Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Спам тема vol.2
Джексън, Джордж Майкъл, Либерачи, Мадона двуфазна и т.н., до утре може да се изрежда .... но не е това коренът.
Точно това е корена. Хипи движенията са комуни на пендели.
Многократно ти е писано да не прехвърляш собствените си проблеми на чужди тела.
Drunken_Master написа:pomiqrat написа:Ще ти подскажа, че си не много умен.
Е, хубаво е, че ти поне си... Аз все още съм озадачен, как успяваш, да си пуснеш компютъра.
Многократно ти е писано да не прехвърляш собствените си проблеми на чужди тела.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
Не. Коренът е там, откъдето е идеята да се фаворизират всякакви малцинствени групи на религиозна, расова, сексуална и т.н. основа .... тръгва от американските университети (развъдникът на цялата гнусотия, заляла Запада), а там е посят от едни боклуци, които, за съжаление, избягаха преди чичко Шикългрубер да ги набара .... и вместо в Бухенвалд, завършиха като преподаватели в американските университети.
- Drunken_Master
- Контакти:
ReBorn1982 написа:Джексън, Джордж Майкъл, Либерачи, Мадона двуфазна и т.н., до утре може да се изрежда .... но не е това коренът.
Естествено, че не е това коренът. В поп музиката, да не би, да е имало по-малко педераси ?!
Можем, да се върнем и във времената на спартанците... Все тая.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:ReBorn1982 написа:Джексън, Джордж Майкъл, Либерачи, Мадона двуфазна и т.н., до утре може да се изрежда .... но не е това коренът.
Естествено, че не е това коренът. В поп музиката, да не би, да е имало по-малко педераси ?!
Можем, да се върнем и във времената на спартанците... Все тая.
Научи ги тези запетаи и се пише педерасТи, ренТген. Бива такава негромотност, но чак толкова в такъв ерудит и вечно поправящ остоналите. И да, рок музиката изведе обратните в орбитата.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
pomiqrat написа:Научи ги тези запетаи и се пише педерасТи, ренТген. Бива такава негромотност, но чак толкова в такъв ерудит и вечно поправящ остоналите. И да, рок музиката изведе обратните в орбитата.
;дддддддддддддддддддд
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Като човек, който не иска да комуникира с мен не спираш да ми пишеш и да ме споменаваш. Животът ти без мен не струва и стотинка. Горната грешка не променя факта, че си неграмотник с претенции към останалите и детенце, което дълги години е лъгано, че е най. Резултатът е видим ;(
Знаете ли, че строим мостове в Конго https://fb.watch/fpLkcRzE0h/
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Drunken_Master написа:pomiqrat написа:Ще ти подскажа, че си не много умен.
Е, хубаво е, че ти поне си... Аз все още съм озадачен, как успяваш, да си пуснеш компютъра.
И помиарат бил кандидат кандидат-юрист !! Пха Пха хах
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]