Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Thsmith написа:Чели ли сте Сарацин?
Не сме, но сме гледали небесно царство :D
Drunken_Master написа:А ти Никола Верт ? :)
Стигал си най-много до някой клип на Пасков, в който обяснява, че няма украински жертви и сниманите военни са статисти, които извън снимки пушат цигари. Отдавна се знаем.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
Ъхъ... Помиярчето барабар Петко с мъжете...
Начетения, дето твърдеше, че Иван Вазов се е бил на Дойран... ;ДД
Начетения, дето твърдеше, че Иван Вазов се е бил на Дойран... ;ДД
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
20 000 лв., ако покажеш, че твърде подобно нещо. Щял да ме разплаче :D От смях
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
pomiqrat написа:20 000 лв., ако покажеш, че твърде подобно нещо. Щял да ме разплаче :D От смях
Kви 20 000 лева ? Ти 20 лева нямаш... Чети си старите мнения, баси лицемера нещастен.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:pomiqrat написа:20 000 лв., ако покажеш, че твърде подобно нещо. Щял да ме разплаче :D От смях
Kви 20 000 лева ? Ти 20 лева нямаш... Чети си старите мнения, баси лицемера нещастен.
Ти твърдиш нещо и ако е така ще го докажеш.

- Drunken_Master
- Контакти:

* Пак почна с негрите. Така и не можах да разбера от къде ги копаеш и за какво ги постваш постоянно тези картинки как някакви негри се хилят ; )
Кога пък точно съм цитирал Солженицин : 0 Да, човека е име и е някакъв авторитет. Не е четен от 5 къщи хора. И всеки път когато се опиташ да ми го пробуташ ти казвам, че не съм му фен. Като цяло чета основно Немски//Британски/Америакнски автори.
Drunken_Master написа:Thsmith написа:Не, Николай, Иван и Пьотър ги избягвам като автори : ) А пък и от теб не съм чул някога да си харесал някой нормален автор, тЪ... : )
Е, то за тебе "нормални" са Солженицин и Виктор Суворов. :)
Кога пък точно съм цитирал Солженицин : 0 Да, човека е име и е някакъв авторитет. Не е четен от 5 къщи хора. И всеки път когато се опиташ да ми го пробуташ ти казвам, че не съм му фен. Като цяло чета основно Немски//Британски/Америакнски автори.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Drunken_Master
- Контакти:
А как да се обръщам към болен тип, който от тотално безсилие тръгва да ме дири из собствения ми град, а от скоро вече и сред останалите форуми за да ме оплюва. Аз сериозно казвам, че такъв уникален тип като Помияра не съм срещал никъде... Най-тъпото е, че дори не осъзнава колко много се излага, ама майната му... Да не съм му майка ! :)
Аре още един негър ти давам...

Аре още един негър ти давам...

Имаш всички симптоми на Persecutio. Ходи да ти предпишат хапчета и да минеш терапия, че с всеки ден ставаш все по-зле. Смени накрая плочата, че за 30 човека постваш едни и същи тъпотии и пишеш колко си велик. Ясно е, че страдаш и от Нарцистично личностно разстройство, но никой не е длъжен да те търпи. Влизаш в друг форум, виждаш някаква написана тъпня и разбираш, че е написана от кашкавалената глава, на която му се подиграват и там. Вземи си някой негър да ти разшири халката и да мирясаш тай-накрая. Друго обяснение за любовта ти към тях няма.