Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Кашчей » 12 фев 2017 20:11

Thsmith написа:
GA_ veliki написа:Джеръм Рууз:
всичко, от което се страхувахме при комунизма, – че ще загубим домовете и спестяванията си и ще бъдем принудени да работим вечно за мизерни заплати без право на глас в системата, – стана истина при капитализма.

Няма какво повечче да се добави.

Аз нямам проблем със спестяванията и не съм принуден да правя каквото и да било. Следователно е редно да търсиш отговор за неудачите си в теб, а не някъде другаде.

Кашчей написа:Любопитно четиво
http://www.capital.bg/biznes/moiat_kapi ... =cheteno24

За мен беше доста полезно, защото изобщо не съм наясно с тези неща :oops:

Извинявай, но трябва да си идиот за да се вързеш на подобно обаждане. То това е същото като с "ало измамниците". Ако на някой му е толкова акъла...

Ако не се лъжа, повече в материала е писано за интернет измамите. Мисля, че вече съм достатъчно врял и кипял, за да се вържа, но понякога някои неща стават случайно, дори неволно. В петък имаше предаване по БНР, в което се говореше и за гласови измами по мобилните телефони, със запис на глас, но ставаше дума за услуга, която у нас още не е въведена. Коментиращият каза, че въведе ли се тази услуга и у нас то тези измами тръгват почти веднага и тук. При това не става въпрос да те вържат, че някой си пострадал, а просто ти правят някакъв запис на гласа, ако отговориш на уж случайна грешка. След това го ползват за да те "източат" посредством други услуги.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 12 фев 2017 20:32

Thsmith написа:
всичко, от което се страхувахме при комунизма, – че ще загубим домовете и спестяванията си и ще бъдем принудени да работим вечно за мизерни заплати без право на глас в системата, – стана истина при капитализма.

Аз нямам проблем със спестяванията и не съм принуден да правя каквото и да било. Следователно е редно да търсиш отговор за неудачите си в теб, а не някъде другаде.

Ясно, нямаш разумен отговор. :lol: Поне малко инфо да дадеш, ако искаш де.Верно ли трябва да цакаш само 100лв. за да се видиш с Кох?Или само за 100лв. ще видиш отблизо Панков ли беше Пенчев ли беше?Защото не вервам да се доближиш на по малко 1км. до Кох за 100лв. Кажи ако знаеш нещо, а пък аз ти обещавам да не се смея много. :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 фев 2017 20:34

Ох, сега пък Кох. Хубаво, че сменихте леко репертоара с главно действащо лице Сорос :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 фев 2017 20:42

Ама то капитализъм има ли някъде ??

Единственият капитализъм, за кого знам, това е комунистическият капитализъм, тоест - държавният капитализъм.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 фев 2017 20:52

Аз лично с измамниците по телефона се оправям лесно.
Два пъти са ми звъняли и при двата пъти просто им казах, че това е частен номер към българският офис на Интерпол. :lol:
След което следваше моментално затваряне от тяхна страна... И вероятно сериозно насиране. :lol: :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 фев 2017 21:13

На мен, за съжаление, не са ми звъняли ...... много бих се радвал, такава хубава тенекия ще му завържа, дори имам една идея, ама ..... не звънят, да им eба майката.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 12 фев 2017 21:43

Thsmith написа:Ох, сега пък Кох. Хубаво, че сменихте леко репертоара с главно действащо лице Сорос :lol:

Благодаря ти за точния отговор :lol: Ясно е, че ти е несбъдната мечата, но дерзай, все някога ще видиш идола ти, но с бинокъл :lol: Все пак за 100лв. само толкова .Като ви гледам "лидера" в Бг ясно става какви са членовете :lol:
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 12 фев 2017 21:45

1982 написа:

Ама то капитализъм има ли някъде ??

Единственият капитализъм, за кого знам, това е комунистическият капитализъм, тоест - държавният капитализъм.

Няма да видиш друг тука в Бг имам предвид.Само погледни форумния бизнесмен и си прави изводите :lol:
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 фев 2017 22:18

GA_ veliki написа:
Thsmith написа:Ох, сега пък Кох. Хубаво, че сменихте леко репертоара с главно действащо лице Сорос :lol:

Благодаря ти за точния отговор :lol: Ясно е, че ти е несбъдната мечата, но дерзай, все някога ще видиш идола ти, но с бинокъл :lol: Все пак за 100лв. само толкова .Като ви гледам "лидера" в Бг ясно става какви са членовете :lol:

Мечта да видя някого? :lol: Ебати странните мечти имаш, честно :)

Ама какво ли се изненадвам... щом е пълно с хора, които нощуват пред хотелите за да чакат някой известен да се щракнат с него :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 12 фев 2017 22:55

Thsmith написа:
GA_ veliki написа:

Мечта да видя някого? :lol: Ебати странните мечти имаш, честно :)

Ама какво ли се изненадвам... щом е пълно с хора, които нощуват пред хотелите за да чакат някой известен да се щракнат с него :lol:

:lol: Попитах те принципно, ти го прие лично, твой проблем.Малко е глупаво начетен и предполагам умен човек като теб да използва опорните точки на Панчев :lol: А и само за инфо, цитата не беше предназначен за теб, но щом те впечатли та му обърна внимание се чувствам поласкан. :lol:
"Люлека ми замириса"

Върни се в “Свободна зона”