insaneboy1 написа:Ама с тия от ало.бг и по вечери ли ходите?
С тях идеята е да не трябва да харчиш време и пари за други неща освен за целта, която търсиш.
При другите (извън "ало") просто плащаш по друг начин, къде с вечери, къде с подаръци

Drunken_Master написа:insaneboy1 написа:Ама с тия от ало.бг и по вечери ли ходите?
На мен акъла не ми го побира, как изобщо може да си причинят подобно нещо. Според мен, на ку*ва ходи единствено и само някакъв мега недъгав тип, дето иначе не може да си намери гадже ?! Или да е вече на възраст и да иска да почука нещо по-младо... Тия са пълни с венерически болести, а на всичкото отгоре и ще им плащам...
Бих се обзаложил ако имаше как, че девойката от дискотеката е много по голям шанса да има венерически болести от профито ама как и да е ; 0 И естествено не визирам уличниците за по 100 лв

Що се отнася до другото, миналата седмица правих 4 ка с мнооого симпатични девойки : ) Всичко ми излезе около 2 хил за около 2 часа. Накрая се чудех и ума ми не го побираше как някой може да се задоволи с някоя невзрачна или дебела при толкова красавици и толкова възможности.