Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Всичко се изясни. Той мисли на италиански и заради това интервютата му на български са фамозни https://fb.watch/cx5dUY4c1T/
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Re: Психодиспансер
Хахахаха 30 хилки коментара трудно се правят .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
-
pomiqrat написа:Не бих застанал на крачка до такъв човек, камо ли да разговарям с него. Ще ме е гнус.
Един дето го е бил преди време каза да не се доближаваме до него, че миришел ужасно и не се къпе с месеци. После като му набил шамарите се наложило да се обезпаразитява като се прибрал у тях. :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов але, алеее...
Не ритайте падналия човечец. Вече всичко му разкриха източниците.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
Смърди, не смърди...пак ще яде бой слугинчето 91, понеже е досаден като кърлеж, хахаха...
-
!
emerson5leao написа:Смърди, не смърди...пак ще яде бой слугинчето 91, понеже е досаден като кърлеж, хахаха...
Умно момче ще излезеш ти. Колкото и да отлагаш (щото беше на 3-ти март, после стана на Великден т.е. днес, накрая го отложи за Гергьовден), пак ще станеш за кашмер. И двамата знаем, че си смел, точно колкото приятелчето ти по неволя...
Та, въпроса ми е, като дойде Гергьовден, какви вече ще са оправданията ти? Или ще лъжеш, че си дошъл, ама съм избягал ?
Всичко,което говорят за войната е лъжа.Да си смел не е никаква добродетел.Който успее да запази хладнокръвие в този хаос,не е нормален.Ако един войник има късмет,той ще умре още на първия ден,за да не гледа,как един по един загиват неговите другари.
-
Когато толкова много искаш да бъдеш МЪЖ !
Всичко,което говорят за войната е лъжа.Да си смел не е никаква добродетел.Който успее да запази хладнокръвие в този хаос,не е нормален.Ако един войник има късмет,той ще умре още на първия ден,за да не гледа,как един по един загиват неговите другари.
Дрънкан не дойде
-
!
pomiqrat написа:Дрънкан не дойде
Слушай сега внимателно, повече да не съм чул, боища-моища и тем-подобни глупости от твоята уста. Цяла вечер не е влизал тук от страх, бях сигурен, че ще ми врътнеш подобен номер и дори съм си запазил скрийн със съобщенията, които умишлено не отваряше цял ден... Изведнъж след като цял ден не е писал ми се появява в 14:04. Сигурно си писал от телефона нали ?
Ай, изчезни ми от погледа ! Страхливо псе !
Снощи ми написа, че ще дойдеш. Модераторите могат да ти кажат, че пиша предимно от телефон. Съобщение по някаква причина не мога да отворя. Обикновено влизам след 12 и 14.
И за боища ти искаш да ме биеш. Аз съм си спокоен човек и никога не съм посягал първи и на игра
И за боища ти искаш да ме биеш. Аз съм си спокоен човек и никога не съм посягал първи и на игра