Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ivan56 » 20 апр 2023 23:31

ReBorn1982 написа:
ivan56 написа:
ReBorn1982 написа:https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/14255643

НПО-тата "работят", не спират да се опитват да се докопат до мозъците на децата .....

Ииии, работата се оказа мааалко пресолена, както и очаквах.
Книгата не е детска и не е писана за деца(от 1996 е), няма НПО-та и прочие глупости, които ви се въртят в главите а поредни тъпотии на държавна институция като МОН и някой пърдухл чиновник, който е включил в тази инициатива и не е преценил възраста на децата.

Напротив, има НПО. Поинтересувай се по-подробно.

Ако питаш мен, това си е кална борба между издателя ("Разказвача на приказики") и автора на Дракончето, които са работили заедно и в един момент единият иска да се откаже от издателя.
И същият този издател му прави сечено, няма как иначе година и нещо тази книга да се чете по тази инициатива и изведнъж като автора на книгата иска да прекрати взаимоотношенията с издателя да се появи някаква тьотка от Хасково, която на 500% съм сигурен, че си е нямала на идея за какво става на въпрос в тази книга(нали не мислиш, че са им чели "как им го напъхва") да се прави на много засегната.
Както каза Регъра, тия същите които се "възмущават" псуват като каруцари пред децата си.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 апр 2023 07:17

ivan56 написа:
metodito написа:
ivan56 написа:
Не, не е по-добре така ("да изглеждат залюпени") и ти го казвам като баща, особено в този комерсиален свят който живеем. Да, за теб и за мен може това да е правилно, защото сме възпитавани в друго време, но сега не е така.
Тези деца след време ще бъдат подтискани и смазвани от реалният живот в който живеят.

Имам доста примери, които просто не говорят това. Сестра ми например точно така отглежда племеничката ми. Детето вече е млада жена, знае четири езика, владее и източно бойно изкуство, учи в престижен университет и поработва. Вероятно знае всякакви псувни, но никога не съм я чул да употреби цинизъм. Алкохол не пие, наркотици не употребява, не пуши. София.

Това, че не пушиш е пиеш не те прави смотан, съвсем друго имах предвид.

И чалга не харесва, като беше в гимназията по купони не ходеше. Всъщност по едно време за нея беше проблем точно това - че не се социализираше с разни кифли, както ги наричаше тя. После осъзна, че не ѝ трябва вниманието им, за да се "оправя в живота". Смотан трябваше да го употребя в кавички. в смисъл, мисля че знам какво имаш предвид, но не съм съгласен, че е ок. ИМам и позната в София, която възпитава детето си от малко да се ръчка и с лакти и зъби, и всичко в неговия си интерес да си пробива път, ако трябва да пре*бе другарче. И вероятно детето ѝ като порасне ще се "оправи" в асфалтовата джунгла, но на каква цена?

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 21 апр 2023 09:09

Някой следи ли щангите? Откъде се взе това 18 годишни момче, което е подобрил световния рекорд?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 апр 2023 09:14

Soulen написа:Някой следи ли щангите? Откъде се взе това 18 годишни момче, което е подобрил световния рекорд?

Ти определено не ги следиш. Щом задаваш такъв малоумен въпрос. Момчето е супер известно от поне 2 години... Световноизвестно дори бих казал.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 апр 2023 09:51

Ти па може да не влизаш селската, а да обясниш като хората. Не всеки е длъжен да ги следи и знае.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 апр 2023 09:53

rhaegar написа:Ти па може да не влизаш селската, а да обясниш като хората. Не всеки е длъжен да ги следи и знае.

На него ще "влизам", понеже много му знае гагата...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 апр 2023 09:57

Ти ежедневно доказваш колко знае твоята, така че не е редно да коментираш другите, честно казано.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 апр 2023 09:59

rhaegar написа:Ти ежедневно доказваш колко знае твоята, така че не е редно да коментираш другите, честно казано.

Трай си, да не го отнесеш и ти... ;) :Р
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 21 апр 2023 10:07

Soulen написа:Някой следи ли щангите? Откъде се взе това 18 годишни момче, което е подобрил световния рекорд?

Наркоман и потенциален убиец на пътя. Трябваше да е в затвора.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 апр 2023 10:13

Още миналата година, долу-горе по това време говорих с треньора му, Илиан Илиев, Бог да го прости. Думите на Илиев бяха: "Дал съм му последен шанс, или се стяга или няма да се занимавам повече с него! Сега ще видиш, че на Световното през есента може да стане втори или трети. Просто е адски мързелив!" Доколкото си спомням, на Световното беше сред фаворитите, а не взе никакъв медал. Счупи някакъв рекорд, ама кел файдъ!? Илиан ми каза, че Карлос почнал да ходи по курви, да шмърка... От Катар му предлагали и на него, и на Карлос огромни пари, за да отидат да вдигат за тях, ходил бил лично до Руди Гела за да изпроси по-високи възнаграждения за нашите щангисти, но оня му се направил на интересен. Общо-взето май е въпрос на време, да го прилапат, както се случи и с Иван Стоицов, Боянка Костова и една дузина други наши шампиони, които отидоха в Азербайджан.

Иначе е изключителен атлет, ама психиката на Наим я няма...
Изображение

Върни се в “Свободна зона”