Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- metodito
- Контакти:
Благодаря. Ясно. Няма да стане моята. Директорът продължава да подписва с някакви бразилци без да ме пита, така че явно няма да го бъде.
metodito написа:Благодаря. Ясно. Няма да стане моята. Директорът продължава да подписва с някакви бразилци без да ме пита, така че явно няма да го бъде.
Махни я тая простотия директора да подписва. Аз съм си направил всичко аз да контролирам, че не мога да разчитам на ИИ да върши свястна работа.
Така преподписва безумни договори с излишни играчи също. Само тренировките им оставям те да ги правят.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- metodito
- Контакти:
Ми уж му бях казал това, ама... Трябва да видя в настройките. Тоя бразилец излезе някакъв вундеркинд и го преотстъпвам под наем, а той не спира да вкарва. :(
- Drunken_Master
- Контакти:
Когато играя, абсолютно винаги взимам цялата власт в клуба. Не съм пробвал, ако Директора е мега добър, дали няма да привлича звездовища...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:Когато играя, абсолютно винаги взимам цялата власт в клуба. Не съм пробвал, ако Директора е мега добър, дали няма да привлича звездовища...
На коя версия играеш? Аз на 21ва изкарах 10 сезона с Уигън къде спечелих всичко, качих до върха Barrow от лига 2 и станах шампион с тях и взех лига на конференциите и Локо Пловдив пак 10 сезона, 10 пъти шампион и полуфинал в ШЛ.
Сега почнах Загреб. Много е лесно за момента, дори и Х не могат да ми измъкнат, но искам да създам дрийм тийм от хървати и да взема ШЛ. Ако не се отегча до смърт с мачове извън ШЛ.
Успях да завърша 3ти с 10 точки в първия ми сезон в групите със Занит, Олимпик Марсилия и Челси като дори победих Челси в единия мач и пак не стана дейба. Сега поне мога да спечеля ЛЕ, ако ми е здрав нападателя и атакуващия полузащитник, че нямат алтернатива двамата.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- Drunken_Master
- Контакти:
На 2021-ва, ама вече спрях... Чакам да излезе 2023-та и направо си я купувам. Иначе с ЦСКА спечелих UEFA Europa Conference League на 2рия сезон още. Бих Стяуа на финала с 2:0. Има един Vladislav Lozhkin, дето много вкарваше. Ама бая prefered moves му тренирах. Накрая китайците даваха към 40+ милиона за него.

-
Е, във всички купешки - "маркови" питиета, от уиски, коняк, до виното, дори и от най-големите марки, се слагат Е-та. Тоест, изкуствена работа.Thsmith написа:Никакъв шанс да пия нещо домашно, такива неща не пробвам.
Ракия пък изобщо ненавиждам : )
Гарантирам ти, че в домашната рИкия няма абсолютно нищо изкуствено. :)
THE G.A.M.E написа:Е, във всички купешки - "маркови" питиета, от уиски, коняк, до виното, дори и от най-големите марки, се слагат Е-та. Тоест, изкуствена работа.Thsmith написа:Никакъв шанс да пия нещо домашно, такива неща не пробвам.
Ракия пък изобщо ненавиждам : )
Гарантирам ти, че в домашната рИкия няма абсолютно нищо изкуствено. :)
Принципно никога не съм се интересувал особено какви Е та има, нямам намерение да живея 120 години. Нямам желание обаче да се отровя, а и като цяло не харесвам домашните работи, дори храната. Храната все пак е вкус, но е изключено да пробвам изобщо домашен алкохол правен от Бай някой си, по нз си какви начини : )

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet