Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Real
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Real » 19 юли 2021 10:38

pomiqrat написа:Само за богати ли е :cry: Дискриминация

Няма дискриминация, бе! Може и беден, стига да е негър. Транссексуален веган, по възможност.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 19 юли 2021 11:55

Thsmith написа:
pomiqrat написа:
rhaegar написа:Не, ще съберат 12 курви да се борят за сърцето на Гошо от Шкорпиловци, на 42, нощен пазач.

Някоя честна, търсеща любов, уюта и топлината на семейството ще има.

To хубаво ще има, но никой няма да иска да гледа някоя с визията на марта вачкова как се бори за фошо шкорпиловеца :lol: Поне така смятам де :lol:

Предпочитам Марта, отколкото подобни същества да убият последните ми мозъчни клетки
https://www.tiktok.com/@yanevaxoxo/vide ... 6462486790

Real написа:
pomiqrat написа:Само за богати ли е :cry: Дискриминация

Няма дискриминация, бе! Може и беден, стига да е негър. Транссексуален веган, по възможност.

Това вече е дискриминация
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 юли 2021 12:30

Аз лично предпочитам една от двете крайности - или Слънчев бряг да направя 2-3 Бедрум-а за една седмица и после да ми трябва седмица почивка от почивката :lol: , или някое тихо и спокойно местенце като Ахтопол, например ... Средният вариант - хем без големи и хубави дискотеки, хем с шумотевица и ревящи деца на плажа не е за мене :lol: Иначе по отношение на желанието на Смити - аз лично бягам встрани от бийч-баровете иначе се получава като в оня виц - "удари 10 бири на плажа, прибере се и вика на жена си - Това слънце ми еба майката" :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 юли 2021 13:58

pomiqrat написа:
Предпочитам Марта, отколкото подобни същества да убият последните ми мозъчни клетки

Всеки с вкусовете си : ) Нали трябва да има и дебеланите и грозниците кой да оправя : ))))

---------
Кво има в тоя линк? Иска някакво логване, а ми стана интересно :lol:

boabbb написа:Иначе по отношение на желанието на Смити - аз лично бягам встрани от бийч-баровете иначе се получава като в оня виц - "удари 10 бири на плажа, прибере се и вика на жена си - Това слънце ми еба майката" :mrgreen:

Е то грешката не е в бара, а в количеството бира : )

Аз лично държа да местата за лягане, на шезлонги, ако може да има и сервис до тях. Задължително близък бар и под близък говоря на не повече от 50-60 метра за коктейлчета + хапване :lol: И опции за атракция естествено. Дали ще има джетове, банани или нещо подобно, трябва да има нещо. Изобщо не си представям да отида в пущинака на някакъв безлюден плаж и да се чудя какво да правя там и с кого да се закачам :lol:

---
п.с. И трябва хотела ти да е до плажа или поне да може да паркираш там.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 19 юли 2021 15:44

Thsmith написа:
pomiqrat написа:

Всеки с вкусовете си : ) Нали трябва да има и дебеланите и грозниците кой да оправя : ))))

---------

boabbb написа:Иначе по отношение на желанието на Смити - аз лично бягам встрани от бийч-баровете иначе се получава като в оня виц - "удари 10 бири на плажа, прибере се и вика на жена си - Това слънце ми еба майката" :mrgreen:

Аз лично държа да местата за лягане, на шезлонги, ако може да има и сервис до тях. Задължително близък бар и под близък говоря на не повече от 50-60 метра за коктейлчета + хапване :lol: И опции за атракция естествено. Дали ще има джетове, банани или нещо подобно, трябва да има нещо. Изобщо не си представям да отида в пущинака на някакъв безлюден плаж и да се чудя какво да правя там и с кого да се закачам :lol:

---

Натискаш мутето и тръгва. Не ти е нужно логване

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 юли 2021 17:50

аа това било от операта, с мозила излезе видео :lol:
Как пък си я избрал тази? Няма нито цици, нито нокти... :lol: Даже не е секси :roll:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 19 юли 2021 18:45

Thsmith написа:аа това било от операта, с мозила излезе видео :lol:
Как пък си я избрал тази? Няма нито цици, нито нокти... :lol: Даже не е секси :roll:

Но е високо ценена млада пловдивска дама

Накъде отива този свят :lol:

Двaмa тийнeйджъри oт Изрaeл зaплaшихa, нaпaднaхa и oгрaбихa двaмa туриcти oт Гeрмaния, cъoбщи МВР. Cлучaят e oт 16 юли. Прecтъплeниeтo e извършeнo нa aлeя в кк "Злaтни пяcъци", двa чaca cлeд пoлунoщ.

Извършитeлитe ca уcтaнoвeни. Тe ca нa 18 и 19 гoдини. Пo cлучaя e oбрaзувaнo дocъдeбнo прoизвoдcтвo, двaмaтa извършитeли ca зaдържaни дo 72 чaca.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 юли 2021 20:39

Thsmith написа:
pomiqrat написа:

---------

---

Ми да, там ходят само задръстени краварки и овчарки, най-много да те набият с гегата като ги закачиш.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 19 юли 2021 21:38

Нека се мъчат да правят правителство
Изображение

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 20 юли 2021 00:03

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UbC4CdiJzmA[/youtube]
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”