Warped написа:На кое казвате пост миксове
Автомати собственоръчно да си сипваш сокчета тип "Степ"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Warped написа:На кое казвате пост миксове
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа: Ако ви се разкарва до Синеморец за плажче и ви се ходи на уникален девствен плаж, посетете "Липите" Има малко ходене през гората(15 минутки)но плажа е уникален.
Red_Neck написа:ivan56 написа: Ако ви се разкарва до Синеморец за плажче и ви се ходи на уникален девствен плаж, посетете "Липите" Има малко ходене през гората(15 минутки)но плажа е уникален.
Става ли за риболов?
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
boabbb написа:Добавям го към списъка за тая година - Велека, Силистар, Корабите, сега и Липите
ivan56 написа:
Ако ви се разкарва до Синеморец за плажче и ви се ходи на уникален девствен плаж, посетете "Липите" Има малко ходене през гората(15 минутки)но плажа е уникален.
Thsmith написа:ivan56 написа:
Ако ви се разкарва до Синеморец за плажче и ви се ходи на уникален девствен плаж, посетете "Липите" Има малко ходене през гората(15 минутки)но плажа е уникален.
Добре де, какво правите толкова на такива места? Освен, че изглеждат хубаво на снимка от орлово око
Thsmith написа:ivan56 написа:
Добре де, какво правите толкова на такива места? Освен, че изглеждат хубаво на снимка от орлово око
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 19 госта