boglev написа:Този пък бил чувал как е било...
Еми някои не само са чували, а са виждали, значи знаят по-добре и трябва да си мълчиш.
Трудно ще ме накараш, да млъкна, ама... като е тръгнало, кажи си мнението.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boglev написа:Този пък бил чувал как е било...
Еми някои не само са чували, а са виждали, значи знаят по-добре и трябва да си мълчиш.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Drunken_Master написа:ivan56 написа:Само като прочета качествена здравна грижа през кукувизма и почвам да си мисля, че всички са се лекували в правителствена болница.![]()
За лятната почивка през кукувизма в станцията на предприятето-дори не искам и да си го представям как е било в ламариненото или дървено бунгало в Ахтопол или Китен
Като прочетеш и че всички почивали, ще си кажеш баси и държавата с 3 милиона леглова база, щото нали на 3 смени почиваше "просотлюдието", Август задължително е било за началството и верните лизачи, за другите каквото остане
Виж ся... ти говориш и че селското стопанство в момента било по-добро, което е пълна лъжа. Т.е. няма как да ти повярвам и за останалото. Най-малкото съм чувал предостатъчно от моите родители, баба и дядо...
Сигурно и спорта ни е по-качествен в момента, нали?
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Нали обичаш да цитираш някои шумкарски личности, ама не докрай, защото не ти изнася.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:boglev написа:Този пък бил чувал как е било...
Drunken_Master написа:ivan56 написа:Само като прочета качествена здравна грижа през кукувизма и почвам да си мисля, че всички са се лекували в правителствена болница.![]()
За лятната почивка през кукувизма в станцията на предприятето-дори не искам и да си го представям как е било в ламариненото или дървено бунгало в Ахтопол или Китен
Като прочетеш и че всички почивали, ще си кажеш баси и държавата с 3 милиона леглова база, щото нали на 3 смени почиваше "просотлюдието", Август задължително е било за началството и верните лизачи, за другите каквото остане
Виж ся... ти говориш и че селското стопанство в момента било по-добро, което е пълна лъжа. Т.е. няма как да ти повярвам и за останалото. Най-малкото съм чувал предостатъчно от моите родители, баба и дядо...
boglev написа:Drunken_Master написа:boglev написа:Този пък бил чувал как е било...
Не се пали, не визирах теб, а Ванката глупака
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Drunken_Master написа:pomiqrat написа:Нали обичаш да цитираш някои шумкарски личности, ама не докрай, защото не ти изнася.
За цитати, да не говорим по-добре...![]()
Кво стана с махането на "цитата" ми от подписа ти?! Последно, аз ли го твърдя това нещо? Щото нито едно от тия две неща, които си изброил не съм го твърдял, това са си твои измишльотини, понеже си тотално безпомощен.
THE G.A.M.E написа:Почти никоя система няма как да се обрисува само в черно-бели краски.
Като изключим можеби само деспотизма и автократизма, където са съчетани в С. Корея.
Истината е, че по голямата част от хората поискаха промяна на Системата в края на 80-те.
Сега, ест до голяма степен бяхме подведени, щото сменихме Системата, но не и управляващите.
Ако е било толкова "хубаво" през соца, не по по милион, митингите щяха да са като тези на "Възраждане" сега, по 500-600 човека.![]()
Явно нещо е тлеело, за да поискат промяна хората / повечето, не всички / ... Недъзите вече се прикриваха все по трудно, просто защото и "Големият Брат" от североизток се задъхваше от безсмислената надпревара със Запада.
Дали всички трябваше да тръгнем по пътят на Китай / някакъв тип - смесена Система / ... Можеби, но пък днес виждаме, че и при нея има сериозни недостатъци.
Не толкова икономически, колкото политически.
Така че, вероятно в първите 10-на г. трябваше да опитаме "китайската Система", и след това плавно да се премине към пълна пазарна икономика.
Аз макар и десен, все пак бих запазил отраслите енергетика, водоснабдяване и природните ресурси в държавни ръце.
Това са ключови неща за просперитета, а и според зависи, дори и за оцеляването на една нация/страна и при крайности, не е добре да са в частни ръце/корпорации.
ivan56 написа:Drunken_Master написа:ivan56 написа:Само като прочета качествена здравна грижа през кукувизма и почвам да си мисля, че всички са се лекували в правителствена болница.![]()
Ти пък си последният човек, който ще опитвам да убеждавам за нещо. Все едно да говоря със чугунен тиган
boglev написа:Drunken_Master написа:boglev написа:Този пък бил чувал как е било...
Не се пали, не визирах теб, а Ванката глупака
Със сигурност е било в пъти по- добре от твоята руска кочина, където до 90 година си бършехте гъза с вестници и локахте квас.
Ти дойде да търсиш Олга, която избяга със заварчика от Коми или дебелата рускиня която избяга от руската кочина те роди в нашата прекрасна родина?
Пп. Гледам, че си ме преследвал по другите теми, ако имаш някакъв сърбеЖ може да го споделиш.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта