Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Ако сакате вярвайте днес пътувах в 1970 и като оставих 2 лв бакшиш ме гледаха като Тодор Живков

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
Те в Россия ще се върнат към тия брички след като големите автомобилни заводи се изнесоха. Даже колите ще са без ABS и други обезопасителни системи, въздушни възглавници и т.н.! Такива брички няма изобщо да бъдат допускани на територията на ЕС и ще си ги карат само в кочинката. :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)
- delqnski47
- Контакти:
Capitana_Puyol написа:Те в Россия ще се върнат към тия брички след като големите автомобилни заводи се изнесоха. Даже колите ще са без ABS и други обезопасителни системи, въздушни възглавници и т.н.! Такива брички няма изобщо да бъдат допускани на територията на ЕС и ще си ги карат само в кочинката. :)
Определено автомобилните заводи спечелиха милиарди като се изнесоха от Россия :))
Какво по хубаво нещо от това да не си продаваш продуктите особено във времена като днешните.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Влязох да прочета някоя шокираща реч, интервю, новина, секретен документ от информиран нет, но издрънканчето нещо е изгубило форма
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Вижте номера на колата. Каква русия
Кой футболист вкарва три гола на три различни вратари в един мач
Кой футболист вкарва три гола на три различни вратари в един мач
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Capitana_Puyol написа:Те в Россия ще се върнат към тия брички след като големите автомобилни заводи се изнесоха. Даже колите ще са без ABS и други обезопасителни системи, въздушни възглавници и т.н.! Такива брички няма изобщо да бъдат допускани на територията на ЕС и ще си ги карат само в кочинката. :)
Поне не са правени от пластмаса и дърво.... А от желязо!!
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

-
Без балкони е, не става. Да не е сестрата на сервитьорчето-слугинче 91 ?
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)
- Drunken_Master
- Контакти:
!
Пуйолче, вие двамата с Помияра, да не сте педали, ве ? Ама сериозно ви питам ? Над 300 пъти ме споменавате в ежедневните си малоумни постове, това направо е като епидемия ? Да не сте си паднали по мен ? Щото за друга адекватна причина не се сещам...
Влизам в някаква тема, дето никога не съм влизал и кво да видя, Помияра ме споменава и даже ме поздравява с песен...
---------------------------------
Ай, спрете се вече, че ми писнахте на оная работа...
Влизам в някаква тема, дето никога не съм влизал и кво да видя, Помияра ме споменава и даже ме поздравява с песен...
---------------------------------
Ай, спрете се вече, че ми писнахте на оная работа...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Патенце, постоянно ме споменаваш без да участвам в дискусии и пишеш, че аз те споменавам. Психичното ти разстройство се задълбочава. Правиш ли разлика от поздрав (ирония) в тема за поздпави с песен и всекидневното ти писане за мен в някоя тема в 7 сутринта :D