Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 01 апр 2022 13:35

Thsmith написа:Нещо не разбрах за какво говорите? Жената на Уол Смит била спала с някакъв рапът и той го ударил понеже се шегувал с нея публично?

Не. Жената на Уил Смит се ебеше с някакъв рапър, но той няма общо в случая. Водещият на оскарите се пошегува с късата ѝ коса, която тя е отрязала заради заболяване, Уил стана и му плесна шамар.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 апр 2022 13:47

Само дето Уил първоначално не загря, че трябвало да защити честта на жена си и се хилише като зелка на шегата.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 апр 2022 19:38

Значи, явно има нЕква предистория, Смит и Крис Рок ( водещият на Оскар-ите ) ... Никак не се харесвали от "време оно".
Така Рок намерил за добре да се избъзика с Уил, баш в звездният му миг.
За мен Смит се смее иронично, похвално, че Рок се опитва да запази самообладание след шамара, но Уил го предупреждава ( до колкото се чува ) ... Че може и да му разбие устата.
Или му казва - Затваряй си устата".

https://www.youtube.com/watch?v=G0d56aCBNnk
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 01 апр 2022 19:51

Писах го и в баскетболната секция. Цялата случка е жалка, по простата причина, че Пинкет Смит е актриса, а това беше шега от страна на Крис Рок. ОК, съгласен съм, че шегата е дебелашка, плоска, нетактична, ама си е шега. Ако една актриса не носи на майтап, то кой ?! Освен това самата г-жа Смит е участвала в толкова долнопробни филмари с абсурден хумор, че цялата работа мирише на фалш. И за капак на всичко е поста на сина им, който в туитър (или фейсбук все тая) написал: "Така го правим ние!", един вид се хвали с постъпката на баща си. В днешно време пошлостта надделява. Агресията става отговор на абсолютно всичко, което е жалко...

П.С.
В интерес на истината, нито Смит ми е кой знае какъв актьор, нито пък съпругата му.
Смит е на няколко обиколки разстояние от титан като Еди Мърфи, Бърни Мак, Мартин Лоурънс и т.н. Говоря за тъмнокожите...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 апр 2022 20:22

Е, "на няколко обиколки" / явно имаш на предвид "зад" / може да е от Лорънс Фишбърн и Морган Фриймън ( ако говорим за чернокожите актьори ) ... Ама зад карикатури, като Мърфи и Лоурънс, айде нема нужда.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 01 апр 2022 20:43

Въпрос на вкус. Ама специално Еди Мърфи е много голям ! :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 апр 2022 20:49

THE G.A.M.E написа:Значи, явно има нЕква предистория, Смит и Крис Рок ( водещият на Оскар-ите ) ... Никак не се харесвали от "време оно".
Така Рок намерил за добре да се избъзика с Уил, баш в звездният му миг.
За мен Смит се смее иронично, похвално, че Рок се опитва да запази самообладание след шамара, но Уил го предупреждава ( до колкото се чува ) ... Че може и да му разбие устата.
Или му казва - Затваряй си устата".

https://www.youtube.com/watch?v=G0d56aCBNnk

Keep my wife's name out of your mouth му каза.

Иначе евала на Крис Рок че запази самообладание, сигурно можеше до края на вечерта, че и на момента, да направи Смит смешен с няколко шеги.
То като цяло Уил си е позьор, както май пак Рок му сипа на онази церемония, която черните бойотираха- "разсърди се, че не те номинираха за Оскар, но не се разсърди че прибра 20м долара за Wild Wild West".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 апр 2022 21:12

Ходих на италиански ресторант. Или поне така се нарича. В менюто нямаше салата Токсана. Пържени тиквички с копър и мляко за 7.50 250 гр. Сос тартар явно е италиански и пилешки филенца с корнфлейкс? Много странен италиански ресторант. Дрънканчето щеше да се справи по-добре.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 01 апр 2022 21:25

Пишлигарът е сервитьорче, не готвач. Иначе как би се справил...най-много да беше изтървал подноса на земята, докато ти сервира. :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 01 апр 2022 21:29

pomiqrat написа:Ходих на италиански ресторант. Или поне така се нарича. В менюто нямаше салата Токсана. Пържени тиквички с копър и мляко за 7.50 250 гр. Сос тартар явно е италиански и пилешки филенца с корнфлейкс? Много странен италиански ресторант. Дрънканчето щеше да се справи по-добре.

Що не отиде в "елитният" ресторант Хепи, дето толкова много клиенти имал, че зареждал абсолютно всяка седмица ! :ДДДДДДДДДДДДДДДДДД

Изображение
Изображение

Върни се в “Свободна зона”