Онуй лайно "Батето" съм го хранил много за мошеничеството и нагаждачеството през целия му живот, но по негово време си вадехме все още стабилни юноши от школите, които после заиграваха в западноевропейски отбори на поне средно ниво. Говоря за тия след 2000г., не за златното поколение от 90те.! А президентите/собствениците на повечето бг клубове повечето си бяха същите като днес. Как тогава са вадели, а сега не могат ? Значи ръководството на БФС тогава е оказвало някакъв натиск, за разлика от бездействащия Михайлов. Затова и дадох примера с хърватите и сърбите. Там нямаше да ги има Модрич, Ракитич, Манджукич и т.н. ако когато са били юноши местата им са заемали синчета на богаташи, които да бутнат рушвети на съответните мениджър и клубове за да им промотират неможещите синчета. Имам наблюдения в тукашните школи и ми е ясно как стават нещата. Както правилно се отбеляза Сърбия и Хърватия са не по-малко корумпирани от нас, но корупцията е така разположена/пласирана на определени места, че да не пречи на развитието на детско-юношеския футбол и през филтъра отдолу да минават наистина талантливите деца, а не синчетата на богаташи с два леви крака...
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Абе не ми се вярва хърватския и сръбския футболни съюзи да не се мешат изобщо в работата на клубовете. На Балканите сме все пак, така че да не си говорим байки...
Онуй лайно "Батето" съм го хранил много за мошеничеството и нагаждачеството през целия му живот, но по негово време си вадехме все още стабилни юноши от школите, които после заиграваха в западноевропейски отбори на поне средно ниво. Говоря за тия след 2000г., не за златното поколение от 90те.! А президентите/собствениците на повечето бг клубове повечето си бяха същите като днес. Как тогава са вадели, а сега не могат ? Значи ръководството на БФС тогава е оказвало някакъв натиск, за разлика от бездействащия Михайлов. Затова и дадох примера с хърватите и сърбите. Там нямаше да ги има Модрич, Ракитич, Манджукич и т.н. ако когато са били юноши местата им са заемали синчета на богаташи, които да бутнат рушвети на съответните мениджър и клубове за да им промотират неможещите синчета. Имам наблюдения в тукашните школи и ми е ясно как стават нещата. Както правилно се отбеляза Сърбия и Хърватия са не по-малко корумпирани от нас, но корупцията е така разположена/пласирана на определени места, че да не пречи на развитието на детско-юношеския футбол и през филтъра отдолу да минават наистина талантливите деца, а не синчетата на богаташи с два леви крака...
boabbb написа:orkoeba4a написа:Сега и Домусчиев излезе виновен. Че даже и втория отбор на Лудогорец (пълен с български юноши и младежи) реално е за Първа лига, ако не беше правилото за дублиращите отбори да не са в една група с първия отбор. Лудогорец и Славия развиват български талантливи играчи от най-млада възраст. Останалите са пълна скръб, това са фактите.
Я, ми кажи един млад играч в националния ни отбор, който е създаден от мега-академията на Луноходец, бре, фактолог
Общо взето като вас
Вие за 75 години имат всичко на всичко 10 играча.
Искате от Домуса играчи за 10 години
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Истината е, че българските деца са презадоволени и разглезени и дете, което има почти всичко или всичко, е невъзможно да стане елитен спортист.
Както казва Майк Тайсън за дъщеря си: " Тя не е гладна, както бях аз и просто тренира тенис". Или ЛЛ: " Не искам сина ми да излезе на ринга срещу някой гладен. Той има всичко".
Както казва Майк Тайсън за дъщеря си: " Тя не е гладна, както бях аз и просто тренира тенис". Или ЛЛ: " Не искам сина ми да излезе на ринга срещу някой гладен. Той има всичко".
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Тя не умря ли на Тайсън дъщерята ? 
Има още две.
Впрочем, днес четох че предстои най-продължителната гореща вълна в България откакто се правят метеорологични изследвания. До края на месеца плътно температури над 35 градуса в почти цялата страна без морето и планините.
Дори в дните когато ще има временни смущения на времето, изобщо няма да разхлажда. В равнините и тракийската низина на южна България по линията Пловдив-Стара Загора ще е истински ад с поредни дни даже над 40 градуса. Идеални предпоставки за възникване на пожари, дано не се случат най-лошите прогнози.
Дори в дните когато ще има временни смущения на времето, изобщо няма да разхлажда. В равнините и тракийската низина на южна България по линията Пловдив-Стара Загора ще е истински ад с поредни дни даже над 40 градуса. Идеални предпоставки за възникване на пожари, дано не се случат най-лошите прогнози.
-
ReBorn1982
pomiqrat написа:Истината е, че българските деца са презадоволени и разглезени и дете, което има почти всичко или всичко, е невъзможно да стане елитен спортист.
Същото го имат и сръбските и хърватски деца ....
- Drunken_Master
- Контакти:
Да, де... ама къде са сръбските и хърватските спортисти и къде сме ние!?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
-
ReBorn1982
Именно де ..... другаде е проблемът явно.