Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ReBorn1982 » 23 авг 2022 23:34

rhaegar написа:Може би, съвсем може би е защото са поставени в тази среда на престъпност и мизерия от поколения е и в пъти по-трудно да се измъкнеш от средата си и да успееш, отколкото за някое бяло синче, чийто път е начертан от раждането му? Еволюционно назад, как не се бях сетил?

А кой да ги измъкне ?? Те първо трябва да еволюират мисловно и тогава ще се измъкнат от гетото. Но нещо не виждам много развитие. Даже бая черни, дори и забогатели по някакъв начин и живеещи извън гетото, пак са си с манталитета от черната кочина. То просто си им е присъщо. Черната раса много бавно еволюира, това е факт. И причината си е в тях, не в друг.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 авг 2022 00:00

Groucho написа:Еволюционно назад не е най-точният израз, но е факт, че негрите нямат същото желание да се занимават с наука, както другите раси. Тук не става дума за възможности на мозъка, а за вътрешен подтик да го ползват. Вече за престъпността по-скоро е до социална среда и обкръжение, да.

От друга страна науката най-вероятно ще затрие човека, така че не знам доколко напредъка в нея е за хвалба.

Деазнам, след като си свикнал че когато започнеш твърде много да си ползваш мозъка следват я камшици, я бой, я друг вид тормоз, в един момент решаваш, че по-лесно е да крадеш и ако успееш да замогнеш, животът си остава bling bling, независимо че горните наказания вече ги няма.
Иначе съм съгласен, нямат вековни традиции в мисленето, но това не значи, че са еволюционно назад, както си мислят някои. Просто се изисква време повече от тях да стигнат до по-нормален живот, за 60 години трудно става

ReBorn1982 написа:А кой да ги измъкне ?? Те първо трябва да еволюират мисловно и тогава ще се измъкнат от гетото. Но нещо не виждам много развитие. Даже бая черни, дори и забогатели по някакъв начин и живеещи извън гетото, пак са си с манталитета от черната кочина. То просто си им е присъщо. Черната раса много бавно еволюира, това е факт. И причината си е в тях, не в друг.

Мисля, че няма кво да си кажем повече по въпроса. Дет се вика, имаме фундаментални различия и само ще си търкаме клавиатурите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 24 авг 2022 00:14

Извинявай, но камшиците са отпреди 2 века.

Едно Хаити, където черните се надигат, избиват белите господари и вече повече от 2 века се самоуправляват, е една от най-големите дупки на Земята .... мизерията и престъпността са на потресаващи нива. Как па над 200 години свобода не им стигнаха да еволюират ??!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 24 авг 2022 00:14

rhaegar написа:Деазнам, след като си свикнал че когато започнеш твърде много да си ползваш мозъка следват я камшици, я бой, я друг вид тормоз, в един момент решаваш, че по-лесно е да крадеш и ако успееш да замогнеш, животът си остава bling bling, независимо че горните наказания вече ги няма.

Ц, аз говоря за две-три хиляди години назад, а не за времето, когато европейците са ходили да ги коват за роби и да ги продават по плантациите. Нямат построено почти нищо в Африка за тия минали хилядолетия преди да довтасат белите и да почнат да ги бият.

А и това с камшика не е обяснение, защото бая негри не са били засегнати от робство в Африка, въпреки че са се клали помежду си като племена. Но, както казах, и за мен по-малкото използване на мозъка не е белег за еволюционно изоставане.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 авг 2022 00:30

"Аз не съм расист, но щом Бог ни е разделил по континенти, значи има причина"
Антонио Ресио Велики

За средата им са виновни те. В кръвта и в ДНК-то им е да си играят на гангстери, не обичат много умствените дейности.

А това, че вече дори неправилното дишане е обявено за расизъм към тях и двойните стандарти прилагани от политиците в полза на чернокожите (вместо да има истинско равенство), не помагат да имаш позитивно отношение към тях, а започват много да дразнят.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 24 авг 2022 00:39

Groucho написа:А и това с камшика не е обяснение, защото бая негри не са били засегнати от робство в Африка, въпреки че са се клали помежду си като племена. Но, както казах, и за мен по-малкото използване на мозъка не е белег за еволюционно изоставане.

Не само са се клали, ами са практикували и робовладелството. Едно племе пленява хора от другото племе и ги прави роби. Разбира се, по-късно почват да продават част от пленените за роби и на белия човек ..... това, обаче, е тема, около която малко се шуми, щото не е политкоректна - как векове наред черните са използвали за роби други черни ....

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 24 авг 2022 00:48

Продавали са се помежду си в робство и преди да дойдат европейците, да. Бели също са продавали бели в робство. Това е било широко разпространена практика на различни места по света и като цяло не е обяснение защо едни групи от хора са създали по-малко в сравнение с други групи от хора.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23 > 24 > 30 > 35 >...

Мнениеот Drunken_Master » 24 авг 2022 01:01

Едно е сигурно... Прекрасни музиканти са !
https://www.youtube.com/watch?v=gxbBp9SH81U :))))))))))))))))))
ИзображениеИзображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 авг 2022 02:40

Чудни, сега седях и се мъчих да се сетя за някой черен певец и освен Уитни Хюстън не се сетих за нито един : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Сийл

Мнениеот Drunken_Master » 24 авг 2022 02:44

Thsmith написа:Чудни, сега седях и се мъчих да се сетя за някой черен певец и освен Уитни Хюстън не се сетих за нито един : )

Ти кво слушаш, ве ? Моцарт и Вагнер ли ? Направо си представям как клатиш Черната Златка (примерно) и й пускаш 40-та симфония на Моцарт. Тя оная сигурно не го е и чувала...
Тая май ще излезе Мата Хари, която е снимала пачките на бай Тиквун...
Изображение

П.С.
Айде, поздрав...
https://www.youtube.com/watch?v=3-Yh6rnOchs
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Свободна зона”