага но им казвам НЕ МИ ПУКА!
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ужас и безумие - поне 50 убити в нощен гей-клуб в САЩ...
CTAHKO написа:До сега гейтаците обясняваха на нас, как трябва да сме толерантни и колко е модерно и хубаво да си педал, сега да го обяснят и на фнатизираните ибрястикиВ общи линии, гей мафията срещу религиозната мафия. Сега да видим кой, кого
Аз лично нямам нищо против да се гърмят едни други
Не се ли усещаш понякога, че прекаляваш с простотията си ?? Все пак са умрели хора, гейове или не, това са гадни неща, как може да си правиш жалките провокации на гърба на човешката трагедия ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:CTAHKO написа:До сега гейтаците обясняваха на нас, как трябва да сме толерантни и колко е модерно и хубаво да си педал, сега да го обяснят и на фнатизираните ибрястикиВ общи линии, гей мафията срещу религиозната мафия. Сега да видим кой, кого
Не се ли усещаш понякога, че прекаляваш с простотията си ?? Все пак са умрели хора, гейове или не, това са гадни неща, как може да си правиш жалките провокации на гърба на човешката трагедия ??!
Като си седнат кротко на гъза между Мексико, Канада и 3-те океана и спрат да правят такива работи
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LgoLkOK1nAs[/youtube]
тогава ще ги жалим.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Re: Тема за политика - Свят
Понеже някой много го интересува дали ги жалиш или не 

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Понеже някой много го интересува дали ги жалиш или не
Бе намират се трима-четирима у форумо, дето все ми държат сметка за личното ми отношение към най-нацията.

1982 написа:CTAHKO написа:До сега гейтаците обясняваха на нас, как трябва да сме толерантни и колко е модерно и хубаво да си педал, сега да го обяснят и на фнатизираните ибрястикиВ общи линии, гей мафията срещу религиозната мафия. Сега да видим кой, кого
Хайде, хайде, изведнъж много се загрижихте за педалите

П.П. Като си толкова загрижен за човешкия живот, наясно ли си, че само в Палестина, чифутите на ден избиват повече хора

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
- Контакти:
CTAHKO написа:
П.П. Като си толкова загрижен за човешкия живот, наясно ли си, че само в Палестина, чифутите на ден избиват повече хораАма не съм чул еврейските медии да жалеят и вдигат толкова шум за това
Право в целта! Точно хора като 1982 или плейър или ванката или смит да ми се възмущават и да ми пишат колко са възмутени. Намалете малко с лицемерието си. не ви пука за загиналите, даже напротив. Вие пет пари не давате за човешкия живот. Многократно сте го доказвали с коментарите си. Хора, като изброените многократно са казвали, че нямат проблем араби да умират. Когато писах за геноцида над местните в Палестина от терористичната държава Израел, те се радваха и адмирираха, щото другите били подхора. Даже често са поздравявали Израел затова, което им причиняват както каза ти - ЕЖЕДНЕВНО. Станалото в Орландо в Палестина е ежедневие. Не съм видял някой от опечалените да отвори тема за това, да изрази срам и възмущение, че се случва в 21-и век и че се избиват невинни за едното нищо.
Гади ми се от лицемерието и позьорщината ви. За вас животът на хората е ценен, но само ако умират в западни държави. Ако умират в близкия изток или Северна Африка е добре, щото там живеят унтерменши.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
fcb_bg написа:1982 написа:CTAHKO написа:До сега гейтаците обясняваха на нас, как трябва да сме толерантни и колко е модерно и хубаво да си педал, сега да го обяснят и на фнатизираните ибрястикиВ общи линии, гей мафията срещу религиозната мафия. Сега да видим кой, кого
Като си седнат кротко на гъза между Мексико, Канада и 3-те океана и спрат да правят такива работи
Ами то и вие не си седите кротко у границите, да седна да се радвам за умрелите в сваления над Египет руски пътнически самолет ли ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
- Контакти:
Ти си просто един жалък руски боклук и подлога.
Tи па си Ален Делон.

THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
1982 написа:fcb_bg написа:1982 написа:CTAHKO написа:До сега гейтаците обясняваха на нас, как трябва да сме толерантни и колко е модерно и хубаво да си педал, сега да го обяснят и на фнатизираните ибрястикиВ общи линии, гей мафията срещу религиозната мафия. Сега да видим кой, кого
Ами то и вие не си седите кротко у границите, да седна да се радвам за умрелите в сваления над Египет руски пътнически самолет ли ??
Муджахидини -> талибани -> бесни неконтролируеми ислямисти. И всичко това неконтролируемо зло създадоха САЩ и си го признават. И когато некоя техна продукция му избият чивиите насред обетованата им земя, аз защо трябва да съм солидарен с тях? Това са си техни деца и наследниците им.
мен ме интересуват доколко на мен ми бъркат живота тия им деца, но да седна да рева за това как в страната, родила радикалния ислямизъм, гърмял ислямист - нема да стане. Нема да злорадствам, ама нема и да видиш съжаление от мен.