Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот pomiqrat » 18 дек 2021 11:11

В България има рап благодарение на Гумени глави. Рап сцената е предоставена на останалите от тях.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 дек 2021 13:10

Смити ... Както е казал един велик човек "You are now about to witness the strength of street knowledge" :D Няма как само, защото не харесваш даден стил, да отричаш важността му или влиянието му върху обществото. Иначе ако можеш да им следиш т.нар. flow, Раким е интересен артист от старата школа с доста интересно творчество и лозунги. Иначе и да си слушаш Чък Бери не е лошо, де :)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 дек 2021 15:23

boabbb написа:Иначе и да си слушаш Чък Бери не е лошо, де :)

Чарлс Брадли.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

681-1989

Мнениеот Drunken_Master » 18 дек 2021 15:44

pomiqrat написа:В България има рап благодарение на Гумени глави. Рап сцената е предоставена на останалите от тях.

Не мога да разбера, какво е това твоето желание, да плещиш глупости за неща, за които буквално хал-хабер нямаш !? Освен това подозирам и че си мазохист. Не спирам да те осмивам и след всяко осмиване се връщаш за още ?!
Рап музика е имало, има и ще има у нас. Това да се твърди, че било благодарение на Гумени глави е смешно и напълно невярно. Още повече, че в момента младото поколение (а то слуша основно рап музика) е по цял ден из интернет пространството и може и сама да се зариби по този стил.

П.С.
Хубаво е, че все по-вече хора у нас са с твоят капацитет. Поне няма да жаля, че изчезваме като нация...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Vinnie Paz iz tha mothafucin King !

Мнениеот Drunken_Master » 18 дек 2021 15:47

boabbb написа:Раким е интересен артист от старата школа с доста интересно творчество и лозунги.

Не е само Рейким, има още една дузина рап артисти, които са мега стойностни и говорят много истини в песните си. Освен това за да си изям боя (форумният бой...) ще изрева яростно, че най-великото МС евър е с бял цвят на кожата...
Ето го и него...
Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: 681-1989

Мнениеот pomiqrat » 18 дек 2021 18:36

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:В България има рап благодарение на Гумени глави. Рап сцената е предоставена на останалите от тях.

Не мога да разбера, какво е това твоето желание, да плещиш глупости за неща, за които буквално хал-хабер нямаш !? Освен това подозирам и че си мазохист. Не спирам да те осмивам и след всяко осмиване се връщаш за още ?!
Рап музика е имало, има и ще има у нас. Това да се твърди, че било благодарение на Гумени глави е смешно и напълно невярно. Още повече, че в момента младото поколение (а то слуша основно рап музика) е по цял ден из интернет пространството и може и сама да се зариби по този стил.

П.С.
Хубаво е, че все по-вече хора у нас са с твоят капацитет. Поне няма да жаля, че изчезваме като нация...

И като питаш всеки рапър кой е отговорен да има рап в България ще отговори Гумени глави. Станчо,Ъпсурт, Х Теам всички ще отговорят едно и също. Може и да не ги харесват, но знаят кой им е отворил вратите. На кой не му харесва факта се самонарича гаражен рапър. Исках да кажа ъндаргаунд. Запази си смешките за твойтъ тайфъ. Като влезеш в ютуб можеш да разбереш какво слуша младото бъгарско поколение и то не е рап. Рапът беше завладял България тотално, когато се появи Фенки, фенки и малко след влизането в затвора на Ванко 1. След това рап сцената умря. Рнб и Снайпер изчезнаха и дискотеките станаха чалга.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

681-1989

Мнениеот Drunken_Master » 18 дек 2021 20:51

На какъв език, да ти се обясни, че Шамара няма нищо общо с това ? На цигански, на мандарин ? Понеже за пореден път плещиш тъпизми без грам понятие, ще те светна, че преди Шамара е имало една дузина МС-та, които също са били слушани... Примерно Теслата и Рап Нация. Освен това, да се твърди, че Шамара бил виновен, че имало рап музика у нас е повече от абсурдно твърдение...
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 дек 2021 21:26

boabbb написа:Смити ... Както е казал един велик човек "You are now about to witness the strength of street knowledge" :D Няма как само, защото не харесваш даден стил, да отричаш важността му или влиянието му върху обществото. Иначе ако можеш да им следиш т.нар. flow, Раким е интересен артист от старата школа с доста интересно творчество и лозунги. Иначе и да си слушаш Чък Бери не е лошо, де :)

Това е така, но аз не го признавам това за стил изобщо. "Стил" мога да кажа на Джаза, който не харесвам. Това просто никога не съм го разбирал. Някой "приказва" буквално някакви глупости и това било стил и пеене. Еми за мен си е просто приказване, а не песен. В песните се пее, не приказва. Поне това е моето разбиране де. Иначе не спирам никой да си ги харесва и да го възприема за каквото иска.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: 681-1989

Мнениеот ivan56 » 19 дек 2021 00:40

Drunken_Master написа:На какъв език, да ти се обясни, че Шамара няма нищо общо с това ? На цигански, на мандарин ? Понеже за пореден път плещиш тъпизми без грам понятие, ще те светна, че преди Шамара е имало една дузина МС-та, които също са били слушани... Примерно Теслата и Рап Нация. Освен това, да се твърди, че Шамара бил виновен, че имало рап музика у нас е повече от абсурдно твърдение...

Нищо няма какво да обясняваш.
През тези години си лазил под полите на мама. :)
Рап Нация(бургаски момчета ) и тем подобни смешки бяха на светлинни години от Гумени Глави
Ако не се лъжа и до днес ГГ са най продаваната рап банда у нас.
За времето си бяха топ и бяха слушани в пъти повече от тъпите чалгарки, където се въртяха във всяка кръчма и дискотека
"Може да си грозен но за сметка на това си тъп"..., "Тази Даниела"
Това веднага ми изкача на първо четене.
След като се разделихас Кита, мисля, че тръгнаха надолу.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

681-1989

Мнениеот Drunken_Master » 19 дек 2021 00:54

Това, какво са продали няма абсолютно нищо общо със спора. Говоря, че в момента всеки българин има интернет и не му трябват малоумщините на Шамара, за да започне да прави рап. Пуска си ютюб, гледа клип на Дрейк примерно и си вика "колко е хубаво, ще взема да се пробвам и аз".
Следователно, да се твърди, че Шамара е... погледни написаното от обичайният заподозрян, "виновен за рап музиката у нас" е пълна простотия.
Аз съм съгласен, че и той е с принос, но това се дължи единствено и само на албума "Квартал 41". Следователно и Кита е вътре. Но особено след началото на новия век (помня доста добре времето), песните му бяха пълен шит. ПЪЛЕН! Тотално окрадени инструментали, елементарни текстове и т.н. Особено се крадеше от Master P. По-лошото е, че понеже е тъпунгер и рядък комплексар, това правеха 90% от целият му лейбъл. Единствено Лошите и Майт и Фед (от Рап нация) не го правеха.

П.С
Не ми отваряй устата, знам доста по темата. Слушам рап буквално от трети - четвърти клас, понеже батко ми също слушаше.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”