Може да не си чел нищо в училище, ама това за планетата
https://fb.watch/c1OwJ7-II5/
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- delqnski47
- Контакти:
pomiqrat написа:Не е за хора, които харесват жени
[offtopic][/offtopic]
Тая я въртят в интернет от известно време :D
Даже коментираха факта , че не е у тях .. :D
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:pomiqrat написа:Не е за хора, които харесват жени
[offtopic][/offtopic]
Тая я въртят в интернет от известно време :D
Даже коментираха факта , че не е у тях .. :D
По евакуационния план съдя, че е общежитие.
Гледах Бързи и яростни 9 :Д Нямам думи. Всичко преглътнах, ама това един в движение с 50 км се шибна в билборд и не загуби равновесие :Д
https://www.youtube.com/watch?v=dEp1ND11aDI
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
Аз отдавна съм се отказал да търся логика в нЕкои филмови продукции.
За протокола, който иска нЕква свежа комедия - "Какво за Бога се случи"... Не гарантирам за точното заглавие, но филмът е френски-приключенски.
Предполагам с кодови думички "какво се случи" и "френска комедия", също ще излезе заглавието.
Горещо препоръчвам филма, особено на 2-3 питиета.
За протокола, който иска нЕква свежа комедия - "Какво за Бога се случи"... Не гарантирам за точното заглавие, но филмът е френски-приключенски.
Предполагам с кодови думички "какво се случи" и "френска комедия", също ще излезе заглавието.
Горещо препоръчвам филма, особено на 2-3 питиета.
-
Гледахте ли шамара на Уил Смит, върху бедният Крис Рок ?
Голема драма във фейса - ДалЕ Холивуд отмества вниманието от войната в Украйна, чрез тази "режисирана сценка", или действително Смит му падна пердето ...
Нема емотиконки, веднага да се оправят !
Голема драма във фейса - ДалЕ Холивуд отмества вниманието от войната в Украйна, чрез тази "режисирана сценка", или действително Смит му падна пердето ...
Нема емотиконки, веднага да се оправят !
Истинско си беше. Оная му изневерява и трябваше да се покаже.
-
Бая шамар си беше, отекна из цялата зала ... Lol
- delqnski47
- Контакти:
Според мен се въздържа Смитката и не го плесна чисто , а така малко с малкия пръст.. . :D Не беше баш пернишки тупаник .... :D :D
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
-
delqnski47 написа:Според мен се въздържа Смитката и не го плесна чисто , а така малко с малкия пръст.. . :D Не беше баш пернишки тупаник .... :D :D
Факт !
Уил си е спортяга и тренира ( до колкото знам, даже е бивш боксьор ) ... Ако цялата му длан беше попаднала в лицето на Рок, на оня щеше да му трябва носилка.
-
И аз бих му набил не един, а 10 шамара. Не може да се подиграва със заболяването на жената.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen: