Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Drunken_Master » 22 апр 2023 23:57

ReBorn1982 написа:
А ти откъде го познаваш? От ЦСКА-рските години? Демек... бая отдавна ще е било... :)

От цесекарските, естествено. ..... и познавам е силно казано, на мен друга ми беше средата (по-крайна), не съм общувал много с него, но всички, не само в Г, но в България го знаехме. Изображение

Еми беше председател на толбухинският фенклуб на ЦСКА. Много направи за него... После един от наш'те "изгърмя" касата и избегА. Но определено Ванката много работа свърши и за червеният фенклуб и за жълто-зеленият...
Не виждам причина, да го иронизираш. Още повече като не го и познаваш. Тъпо е...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 23 апр 2023 00:08

Познавам го, "бе" .... засичали сме се, няма как, който е редовен фен, е имал контакт с целия "провинциален контингент". Просто не съм бил близък. А и с тая привързаност към много отбори повечето не гледахме сериозно на такива като него. За нас имаше само един отбор - ЦСКА.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 апр 2023 00:13

ReBorn1982 написа:Познавам го, "бе" .... засичали сме се, няма как, който е редовен фен, е имал контакт с целия "провинциален контингент". Просто не съм бил близък. А и с тая привързаност към много отбори повечето не гледахме сериозно на такива като него. За нас имаше само един отбор - ЦСКА.

E, кои са толкова па многото отбори? Три... Един от родния му град, един чужд и един... велик! :)
Иначе... пича е ходил на толкова мачове на ЦСКА, на който половината столичани сигурно не могат, да се похвалят, че са били.
Аз, специално на Добруджа никога не съм бил фен, брат ми ходи да ги гледа иначе... Трудно бих станал фен на отбор, който от години не играе в А "група" и редовно продава мачове.

---------
Между другото... от това, което се случи на 9-ти септември 2016-та, Армията вече никога няма да е толкова пълна, както когато играехме в долните дивизии. Жалко... ама явно не е имало друг начин. И Вальо Поета го каза.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 апр 2023 13:01

ReBorn1982 написа:
pomiqrat написа:
ReBorn1982 написа:Ергенино нея ли избра ??

Не я е. Украинка е. Може и да е участвала. Не знам. Видях четири участнички и ми призля. Една къде нямало нужда да тренира, защото можела да си отстрани хирургически деболиите; една много дебела; някаква с толкова много пипано лице, че не може да се усмихне и лицето и да трепне и някаква кадъна със сини венци къде била много хубава

Не знам доколко вярваш на това "реалити", ама имам роднина на мой познат, който е част от снимачния екип, и то доста важна част. Та от него знам за това, което са снимали в Турция, как "ергенът", как му беше името на предния, почти не взимал той решенията на коя да давал или не давал рози, ами му спускали сценаристите, имало случаи той да иска някоя, ама от предаването да му бутат друга заради маркетинг, рейтинг и т.н. ... момичетата също постоянно преигравали пред камера, абе не го каза директно, ама останах с впечатление, че всичко е пълен фалш, нищо "реалити" няма .... а не съм гледал и 1 минута от тия неща.

Това мисля, че е ясно на всеки средно интелигентен. Процнах да гледам първи сезон, но не ми се получи. От втори само клипчета са ми попадали.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 23 апр 2023 13:17

Аз обичах да гледам ВИП Брадър. И то не за друго, а за сеир - да гледам как известни хора (с огромни претенции за ниво иначе) се излагат като кифладжии за комат хляб. Изображение ..... други "реалита" май не съм гледал, само първият сезон на т.нар. Сървайвър.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 апр 2023 13:53

ReBorn1982 написа:Аз обичах да гледам ВИП Брадър. И то не за друго, а за сеир - да гледам как известни хора (с огромни претенции за ниво иначе) се излагат като кифладжии за комат хляб. Изображение ..... други "реалита" май не съм гледал, само първият сезон на т.нар. Сървайвър.

Биг Брадър 1 и ВИП с Коцето и Пищова гледах. Другите не ми бяха интересни. Имаше един сезон с депресиран ревльо (мир на праха му) и един друг с тризначките, за да ги гледаш трябва да имаш гати нервите и толерантността.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 апр 2023 13:57

Брадъри освен първия май не съм гледал никога, позяпвах първите два сезона на Игри на волята и толкоз. И сега тоя Ерген заради Микаела.
Иначе ми харесва идеята на Hell's Kitchen, но и то в последните 2 сезона е адски нагласено.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 апр 2023 14:00

Хелс китчън също е нагласено. Имах авер, дето стигна до втори или трети кръг... А е ебахти добрият готвач. Беше супер разочарован.

Lord of the Chefs също е 100% нагласено. Бащата на Сидония й купи наградата. Цял Толбухин го знае... А и там имам познат от хората й.
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 апр 2023 14:03

Ем може, но поне предишните победители явно стават за нещо, щом още ги ползват като су-шефове. Миналата година даже не знам и кой го спечели, помня само че бяха вкарали мъж и жена и постоянно си заминаваха други хора, за да върви семейната драма.
Тва Lord of the Chefs дори и не знам какво е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 апр 2023 14:10

rhaegar написа:Ем може, но поне предишните победители явно стават за нещо, щом още ги ползват като су-шефове. Миналата година даже не знам и кой го спечели, помня само че бяха вкарали мъж и жена и постоянно си заминаваха други хора, за да върви семейната драма.
Тва Lord of the Chefs дори и не знам какво е.

Преди повече от 10 години го даваха по босфорТВ... Спечели тая в средата.
Изображение
Изображение

Върни се в “Свободна зона”