Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=q1KR8kjkONQ[/youtube]
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- metodito
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Okoло 80 % от рап-песните у нас са насочен погром, или към опоненти, или към бившо гадже.![]()
За това често звучат комплексарски.
Малцина са тези, които предлагат нещо различно и смислено.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7WlRut6v1Zo[/youtube]
Като чуя за Колумбиеца се сещам за Мглата и неговото "Земята се надигна и ме прасна по челото".
- metodito
- Контакти:
Soulen написа:ReBorn1982 написа:Drunken_Master написа:rhaegar написа:Но пък те описва сравнително добре.
Вероятно... но ако го беше писал само той, щеше да е нещо от вечните форумни анали на Сиса.
Виж "ся", комунист, слушащ негърска ""музика"" и харесващ/боготворящ ЛеБрон Джеймс, си е наистина one of a kind.
Е то и демокрацията да ти даде всички благинки, а ти да я плюеш е доста шизофренично. Но това съм го забелязал при доста хора, дори роднини. Нямам обяснение за този феномен. Явно е като турците, които гласуват за Ердоган от Германия например. Или китайците в Европа и САЩ, които бранят ККП яростно по социалките.
За мен е доста смешно да подкрепяш режим, а да не искаш да живееш като държавите, които го практикуват. Аз поне съм си честен и съм благодарен на другаря Горбачов, Рейгън и всички, без които СССР все още щеше да съществува и аз щях да ходя на мизерни почивни станции вместо в Гърция, Майорка, Малдиви и като цяло където ми е кеф и колкото ми позволяват финансовите възможности разбира се.
По негови думи все пак демокрацията е направила семейството му заможни иначе нивата, мотиката, завода и цял живот мизерия. Е, ако на някой дядо му и баща му са като на борещия се с комунизма Терзиев, тогава пак щеше да е на Запад, докато обикновените хора си седят в концлагера затворени.
Първо, комунизъм в България няма. Има тоталитарна държава. След това, не знам каква мизерия те гони, но аз като чета опорки в нета за времето преди 90-та, почвам да си мисля, че съм бил некъв Крез или някой от родителите ми да го ева.
Какъв стандарт бре човек? Я кажи в какво се изразява този стандарт? В "почивка" в нещо наподобява затворнически лагер или превъзпитателна институция и придобивки/притежания на които в Харлем ще ти се смеят : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- metodito
- Контакти:
"Демокрация" е фалшивка. Идеологически фейк, като "комунизъм". В САЩ например много се акцентира над community важността. Тез да не са комунисти, да го ева. Щото буквално, комунизмът би трябвало да означава това. Както демокрацията би трябвало да означава "власт на народа", пък в последните избори, управляващите в България са представители на десетина процента от "народа". Ам ся. Обърках се от толкова идеологически опорки на ДКМС пионерчета. Бахмааму.
- metodito
- Контакти:
Thsmith написа:Какъв стандарт бре човек? Я кажи в какво се изразява този стандарт? В "почивка" в нещо наподобява затворнически лагер или превъзпитателна институция и придобивки/притежания на които в Харлем ще ти се смеят : )
Качествена здравна грижа - като отида в "Бърза помощ" не ми казват, че трябва да си платя. Случи ми се. За кърлеж, верно беше, не умирах, но се случи (на гърба ми беше). Почивката беше в хотели, които не знам има ли сега. Между другото, помня в "Златни" как имаше английски заведения (е, не може българин да ходи там, щото се плащаше в паундове само). Благодарен съм на достъпа ми до култура. В днешни пари, той би се изразил в нещо от рода на 350 до 400 лева на месец. Това е към 1/5 от заплатата ми. Ам.. не, благодаря. Ще си остана безкултурен. В хладилника ни винаги имаше пъстърма и пушено пиле. Второто не чак толкова често, де. Като качество на храната, не знам дали мога да си позволя тогавашното качество. Точно "Харлем" да споменаваш... Искаш за сигурността ли да говорим? Трябваше може би "Манхатън" да кажеш. Роден съм и съм израстнал до маалата. Между другото и сега няма проблем с "тях". Тя се води турска махала в Тънрово, макар че според мен са турски цигани. Децата им завършват 12 жклас, а в магазините почти не се продава свинско. То е за българите. Получавахме образование, което ни гарантира, че няма да си караме колите с парцал на устата. Не е това, което виждам у младите. Но.. може би това е резултат от духа на времето. Идиокрацията и индоктринацията в Западна Европа е много по-страшна била. И между другото не ги виня. По стечение на обстоятелствата, българинът е възпитан инстинктивно да не вярва на държавата. Ето един положителен резултат. Докато на Запад, знаят, Държавата се грижи за теб. Няма такова нещо. Не е имало.
Качествена здравна грижа? Ти шегуваш ли се? И естествено, че ако искаш да получиш нещо, трябва да платиш. Ако е "безплатно", ще е толкова качествено, колкото и тогава, иначе казано, пълна нула.
- Да де, хотел, бунгало като в наказателна колония или общежитие за превъзпитание. Ебати лукса.
И да, точно Харлем трябваше да кажа. Когато си толкова мизерен, че няма какво да ти откраднат, обикновено не го и правят. Още повече, че дори да имаш нещо, след това е неизползваемо и няма какво да го правят без да се разбере.
Държавта се грижи за теб. Хах... От Рейгън имаше една приказка, какво е най-лошото, което един гражданин може да чуе?
- Аз съм от правителството и съм тук да помогна. : ))))
- Да де, хотел, бунгало като в наказателна колония или общежитие за превъзпитание. Ебати лукса.
И да, точно Харлем трябваше да кажа. Когато си толкова мизерен, че няма какво да ти откраднат, обикновено не го и правят. Още повече, че дори да имаш нещо, след това е неизползваемо и няма какво да го правят без да се разбере.
Държавта се грижи за теб. Хах... От Рейгън имаше една приказка, какво е най-лошото, което един гражданин може да чуе?
- Аз съм от правителството и съм тук да помогна. : ))))
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Само като прочета качествена здравна грижа през кукувизма и почвам да си мисля, че всички са се лекували в правителствена болница.
За лятната почивка през кукувизма в станцията на предприятето-дори не искам и да си го представям как е било в ламариненото или дървено бунгало в Ахтопол или Китен
Като прочетеш и че всички почивали, ще си кажеш баси и държавата с 3 милиона леглова база, щото нали на 3 смени почиваше "просотлюдието", Август задължително е било за началството и верните лизачи, за другите каквото остане
За лятната почивка през кукувизма в станцията на предприятето-дори не искам и да си го представям как е било в ламариненото или дървено бунгало в Ахтопол или Китен
Като прочетеш и че всички почивали, ще си кажеш баси и държавата с 3 милиона леглова база, щото нали на 3 смени почиваше "просотлюдието", Август задължително е било за началството и верните лизачи, за другите каквото остане
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- Drunken_Master
- Контакти:
ivan56 написа:Само като прочета качествена здравна грижа през кукувизма и почвам да си мисля, че всички са се лекували в правителствена болница.![]()
Виж ся... ти говориш и че селското стопанство в момента било по-добро, което е пълна лъжа. Т.е. няма как да ти повярвам и за останалото. Най-малкото съм чувал предостатъчно от моите родители, баба и дядо...
Сигурно и спорта ни е по-качествен в момента, нали?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Този пък бил чувал как е било...
Еми някои не само са чували, а са виждали, значи знаят по-добре и трябва да си мълчиш
Нито една система, не е идеална, в каквато живеем, такава ни се е паднала.
Но като говоря с хора на 25-26 години съм в шок колко е ниска общата култура и как са им промивали мозъците в училище. Последно нямаха идея какво са били СС. Нямало го в учебниците...
Еми някои не само са чували, а са виждали, значи знаят по-добре и трябва да си мълчиш
Нито една система, не е идеална, в каквато живеем, такава ни се е паднала.
Но като говоря с хора на 25-26 години съм в шок колко е ниска общата култура и как са им промивали мозъците в училище. Последно нямаха идея какво са били СС. Нямало го в учебниците...
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]