Soulen написа:ivan56 написа:rhaegar написа:То това дори не е в учебния материал, а някаква допълнителна програма. Може би не е най-подходящият език за петокласници, но 90% от тях са чували далеч по-лоши неща вкъщи според мен.
И сигурно едно 30% вече са правили секс на тази възраст.
Имам позната фармацевтка, която казва, че хлапетата масово си купуват и употребяват презервативи без никаква срам, щото нали е прието все пак в нашето "целомъдрено общество" че е нещо уаа да си купиш презервативи.
------
Супер Марио си е все още бял и с гащеризон(онзи ден го гледах с хлапетата), ама за сметка на това рекламата му за Нинтендо суич е с един тъмен тип играе на конзолата. Това брои ли се :D
Като малък бях голям фен на Супер Марио на Нинтендо. Super Mario World съм го превъртал навремето. Заслужава ли си за пораснали деца филма да се отиде на кино или да си го чакам?
Между другото едно време спама беше за спам и за цици. Нямам идея защо го наводняват някои хора с политика, все едно си няма още куп теми, където да се пише.
Децата му се кефиха, аз не съм някакъв телеманиак и не съм критерий, ако имах избор бих го пропуснал:D