Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ivan56 » 16 юли 2021 13:08

Warped написа:На кое казвате пост миксове

Автомати собственоръчно да си сипваш сокчета тип "Степ" :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 юли 2021 13:34

Добавям го към списъка за тая година - Велека, Силистар, Корабите, сега и Липите 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 юли 2021 14:01

ivan56 написа: Ако ви се разкарва до Синеморец за плажче и ви се ходи на уникален девствен плаж, посетете "Липите" Има малко ходене през гората(15 минутки)но плажа е уникален.

Става ли за риболов?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 юли 2021 14:35

Red_Neck написа:
ivan56 написа: Ако ви се разкарва до Синеморец за плажче и ви се ходи на уникален девствен плаж, посетете "Липите" Има малко ходене през гората(15 минутки)но плажа е уникален.

Става ли за риболов?

Лично мнение, че не.
Скалите са кофти, есента когато става за зарган, почти винаги си духа и е бурно морето.
А и ако отидеш и малкото читави места са заети, ти оставя едно ходене на чист въздух. :lol:
Синеморец е моята дестинация за този риболов или Силистар, когато ходя по-далеч.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 юли 2021 14:48

boabbb написа:Добавям го към списъка за тая година - Велека, Силистар, Корабите, сега и Липите 8-)

Още един ако имате време.
Плаж Листи, но там ходенето е доста повече след Липите и участъка на места е доста стръмен и тесен. Там снимаха "Игри на волята"
Ако обичате да се разхождате също е добър вариант, ама ако сте решили да се размазвате от лежане на плажа и пълноценна почивка и да не ме псуваш после, остави го за догодина. :lol:
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 юли 2021 14:54

Добре изглежда плажът, но май е тръгнало свлачище. Две-три подпорни стени трябва да се сложат :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 юли 2021 17:15

ivan56 написа:
Ако ви се разкарва до Синеморец за плажче и ви се ходи на уникален девствен плаж, посетете "Липите" Има малко ходене през гората(15 минутки)но плажа е уникален.

Добре де, какво правите толкова на такива места? Освен, че изглеждат хубаво на снимка от орлово око :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 юли 2021 18:02

Thsmith написа:
ivan56 написа:
Ако ви се разкарва до Синеморец за плажче и ви се ходи на уникален девствен плаж, посетете "Липите" Има малко ходене през гората(15 минутки)но плажа е уникален.

Добре де, какво правите толкова на такива места? Освен, че изглеждат хубаво на снимка от орлово око :lol:

Бягане от лудницата по другите плажове, където едва ли не ти са качени на главата, липсата на малки деца които да вдигат врява до небесата, общо взето това.
Пиша всичко това с уговорката, че съм ходил там преди да ми се родят децата.
Сега всичката тази лудница не ми пречи. :lol:
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 юли 2021 18:43

Какво се предполага да правиш там без питейно заведение и място където да се разположиш? :lol:
Просто отиваш мяташ се във водата, лягаш на пясъка под слънцето, лежиш като рак и като прегрееш си отиваш обратно през пущинака? :roll:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 юли 2021 18:46

Thsmith написа:
ivan56 написа:

Снимчици.

Върни се в “Свободна зона”