Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ReBorn1982 » 11 авг 2022 07:48

Drunken_Master написа:....

А бе и твоят шеф си ги говори малко така ..... надали може да знае кой точно е поръчал Луканов, щото тия неща не се разгласят пред Сульо и Пульо, той просто ти цитира най-известната версия за убийството.

Относно Любен Гоцев, факт е, че съдиха Маргините, че са поръчали неговото убийство. Което, колкото и някои да неглижират твърденията на Стоев, говори, че явно не е някакъв безобиден дядка.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 авг 2022 08:49

ReBorn1982 написа:
rhaegar написа:Има хора, които си мислят че тия драсканици са истина ли?

За някои неща гарантирам, че са истина, знам го просто от ..... да го наречем, лични контакти. Сега, дали той ги знае от първа ръка или и той от контакти с хора, не знам вече. Но със сигурност писанията му не могат с лека ръка да се наричат "драсканици".

Интересното е, че Георги Стоев приживе много настояваше да да даде показания срещу Маджо, да бъде разпитан, но прокуратурата и съдът упорито не желаеха да го разпитат. Което буди доста въпроси ....

Може, аз по принцип съм доста скептично настроен към подобна крими литература, "вижте ме и аз бях там с мутрите".
Колкото до прокуратурата, то е ясно защо. Но и те са тъпаци и действат като такива. Ако толкова не искаш въпросния да обяснява по всички телевизии в държавата как иска да даде показания и никой не ще да го чуе, викни го, нека се наприказва и после излез с инфо че само е загубил времето на разследващите за фантасмагории.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 авг 2022 10:35

ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:....

А бе и твоят шеф си ги говори малко така ..... надали може да знае кой точно е поръчал Луканов, щото тия неща не се разгласят пред Сульо и Пульо, той просто ти цитира най-известната версия за убийството.

Точно това го знае, повярвай ми. Моя човек беше нещо като подставено лице на един друг, който дълго време беше свързван... с убийството на Андрей Луканов. От много време се познавам с него и винаги ми е било любопитно, за това, за онова. Думите му бяха: "Глупости, обвиниха го, понеже беше понатиснал СИК и го натопиха. Иначе Луканов беше ликвидиран от руснаците заради газа, къв Любен Гоцев !?"
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 11 авг 2022 10:54

Rhaegar, аз също не вярвам сляпо на нищо. И не твърдя, че Георги Стоев казва само истини. Но със сигурност казва много неща, които няма как да прочете никъде, за тях или трябва да си бил там, или да имаш много близки в тези среди.

Друго, което говори много в негова полза, е че приживе никой не се осмели да излезе и да оспорва очи в очи твърденията му. А той пишеше и говореше за много живи хора - Славчо Христов, Любен Гоцев, братя Пехливанови, Маджо, Бойко Борисов и т.н. Ходеше и по предавания, излизаше с името и лицето си, никой не посмя да застане срещу него и да го разобличи.

Drunken_Master, "руснаците" е много общо казано. Или знаеш кой е, или не знаеш. Така общо говорят хора, които само се правят, че знаят нещо.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 авг 2022 11:06

По принцип, не е чак толкова сложно, да се пише за "тези хора", понеже сума ти млади "разследващи" журналистки написаха книги за "тези хора". Къде не чак толкова верни, къде пълна измишльотина. Информация има откъде да се намери, не е като да няма.
И той не е единственият, който писа за мафията, примерно Боби Цанков също написа една книга, а той е един доказан измамник. Къв фарс бяха предаванията му с въпроси едно време, мама миа...

П.С.
1982, имаш ЛС
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 11 авг 2022 11:30

Това е ясно, особеното при Георги Стоев е, че той ти разказва примерно за конкретни негови срещи със Славчо Христов, какви услуги му е искал и т.н. Това са директни твърдения от първо лице. Ако лъже, Славчо Христов, примерно, трябва да излезе и да се защити - или да заведе дело за клевета, или публично да отрече всичко, най-добре очи в очи с Георги Стоев. Факт е, че всички тия хора мълчаха и се криха, никой не излезе да се защити. А бяха обвинени в сериозни неща. Дори име на топ ченге посочи, с което твърдеше, че са работили по Маджо.

Иначе, повечето книги, за които пишеш, бяха нечии преразкази, тук имаме съвсем друго. Най-малкото, прокуратура и съд трябваше да го извикат, това са много тежки обвинения към живи хора, викни го, разпитай го, па преценявай дали е достоверно ...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 авг 2022 11:36

Aз мога, да ти посоча един факт от книгата му, който е ДОКАЗАНА лъжа !
В книгата за СИК, Георги Стоев говори за убийството на Янко Джудиста. По това време гледах онова идиотско предаване Биг Брадър (беше преди 12-13 години) и човека, който беше посочен от Георги Стоев като убиец на Джудиста беше в къщата на Биг Брадър. Пред детектор и най-важното... пред цяла България го попитаха, дали има нещо общо с убийството му. Той не само, че отрече пред полиграфа, не само, че и полиграфа го отчете като "истина", но се оказа и, че той на практика няма как да го е убил, по простата причина, че 2 дни по-рано въпросният човек, който е обвинен в убийството... е емигрирал в САЩ и изобщо не се намира на територията на България. Съпругата му по някаква случайност си купила въпросната книга на Георги Стоев и е била готова да го съди за писанията му, но нямала хабер, че Стоев вече е покойник.
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 11 авг 2022 16:32

Принципно, и да е той, естествено, че ще отрече. А полиграфът не е никакъв индикатор, неслучайно в съдебната практика не се използва като доказателствен материал. Полиграфът отчита не дали лъжеш, а колко си спокоен, докато отговаряш. Ефективността му доказано е доста спорна.

За въпросния Янко трябва да се поровя какво точно казва Стоев и дали цитира някого, не всички твърдения в книгите му са негови. Често цитира други хора.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 13 авг 2022 11:06

Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 авг 2022 17:08

4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”