Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Red_Neck » 05 авг 2022 13:20

Легендарният арбитър Джунейт Чакър планира прекратяване на кариерата си. За това съобщи президентът на турската футболна федерация Мехмет Буюкеши пред местното издание “Фанатик”.

Разгеле...... :))))
Тоя е мега късметлия, че досега не го поръча някой собственик на отбор. ;)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 авг 2022 13:26

ivan56 написа:Ай пак напудрени истории, цигани, дебили и прочие.
Такива винаги ги е имало.
Но има и деца, които печелят постоянно международни награди от олимпиади и състезания.
И за голямо мое учудване децата все още четат книги, тука в квартала в библиотеката редовно има поне по 3-4 деца които си вземат книги.
Супер тъпа черта ни е винаги да изкарваме на преден план само негатива.
Трябва също да се дава и път на младите учители, работещи по нови програми, като не отхвърлям и старите педагози.

Ти сериозно ли ?
Едно от последните изследвания на Програмата за международно оценяване на учениците (PISA) показва, че 46% от децата и подрастващите в България са функционално неграмотни.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 авг 2022 13:58

Сериозно да.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 авг 2022 14:10

Drunken_Master написа:
ivan56 написа:Ай пак напудрени истории, цигани, дебили и прочие.
Такива винаги ги е имало.
Но има и деца, които печелят постоянно международни награди от олимпиади и състезания.
И за голямо мое учудване децата все още четат книги, тука в квартала в библиотеката редовно има поне по 3-4 деца които си вземат книги.
Супер тъпа черта ни е винаги да изкарваме на преден план само негатива.
Трябва също да се дава и път на младите учители, работещи по нови програми, като не отхвърлям и старите педагози.

Ти сериозно ли ?

Да. Ти сериозно ли очакваш от бг медия и то от трите големи, да чуеш положителна новина, като пореден спечелен медал от олимпиада. Аз в последния месец попадам на три различни такива случаи. Никой от тези успехи не съм го видял отразен от големите медии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Димо Падалски

Мнениеот metodito » 05 авг 2022 14:12

Drunken_Master написа:Как не се намери някой продуцент, да съживи отново това велико тв предаване...

https://www.youtube.com/watch?v=C7THICG4Zss

Ами те искали БНТ, но този, който държи правата за името искал много пари (не знам дали не е Вучков).

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 авг 2022 15:02

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 06 авг 2022 15:14

Футболистът от Сиера Леоне Мохамед Буя Турай пропусна собствената си сватба, за да се присъедини към шведския елитен Малмьо. Той бил заместен на церемонията от брат си, разкри нападателят пред шведския вестник Aftonbladet.
Сватбата била насрочена за 21 юли, но от Малмьо поискали футболистът да пристигне възможно най-бързо и да бъде представен официално от клуба на 22 юли. Именно затова трябвало братът на Мохамед Буя Турай да го представлява на щастливото събитие и пред булката Суад Байдун.
„Церемонията беше на 21 юли в Сиера Леоне. Но аз не бях там, защото Малмьо поиска да отида по-рано“, разказа футболистът, който публикува в социалните мрежи свои снимки заедно със съпругата си, облечени със сватбени дрехи преди да замине за Швеция.
„Снимахме се по-рано, така че изглежда все едно съм бил там. Но не бях. Брат ми трябваше да ме представлява на истинската сватба“, добави още Буя Турай в социалната мрежа Twitter.

Всичко хубаво, само да не се окаже, че го е заместил и в първата брачна нощ...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 авг 2022 15:20

Добре, де. Малньо не са ли му влезли в положението? Баси тъпаците.

Код: Избери всички

Всичко хубаво, само да не се окаже, че го е заместил и в първата брачна нощ...

Е, то се подразбира.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 авг 2022 07:17

"Минута е много", не знам, ма такива предавания със сигурност няма да има. Нещо ми се губи. Кога е присъствало по "Нова"?
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 авг 2022 08:08

I am born ready. I am Ron the f*cking Swanson.

Върни се в “Свободна зона”