pomiqrat написа:Drunken_Master написа:pomiqrat написа:Drunken_Master написа:Още миналата година, долу-горе по това време говорих с треньора му, Илиан Илиев, Бог да го прости. Думите на Илиев бяха: "Дал съм му последен шанс, или се стяга или няма да се занимавам повече с него! Сега ще видиш, че на Световното през есента може да стане втори или трети. Просто е адски мързелив!" Доколкото си спомням, на Световното беше сред фаворитите, а не взе никакъв медал. Счупи някакъв рекорд, ама кел файдъ!? Илиан ми каза, че Карлос почнал да ходи по курви, да шмърка... От Катар му предлагали и на него, и на Карлос огромни пари, за да отидат да вдигат за тях, ходил бил лично до Руди Гела за да изпроси по-високи възнаграждения за нашите щангисти, но оня му се направил на интересен. Общо-взето май е въпрос на време, да го прилапат, както се случи и с Иван Стоицов, Боянка Костова и една дузина други наши шампиони, които отидоха в Азербайджан.
Иначе е изключителен атлет, ама психиката на Наим я няма...
Какво ти пука? Не е от български етнос.
Ами бих ти обяснил, ама надали имаш достатъчно мозъчни гънки, че да го вденеш...
Ако ти имаш такива ще ми обясниш, за да се светна.
Ами най-малкото, че защитава българският флаг. Ясно е, че няма как да ти мине през акъла, ама...
Между другото, кво стана с твърденията ми от подписа ти. Кога ще получа доказателство, че съм писал подобни неща. Щото аз никога не съм ги изричал. И изобщо... кога ще си признаеш, че лъжеш малко повече и от циганорите от квартала ти. Ясно е, че си умен като циганин, да не се окаже и че по принцип си такъв?