Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Thsmith » 27 юни 2022 16:20

boabbb написа:Sphere се казва сега - това е на Александърплац. Бачка, но доколкото знам трябва предварително онлайн да си запазиш места, по възможност за външния кръг до джамовете.

Знам, че се запазват. Преди се чакаше долу дори. Просто не ми е ясно около епидемиите какво е положението сега и исках инфо от някои които скоро е бил или е минал от там.

Drunken_Master написа:Смити, иди на лунапарка в София (даже не го знам и къде се намира), качи се на въртележката, вземи си пуканки и кока-кола, същото ще е. И ще спестиш пари ! ;д

Недей философства по такива теми : 0 Прекарването е добре и не си представяй, че се въртиш като на въртележка. Правиш едно завъртане за час...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 юни 2022 16:55

Аз мога да ти препоръчам по-близо подобно нещо в Милениум Ozone Sky Bar и под него двата етажа са ресторанти. Не се въртят, но мястото е много готино и се вижда цяла София, отделно там съм с връзки :D Ти за какво гледаш такива места - да не те жениме :d
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 27 юни 2022 18:13

Това филмче някъде на английским https://filmisub.com/filmi/17764-eye_of ... _1986.html
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 юни 2022 18:25

boabbb написа:Аз мога да ти препоръчам по-близо подобно нещо в Милениум Ozone Sky Bar и под него двата етажа са ресторанти. Не се въртят, но мястото е много готино и се вижда цяла София, отделно там съм с връзки :D Ти за какво гледаш такива места - да не те жениме :d

Не с лошо. Една приятелка ще ходи да учи в Германия и почнах да разказвам. Прояви особен интерес към това място и обещах да я заведа ако е още активно и без дивотии.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Capitana_Puyol

слугинчето сервитьорче 91

Мнениеот Capitana_Puyol » 28 юни 2022 00:16

Не му се връзвайте на сервитьорчето-слугинче 91. Просто се опитва да дразни нескопосано и завижда, че никога няма да може да посети места, за които някои хора тук коментират че са били, а ще си остане слуга разчитащ на тати да му подхвърля подаяния колкото да не умре от глад и да рови по контейнерите. :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 28 юни 2022 00:32

Capitana_Puyol написа:Не му се връзвайте на сервитьорчето-слугинче 91. Просто се опитва да дразни нескопосано и завижда, че никога няма да може да посети места, за които някои хора тук коментират че са били, а ще си остане слуга разчитащ на тати да му подхвърля подаяния колкото да не умре от глад и да рови по контейнерите. :)

Недей така, бе, човек ! Имай малко милост ! Сълзите ми не спират... ;ддд

П.С.
Между другото, вие с Помияра верно сте на един акъл. Това, да не правиш елементарна разлика от добронамерена шега... и завист. Ама, не съм имал и големи очаквания от двама ви... ;)

Продължавай, да пишеш едни и същи глупости за мен. Оставаш си същия жалък смешник, силен във спортен форум...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 28 юни 2022 00:46

Интересно слугинчето 91 само с регъра не смее да се закача, странна ситуация... :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 28 юни 2022 00:53

Capitana_Puyol написа:Интересно слугинчето 91 само с регъра не смее да се закача, странна ситуация... :)

Именно, де... Това е щото много ме е страх, да не ме банира. Няма да е, понеже не е на вашия акъл с твоето приятелче по неволя...

Аз между другото, продължавам, да недоумявам, кво се опитваш да постигнеш с тия нелепи опити за заяждане...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 28 юни 2022 12:24

Страшна опсебия
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 юни 2022 23:56

Thsmith написа:Абе преди години имаше един ресторант в Берлин /кулата/ от който се виждаше целия град и се въртеше, имаше 1 или 2 часа време за храна и след това влизаха следващите. Някой знае ли дали още работи след тези епидемии?

Малко преди падането на Стената бяхме в ГДР на студентски стаж. Та качиха ни горе в ресторанта. Последен ден - нямахме пари дори за едно кафе, но германският даскал ни почерпи. Гледката беше зашеметяваща. Гледаш как Стената се извива между жилищни постройки на едни места, а на други е празнина от двете страни. Особено впечатление на групата ни направи как тя минава между два еднакви жилищна блока, отстоящи странично един от друг на по-малко от 5 метра. Цялата наливана идеология в главите ни се изпари моментално. Нарочно ни качи германският преподавател на тази телевизионна кула, за да видим разделението на нацията, въпреки че вероятно си беше от Щази.

Върни се в “Свободна зона”