Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

ТИТАН НА МИСЪЛТА

Мнениеот Drunken_Master » 11 дек 2022 16:39

pomiqrat написа:Съвсем нормално да пиша едновременно. Както е нормално, че посещавам два сайта едновременно, за да видя какви новини са публикували през деня. Явно правенето на две неща ти се вижда трудно и мислиш, че другите също не могат да се справят. Цели два пъти съм влизал в наука ;( Веднъж, защото не спря да пишеш какви тъпаци пишат там и след само едно изречение разкрих кой умник стои зад него и втори път, защото ми бяха писали и в имейла ми имаше съобщение. Доста по различно от човек, който по цял рефрешва страници на форуми.

Тоя, завалията е толкова НЕдебил, че дори не помни нелепите си опити за оправдание преди има-няма час. Пич, ти си същински НЕдебил. Пак ще го повторя, за такива НЕмалоумни твари като теб, слагат упътвания по шампоаните, че стават всякакви сакатлъци. ЕБАСИ НЕДЕБИЛНОТО СЪЩЕСТВО !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот pomiqrat » 11 дек 2022 16:43

Кашкавалена главо, къде твърдя, че не съм писал аз?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 дек 2022 16:46

Баси болното копеле е тоя ! :ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДд
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 дек 2022 16:48

Сега остава да се справиш с манията за преследване, нарцистично личностно разстройство, когнитивното нетърпение и проблемите с възприятието за пространство и да си изясниш дали един швед е представител и представлява Великите сили и дали Орбан е супер якия политик.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 дек 2022 16:50

Аз нямам мания за преследване. Просто тоя дето ме преследва е болно момче с два пръста чело...
Ай, спри да ме цитираш през 20 секунди. Да те е*а в НЕдебила...
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 дек 2022 16:50

Drunken_Master написа:
Аре още един негър ти давам...
Изображение

Някакъв вкарва кош? Нещо не го разбирам какво точно показваш, но : )))
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 дек 2022 17:04

Drunken_Master написа:Аз нямам мания за преследване. Просто тоя дето ме преследва е болно момче с два пръста чело...
Ай, спри да ме цитираш през 20 секунди. Да те е*а в НЕдебила...

Водим дисусия. Нормално да те цитирам. Ако имаше поне един пръст чело нямаше да ми отговаряш и дискусията щеше да приключи отдавна. Не е ядрена физика.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 дек 2022 17:11

Напротив, пробвал съм многократно. Ама както казах, ти си НЕдебил и продължаваш да ме цитираш през 2 минути. Щото просто си НЕдебил, затова. Ако не беше НЕдебил, щеше да спреш. :)
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

НЕдебил

Мнениеот Drunken_Master » 11 дек 2022 17:15

Toва е от обяд до сега... :)
Болна работа ! Представям си колко много ме мрази, за да ме занимава с малоумщините си през 4-5 минути. :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: НЕдебил

Мнениеот pomiqrat » 11 дек 2022 17:19

Drunken_Master написа:Toва е от обяд до сега... :)
Болна работа ! Представям си колко много ме мрази, за да ме занимава с малоумщините си през 4-5 минути. :)
Изображение

Кашкавалена главо, представи си колко пъти си ми отговарял. Кашкавалена главо, пуснах цитат от копейки в 10 часа и ти беше човечето, което се включи с въображението си.

Върни се в “Свободна зона”