Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Това с расизма е глупост в повечето ситуации. Никой нормален не обича някой нахален брадат с вид на клошар, без значение дали е черен, кафяв или бял.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
-
Брадата е свещен символ в ислямския свят...разбира се поддържана, а не като на Салах. :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)
ReBorn1982 написа:Няма нищо лошо в това да си расист. Щото виждаме "мултикултурализма" докъде води .....
Oui, понеже светът преди да се дадат някакви права на другите раси е бил прекрасно място, нали?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
Добре, кажи ми, харесва ли ти това, на което заприличва Европа с тоя "мултикултурализъм" ??? С тая нарастваща престъпност .... как доскоро подредени и мирни държави постепенно заприличват на кочини ??!
Има огрмона разлика между това да се слагаш на някого, защото се чувстваш виновен че си го подтискал в миналото и това всички да имат равни права и възможности. Това че Европа прави първото и страда от което, не означава че не трябва да го има второто.

-
Чудно как българчетата продължават да напират за тия "кочини" - Германия, Франция, ВБ, Швеция и т.н.
-
Ми хубаво, в САЩ черните отдавна имат равни права и възможности с белите, даже напоследък черните са "по-равни" от белите (например, вече има квоти за черни в много сфери, институции и фирми, което си е чист расизъм срещу белия човек), но какъв е резултатът ??! .... черните вършат в пъти повече престъпления от белите, много по-малко се образоват, живеят в гета-кочини и т.н. ..... тоест, колко и да му осигуряваш на черния "равни права и възможности", той очевидно не е равен на белия, чисто еволюционно черният е назад (като цяло, не говорим за изключения) ..... според вас, обаче, това е расизъм ..... за мен пък е обективната истина. Черната раса еволюционно не е на нивото на бялата и на жълтата. Колкото и да я тикат и привилигероват.
Може би, съвсем може би е защото са поставени в тази среда на престъпност и мизерия от поколения е и в пъти по-трудно да се измъкнеш от средата си и да успееш, отколкото за някое бяло синче, чийто път е начертан от раждането му? Еволюционно назад, как не се бях сетил?

-
Как пък не познавам един българин в САЩ дето да е пострадал от черни или други небели...? И не, не живеят в престижни квартали на НЮ, Чикаго (най-българския град), ЛА и т.н., нито всички работят престижни професии та да нямат досег с латиноси, негри, чайници и други. Престъпност има по цял свят, при 320млн. население на САЩ пак на глава от населението престъпленията, убийства и т.н. са много по-малко от тези в някои от любимите ви държави в източна и североизточна посока от България. Толкоз.
П.С. Пацето дето живее сигурно 20 години в САЩ може да сподели кои са най-лошите неща, които са му са случвали и някога бил ли е на косъм да бъде убит - ако да, то какви са били обстоятелствата.
П.С. Пацето дето живее сигурно 20 години в САЩ може да сподели кои са най-лошите неща, които са му са случвали и някога бил ли е на косъм да бъде убит - ако да, то какви са били обстоятелствата.
Еволюционно назад не е най-точният израз, но е факт, че негрите нямат същото желание да се занимават с наука, както другите раси. Тук не става дума за възможности на мозъка, а за вътрешен подтик да го ползват. Вече за престъпността по-скоро е до социална среда и обкръжение, да.
От друга страна науката най-вероятно ще затрие човека, така че не знам доколко напредъка в нея е за хвалба.
От друга страна науката най-вероятно ще затрие човека, така че не знам доколко напредъка в нея е за хвалба.