Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот pomiqrat » 20 ное 2022 14:59

THE G.A.M.E написа:
pomiqrat написа:Най-добрият, от най-добрите" се казва и всички части са ми тъпи, както и всички филми на Дракона Уилсън. Светкавични удари е хубав филм, но Конфликт в Малко Токио ми харесва повече. От Ръката на възмездието помня как опъна яката мацка до боксовата круша :D Сякаш беше опит за Лъвско сърце

"Кръг от Огън" ( или беше Огнен Кръг"... Доста години минаха :) ) ... Не е с "Дракона" Уилсън.
Ако не бъркам, името на главният актьор беше една изгряваща звезда на Кик-Бокса в онези години Джеф Лебланка.
Мисля това е правилното, ама наистина минАха много години ...

Друг филм който предлагам е "Клас 1999", със Саша Митчел, известен по скоро като "Коуди" от сериалът "Стъпка по Стъпка". :)

Може би имаш предвид Жером льо Банер, но той е от този век и се появява във френски филми и не е главен актьор или по-вероятно се бъркаш с Джеф Уинкот и Неканен гост Изображение

Саша Мичъл е известен от Кикбоксьорът 2, 3 и 4. Макар да няма успеха на първата част, чиито успех се дължи повече на Кървав спорт. За мен 3 е най-добрата, а 4 е подигравка с поредицата.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 20 ное 2022 20:30

https://www.youtube.com/watch?v=d9bJk0e9I8s Някой цъка ли я ?
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 21 ное 2022 01:35

В някога гордия Албион съвсем са изперкали ....

https://www.24chasa.bg/sport/article/13110738

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 ное 2022 01:41

Да се занимават с каквото искат, аз няма и пукната минута да гледам от това първенство, а те да си въртят цирковете.
Лошото е друго, не се замислят за това дали бенефициентите от тези "каузи" гледат футбол и плащат за футбол и какво ще стане след някое и друго десетилетие, когато вече няма да има кой да ги гледа и кой да плаща.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 ное 2022 17:24

Drunken_Master написа:!!!

Издрънканче, днес се загледах в цената на кашкавалите в Боримекс. Та това е твоят магазин.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 ное 2022 19:41

pomiqrat написа:

Издрънканче, днес се загледах в цената на кашкавалите в Боримекс. Та това е твоят магазин.

Интересно, що реши точно тук да ме цитираш за поредната смислена тема, при положение, че това беше от темата за политика ? Пак ли търсиш последователи ? :) Явно много реване съм ти докарал последният път, та търсиш съмишленици от безпомощност. Свържи се с Ред Нек и Бобо Николов, тримата сте като тримата... от запаса. :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 ное 2022 19:58

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:

Интересно, що реши точно тук да ме цитираш за поредната смислена тема, при положение, че това беше от темата за политика ? Пак ли търсиш последователи ? :) Явно много реване съм ти докарал последният път, та търсиш съмишленици от безпомощност. Свържи се с Ред Нек и Бобо Николов, тримата сте като тримата... от запаса. :)

Грижа се за финансите ти, че все се оплакваш колко е скъпо. Глей го, ти му помагаш, а то пак риве.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 22 ное 2022 21:15

pomiqrat написа:Глей го, ти му помагаш, а то пак риве.

Първо си помогни на себе си, пиейки лекарствата, които ти предписва психиатъра, та тогава мисли за другите...

Изображение

---------------------------------
Значи, заклевам се... Господ ми е свидетел, винаги съм привличал женското внимание. Просто съм си Убавец. Но... никога не се е случвало жена да ме преследва по такъв начин. Това е само за три дни, като третият ден дори не е свършил. Тъй кат гледам... има още има-няма 4 часа, където Помияра вероятно ще ме потърси още 4-5 пъти. Болна работа !

П.С.
В пощенската ми кутия е пълно мазало. По едно време ми пишеше на всеки 10 минути...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 ное 2022 21:35

Иска да те бодне, дай му и ще миряса.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 ное 2022 21:35

rhaegar написа:Иска да те бодне, дай му и ще миряса.

Дай му ти, може пак да миряса... :)
Изображение

Върни се в “Свободна зона”