Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Ако спенс е краля на рапа в тая държава, по-добре да се закрива това подобие на музика у нас. Не че не се самозакри преди време, де.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Ако спенс е краля на рапа в тая държава, по-добре да се закрива това подобие на музика у нас. Не че не се самозакри преди време, де.
А аз, какво писах ? Ти чете ли ? Рап у нас няма от 2005-та насам... Това сегашното е по-скоро поп-рап, тип едновремешния Nelly.
А иначе, ако Спенс не е краля на рапа, я посочи ти кой е ? Много ми е интересно, при положение, че дори не слушаш тоя тип музика. Общо-взето говориш наизуст... Оня само с "Прекалено лично 1" ги уби, мисля, че продаде към 80 000 копия... Говорим за ерата на касетите, но и тогава масово се празаписваха. Никой, никога не е удрял подобен таван, единствено Гумени глави и "Квартал 41", но е разбираемо... рапа у нас правеше първи стъпки, а Шамара и Кита бяха едни от много малкото.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Музика : )
Къде е Вагнер, къде е това? Това е шум. Някакъв приказва ругатни, чудна "музика". Същото като чалгата. Музика било..тз
Къде е Вагнер, къде е това? Това е шум. Някакъв приказва ругатни, чудна "музика". Същото като чалгата. Музика било..тз
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- Drunken_Master
- Контакти:
Thsmith написа:Музика : )
Поздрав...
https://www.youtube.com/watch?v=9FCqTrr01Zk
"Кво от това, че на етикета на храната има 10 Е-та, щом срещу 20% гратис претенцията...е снЕТА !"
Друг...
https://www.youtube.com/watch?v=L4iDuSCEiKM
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Какъв крал мое да има нещо, което беше сравнително популярно за около година и половина и в него се пееше за путки или за дрога. Аз бях осми клас някъде, когато слушах тая повърня и ме е срам от себе си.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Какъв крал мое да има нещо, което беше сравнително популярно за около година и половина и в него се пееше за путки или за дрога. Аз бях осми клас някъде, когато слушах тая повърня и ме е срам от себе си.
За п*тки рапираше Шамара, Спенс редовно си рапираше за марихуана, но това е стил от рапа. Да си чувал за Cypress Hill ?! :)
И определено няма как да е бил популярен за "година и половина", това просто не е вярно. Спенс не е изкарвал албум от 20 години, а все още ходи по участия. :)
Drunken_Master написа:Thsmith написа:Музика : )
Поздрав...
outube.com/watch?v=9FCqTrr01Zk
"Кво от това, че на етикета на храната има 10 Е-та, щом срещу 20% гратис претенцията...е снЕТА !"
Друг...
youtube.comwatch?v=L4iDuSCEiKM
Както казах, пълни дивотии.
https://www.youtube.com/watch?v=xeRwBiu4wfQ - това е музика в нея има пеене, има мелодия. Не врякане и ругатни.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- metodito
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:"Почивни станции" в Черноморец и тогава Мичурин, сега Царево. :)metodito написа:Вероятно са те водили по къмпинги, но не си разбрал. Аз почти всяко лято съм бил я на "Албена", я на "Слънчев бряг", Равда и задължително във Варна при леля. Та това със селото на плажа, било е само при теб. Всяко лято съм бил на две "почивки" - в началото на лятото и малко пред училище.
И не, не съм израснал в "богато" семейство, а в средностатистически дом в провинцията.
Станции, на един от мастодонтите по онова време - Завод "Динамо" - Сливен.
Баща ми такива работи е разправял за този "печеливш завод" ( според комунетата, обаче ) че в сравнение с онези типове, управляващи предприятието, сегашните ЕС схемаджии, са си най-обикновени лаици. :)
Е, лошо ли ти беше? Аз като пиша, че съм ходил по два пъти, не съм ходил по два пъти на курорт (първият път обикновено на детски лагер, втория път с родител и евентуално трети път с другия родител - бяха разделени и се тикаха да се покажат кой е по родител. :) ). Сега не знам има ли вече Черноморие. Аз не мога да се сетя днес познат, който ходи по нашето Черноморие... Освен няколко непораснали хипита, които познавам. Всичко в Гърция и Турция. Замина. Край.
-
ReBorn1982
rhaegar написа:Какъв крал мое да има нещо, което беше сравнително популярно за около година и половина и в него се пееше за путки или за дрога. Аз бях осми клас някъде, когато слушах тая повърня и ме е срам от себе си.
Беше популярно по време на оня, Мишо Шамара и онзи пловдивски сводник, дето му финансираше клиповете (където търкаляше възлюбения си CL500) и рекламата по медиите, даже и бабуняците бяха чували за "тоз' МишУ" тогава ..... после Ванко влезе у затвора и секнаха парите, а нормалните хора повече и не чухме за туй животинче ..... българския "рап" ....