Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Drunken_Master » 04 яну 2023 23:44

Аз не съм фен на телешкото, де...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 05 яну 2023 00:04

То телешко няма и къде да приготвят добре. В Пловдив само на две места го бива, но не е нещо уау със сигурност. В Швейцария съм ял най-доброто, колкото и банално да звучи.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 яну 2023 00:09

Soulen написа:То телешко няма и къде да приготвят добре. В Пловдив само на две места го бива, но не е нещо уау със сигурност. В Швейцария съм ял най-доброто, колкото и банално да звучи.

Е, то зависи каква порода си ял...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 05 яну 2023 00:15

Drunken_Master написа:
Soulen написа:То телешко няма и къде да приготвят добре. В Пловдив само на две места го бива, но не е нещо уау със сигурност. В Швейцария съм ял най-доброто, колкото и банално да звучи.

Никаква идея. Само помня, че тая държава всичко е ебати скъпотията, но красотата е един път. Като любител на планините, макар и да не мога да карам ски, си заслужава да се видят Алпите.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 яну 2023 00:16

Soulen написа:
Drunken_Master написа:

Никаква идея. Само помня, че тая държава всичко е ебати скъпотията, но красотата е един път. Като любител на планините, макар и да не мога да карам ски, си заслужава да се видят Алпите.

Кви ски ? Карай сноуборд... това е ебаси изживяването ! Как съм се пребивал, нямаш си и на идея !
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AVn-Yjr7kDc&t=55s[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 05 яну 2023 00:25

Drunken_Master написа:
Soulen написа:
Drunken_Master написа:

Кви ски ? Карай сноуборд... това е ебаси изживяването ! Как съм се пребивал, нямаш си и на идея !
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AVn-Yjr7kDc&t=55s[/youtube]

Краката са ми само за подпиране и тичане. Това изключва футбола и зимните спортове. Играя тенис от 3 години и половина. За отрицателно време станах конкурентен на доста любители, които цял живот са играли. От както въведоха ВАР, гледам много повече тенис от футбол. На колко ГШ турнири не съм спал.

Преди все съвпадаха със сесията ми АО и Уимбълдън.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: !

Мнениеот Thsmith » 05 яну 2023 01:28

Drunken_Master написа:Тоя па... Ти голям хамериканец си станал. Пуйка ще яде... :)

Изображение

Е що да не ям пуйка? :)
Иначе мразя гъби. Чинията ми е много празна. Принципно девойките повече се кефят на плейтването. Аз по скоро предпочитам по пълна с месо чения, без много разсейване и драскане : )))))
* И мразя да имам зелени работи в чинията.

В Капо, Ла Капанина, Кактус, Петрус, Ниагара, Хамачи са с добра кухня. Вивенда пекат мръвките мн добре, но е нисък левъл за да седнеш с някой. Изглежда така все едно всеки момент някоя ще ти долее кафе от каната : ))) Adella също е приличен, но е на гадно място.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 яну 2023 12:20

Изедохте ли къртофите със зелиту
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 яну 2023 12:23

Този е изхарчил минимум 2 млн държавна пара и филм за Стефан Караджа иска да прави https://gospodari.com/top-5-statusa-na- ... wbdoEWZlrY
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 яну 2023 12:37

Глупости, никакви пари не е харчил. Моят комшия от Добрич в момента е режисьор, от него знам за какво иде реч. Даже направи филм за българската журналистика. Най-фрапиращото е, че хора като Кеворк, Диков, Гарелов и т.н. "стари пушки" не са имали нищо против да участват във филма му (по-скоро е било като дипломна работа), докато "новите" били "голямото дубрутру"...

Максим Генчев не е получил никакво държавно финансиране за Левски. Парите дойдоха от майката на момчето, което играе малкият Левски. Проблема беше, че на премиерата на филма "Дякон Левски", дойде кмета на Кърджали - Хасан Азис и естествено веднага тръгнаха слухове, че ДПС стои зад филма. Генчев тогава обясни, че проблема не е, че дошъл кмета на Кърджали, а че голяма част от кметовете, които е поканил лично на премиерата изобщо не са му обърнали внимание. Специално филма за Левски, не ме дразни толкова с това, че Дякона бил "псувал", а че заради сина му (който е режисьор) има много сцени ала Рамбо/Зоро и т.н. което е страшна тъпотия. Абсолютно излишни неща. Другото е, че в самият филм има страшно много исторически неточности.
Филма за Ботев го дръпнах от Зелка-та, не съм гледал още. Но и той не е финансиран от държавата...
-----------------------------------

Който и да направи филм за Ботев/Левски, винаги ще търпи критика, понеже са много големи исторически личности в нашата история...
Изображение

Върни се в “Свободна зона”