Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Thsmith » 11 мар 2023 23:52

Да бе, знаем за конспирацията. Да знаеш, че даже има един таен съвет и точно теб искат, а не си гонят печалбите.

---
Ти какви пари си "снасял" на Холивуд между другото? Или твоя бойкот е, че не им сваляш пиратско филмите : ) ?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 мар 2023 00:29

Не знам за какви конспирации пишеш, всичко е факт. Отвсякъде те заливат с новини за извращения, вече и законодателно ги легализират в много страни, сигурно пак е моя "конспирация" .... виж в Испания какъв закон приеха наскоро .....

Относно Холивуд - не, просто ти дадох пример как пропагандата е навсякъде, включително и в киното. Не са само медиите ....

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 мар 2023 02:02

Предлага се това, което се търси. И мен не ме заливат с новини, даже не ги срещам ако изключим твоите опити да ни осведомяваш. Няма да ме изненада ако филтрите ти вече са така адаптирани, че всички подобни новини да те излизат приоритетно, всеки според интереси си естествено.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 мар 2023 12:16

Thsmith написа:Предлага се това, което се търси. И мен не ме заливат с новини, даже не ги срещам ако изключим твоите опити да ни осведомяваш. Няма да ме изненада ако филтрите ти вече са така адаптирани, че всички подобни новини да те излизат приоритетно, всеки според интереси си естествено.

https://glasove.com/na-fokus/dzhordan-p ... na-toronto
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 мар 2023 14:02

Не на мене тези, казал съм ти, че не отварям линкове без пояснение и особено от такива сайтове ; ) Ако смяташ да ми показваш някой друг травестит, гледайте си го с 1982 ; )

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Когато играта е безпомощна срещу теб

Мнениеот Drunken_Master » 12 мар 2023 14:08

Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 мар 2023 15:33

Един търновец да не ти каже, че и водопад имало наблизо
Изображение
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 мар 2023 18:28

Можете ли да повярвате, че е тя
https://www.instagram.com/milenova646/? ... 4FEEDBC5A4
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 мар 2023 19:02

Thsmith написа:Предлага се това, което се търси. И мен не ме заливат с новини, даже не ги срещам ако изключим твоите опити да ни осведомяваш. Няма да ме изненада ако филтрите ти вече са така адаптирани, че всички подобни новини да те излизат приоритетно, всеки според интереси си естествено.

Мой ти живееш в някаква конспирация .... тия новини ми излизат в съвсем традиционни сайтове, в които влизам не за да търся извращения. Това че ти си кон с капаци и не виждаш случващото се около теб, не е мой проблем.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 мар 2023 19:04

ReBorn1982 написа:

Мой ти живееш в някаква конспирация .... тия новини ми излизат в съвсем традиционни сайтове, в които влизам не за да търся извращения. Това че ти си кон с капаци и не виждаш случващото се около теб, не е мой проблем.

Да, аз живея в конспирация. Мен ще кажеш човек, че ме преследват някакви невидими сили и аз си вярвам, че зад всеки ъгъл ме дебне някое Нанси.
Много зле, много.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”